View Full Version: Zgjidhet Njoftimi forum pune të dyfishtë apo trefishtë?
Simon Lloyd
07-10-10, 11:11
Hi që ka vBet instaluar, kur një fije të re merr krijuar një njoftimi është dërguar për njerëzit të përcaktuara në forum për të marrë atë (AdminCP> Forums & Moderators> Menaxher Forum> Cilado forum> Kush duhet të merrni një email për fije e re) problemi është se tani është dërguar njoftimi ndonjëherë dy herë, nganjëherë 3 herë kështu që është marrë mjaft i bezdisshëm për përfituesit.
Mund të ju ndihmojë?
Regards,
Simon.
kamilkurczak
07-10-10, 13:53
A mund ta provuar atë në forum tuaj? Unë do të bëjë një provë të re thread-për të kontrolluar atë.
Simon Lloyd
07-10-10, 14:06
Sigurt, më lejoni të vënë adresën tuaj e-mail në: "Kush merr një email" seksionin e Forumit shënuar "General"
Unë kam hyrë tashmë contact@vbenterprisetranslator.com si email për të dërguar të për ndonjë post apo thread hyrë në forum Diskutime të përgjithshme: 0
kamilkurczak
07-10-10, 14:35
Unë kam qenë në faqen tuaj dhe kam bërë një fije të re dhe post - çdo gjë është ok.
try it: Testi thread (# post741126 http://www.thecodecage.com/forumz/fun-forum/208004-test-thread.html)
se si unë mund të riprodhoni këtë çështje? mund ta shpjegoni këtë?
Simon Lloyd
07-10-10, 15:07
I postuar në atë fije ju keni qenë në forumin e gabuar:)
kamilkurczak
07-10-10, 15:16
Unë nuk mund ta gjeni. A mund të ngjisni një url për këtë forum. këtu.
Thanks
Simon Lloyd
07-10-10, 15:19
Vetëm të bëjë një diskutim të ri thread / topic këtu General (http://www.thecodecage.com/forumz/general-discussion/)
kamilkurczak
07-10-10, 15:25
ok kam bërë një fije të re dhe disa mesazhe pa problem. Nëse kam bërë një post një - Kam një mesazh vetëm një në e-mailin tim, kështu që çfarë është e gabuar?
Simon Lloyd
07-10-10, 15:27
Unë bëra një mesazh provë shumë në këtë forum keni marrë një tjetër nga rruga e mia?
Btw shkrimin tuaj ka qëndruar e shkruar në polonisht?
Simon Lloyd
07-10-10, 16:10
Kamil 1 minutë më parë i krijuar 2 temat e aq më tepër më së shumti ju duhet të keni vetëm 2 email nga dy temat e ndryshme të shënuar për ju. :)
kamilkurczak
07-10-10, 18:40
dhe unë kam vetëm dy e-mail. :) Çdo gjë është e mirë, unë nuk mund të riprodhoni tuajat çështje, kështu që unë mendoj se gjithçka është në rregull.
Simon Lloyd
07-10-10, 20:43
Një përdorues postuar drejtë dhe si i dhe moderatorët e mi mori njoftimin dy herë!, Kjo ka ndodhur vetëm që instalimi vBet.
Simon Lloyd
07-10-10, 20:45
Unë do të shtojë email tuaj në forumin tonë që i jep të njoftimit, nëse pas veten vBulletin nuk do të ju japin njoftim të postës tuaj, unë do të postoj një mesazh dhe shihni nëse ju merrni vetëm një email:)
Simon Lloyd
07-10-10, 20:51
Vetëm postuar dhe mori 6 njoftimet .... ju do të keni shumë!
Simon Lloyd
07-10-10, 20:54
mund të jetë diçka të bëjë me kodin tags?
kamilkurczak
07-10-10, 21:02
ok kam vënë re se. A mund të shpjegoni se si të shtoni e-mail forum? Unë do të përpiqem për të riprodhuar atë në forum time test.
Simon Lloyd
07-10-10, 21:11
Unë në http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/5289-post1.html postimi i parë i
kamilkurczak
07-10-10, 21:12
ok, faleminderit për këtë. Tani unë do të përpiqet për të riprodhuar këtë çështje në forumin tim të testimit dhe fix it!
:)
Simon Lloyd
07-10-10, 21:14
Faleminderit, por ajo mund të jetë diçka që të bëjë me kodin tim tags ose butonin e mia html kodin për të theksuar.
Të ndjehen të lirë për të parë përmes templates / fotografi ju keni qasje në të dyja
Simon Lloyd
07-10-10, 21:15
Vetëm kishte një post të ri në këtë forum, por vetëm një njoftim, por ata nuk e përdorin tags Convert pune renditura dhe të filtruar në HTML
Simon Lloyd
07-10-10, 21:35
Duket se të rastit të tij si i keni postuar vetëm 2 postimet e ndryshme duke përdorur 2 tags të ndryshme dhe vetëm një njoftim të secilit?
Simon Lloyd
07-10-10, 21:37
Duhet të shkoni në shtrat tani deri në 5:00: (
kamilkurczak
08-10-10, 10:05
I testuar atë në forum time provë dhe unë nuk mund të riprodhojë atë.
Ndoshta kjo është një vBET konflikt me mod tjera.
Ju thjesht mund të kontrolloni atë. Çfarë duhet të bëni?
1. vBET duhet të jenë të aktivizuara.
2. çaktivizoni të gjitha Mods (një nga një), dhe të përpiqen për të gjetur këtë çështje përsëri. Nëse dikush është i çaktivizuar dhe mod ju nuk mund të riprodhoni këtë çështje - ne kemi një konflikt. (Sepse kur kjo mod është aktivizuar - çështja ekziston)
Simon Lloyd
08-10-10, 10:08
Tags VBA ime thërrasin në një skedar të PHP për zëvendësimin e fjalë dhe fraza, unë vetëm mund të imagjinojmë se saj!
kamilkurczak
08-10-10, 10:55
Jeni i sigurt se kur vBET është i aktivizuar ju nuk mund të riprodhoni këtë mod?
Nga e cila mod tags VBA janë?
Simon Lloyd
08-10-10, 11:43
Jeni i sigurt se kur vBET është i aktivizuar ju nuk mund të riprodhoni këtë mod?
? Nga e cila mod tags VBA janë shumë të sigurt:), ai kurrë nuk ka ndodhur para se të bëjnë modifikime për vbet në shabllonet dhe fotografi php ose instaloni vbet - para marrjes çdo gjë vbet ishte e mirë.
Simon Lloyd
08-10-10, 11:44
Pse nuk kemi lënë çështjen e hapur për tani dhe unë do të monitorojë se sa mesazhe shkaktojnë atë dhe që BBCode nëse ka qenë përdorur më pas raportojë thonë e martë?
Simon Lloyd
08-10-10, 12:06
Fshirja e të gjitha mesazhet tet në forum time tani për tani:), ne do të rifillojnë të martën.
kamilkurczak
08-10-10, 12:08
ok, kështu që unë jam duke pritur për përgjigje të e martë:)
Thanks
Simon Lloyd
12-10-10, 09:16
Hi Kamil, faleminderit për pritje, për postimet e fundit kemi pasur (nuk kishte shumë), njoftimi ka postuar vetëm një herë (që ju do të keni marrë njoftimin e shumë) në mënyrë që të shkojnë përpara dhe shënuan këtë zgjidhet, në qoftë se kemi një të mirë Postimet pak më shumë dhe kjo ndodh përsëri unë do të dokumentit të tyre dhe për të shpëtuar listës për ekzaminimin tuaj:)
kamilkurczak
12-10-10, 12:00
Faleminderit për përgjigjen tuaj. zgjidhur.
Simon Lloyd
12-10-10, 22:15
Për fat të keq nuk zgjidhet: (, sapo kishte një post të drejtë tani këtu Dërgo email në bazë të datës - Forumi Cage Code (http://www.thecodecage.com/forumz/members-excel-vba-programming/208038-send-email- bazë-date.html) dërguar 4 njoftimet
kamilkurczak
15-11-10, 10:38
hello,
A e vëreni këtë çështje përsëri?
Unë jam të doja të theksoj se përdorues në forum e mi janë ankuar edhe për marrjen e shumta (deri në 6) e-mail njoftimet për të njëjtën fije regjistruar. Ky është definitivisht një bug diku-Unë do të marrë një vështrim në atë kod mund të jetë shkaktuar atë.
Gjëja e çuditshme është se kjo po ndodh pak a shumë rastësisht.
kamilkurczak
17-11-10, 17:31
ok Unë do të përpiqem për të riprodhuar atë në forum tim test
Hello:)
Ka një tjetër test, ju mund të provoni - vetëm të hequr të gjitha recipents e konfirmimeve tuaj në AdminCP dhe të lënë vetëm një - të kontrolluar, nuk ju ende rastësisht të marrë disa mesazhe dhe të shkruani këtu për të:)
Thread temp. zgjidhur për shkak të pa përgjigje dhe të pamundësisë për të riprodhuar tani
Simon Lloyd
25-11-10, 19:13
mateuszr, kjo nuk ndodhë ende, ne vetëm jetojmë me të tani për tani, dhe ajo është e rastit, nuk ka asnjë model.
dhe nuk ju provoni se opsioni me vetëm marrësit një?
ne vetëm jetojmë me atë për nowit duket ju doni ende jetojnë me të - e pyeta se për këtë ndryshim të zgjasë një kohë më parë dhe ende asnjë përgjigje ...
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):