مشاهده نسخه کامل : حل آگاه شدن از طریق انجمن دو یا سه برابر مجوز های ارسال و؟
Simon Lloyd
07-10-10, 11:11
سلام از فعال تصدی نصب شده وقتی که یک موضوع جدید ایجاد می شود اطلاع رسانی به مردم را در انجمن به آن را دریافت می فرستاده (AdminCP> انجمن ها و مدیران> مدیر انجمن> هر کدام از انجمن> چه کسی باید یک ایمیل در موضوع جدید دریافت خواهید کرد) مشکل این است که آن را در حال حاضر ارسال اخطار گاهی اوقات دو بار ، گاهی اوقات 3 بار آن را بسیار آزار دهنده برای دریافت کنندگان.
آیا می توانید کمک کنید؟
با احترام ،
سایمون.
kamilkurczak
07-10-10, 13:53
آیا من می توانم از تست آن را در فروم خود را؟ من تست موضوع جدید به آن را بررسی کنند.
Simon Lloyd
07-10-10, 14:06
مطمئن شوید ، اجازه دهید آدرس ایمیل خود را قرار دهید من در "چه کسی می شود یک ایمیل به بخش انجمن مشخص شده ،" ژنرال "
من در حال حاضر وارد contact@vbenterprisetranslator.com ایمیل به برای هر پست و یا موضوع در انجمن انجمن آزمایشی وارد ارسال ها : 0
kamilkurczak
07-10-10, 14:35
من را در سایت خود بود و من یک موضوع جدید و پست -- همه چیز خوب است.
آن را امتحان کنید : موضوع آزمون (http://www.thecodecage.com/forumz/fun-forum/208004-test-thread.html # post741126)
چگونه من می توانم این موضوع را تکثیر؟ می تواند به شما توضیح دهد آن؟
Simon Lloyd
07-10-10, 15:07
من در این موضوع شما را در انجمن اشتباه شد ارسال شده در :)
kamilkurczak
07-10-10, 15:16
من می توانم آن را پیدا کند. آیا می توانید چسباندن یک آدرس به این انجمن. اینجا کلیک کنید.
07-10-10, 15:19
فقط یک بحث جدید موضوع / نویسنده موضوع اینجا عمومی (http://www.thecodecage.com/forumz/general-discussion/)
kamilkurczak
07-10-10, 15:25
تایید من یک موضوع جدید و پست های چند را بدون مشکل ساخته شده است. اگر من یک یک نوشته -- من تنها یک پیام به پست الکترونیکی من است ، بنابراین چه چیزی اشتباه است؟
Simon Lloyd
07-10-10, 15:27
من ساخته شده یک پیام آزمون بیش از حد در آن انجمن دیگر شما را از نصب بر روی موضوع من؟
حالا پست خود باقی ماند که به زبان لهستانی نوشته شده؟
Simon Lloyd
07-10-10, 16:10
کمیل 1 دقیقه پیش من از 2 بیشتر موضوعات به طوری حداکثر شما فقط باید 2 ایمیل از دو نفر از موضوعات مختلف را برای شما مشخص شده. :)
kamilkurczak
07-10-10, 18:40
و من تنها دو نامه های الکترونیکی است. :) همه چیز خوب است ، من نمی تواند مال شما مشکل تکثیر می شوند ، بنابراین من فکر می کنم که همه چیز خوب است.
Simon Lloyd
07-10-10, 20:43
یک کاربر ارسال شده و هم من و هم مدیران سایت من رو آگاه شدن از طریق دو بار! ، این تنها پس از نصب فعال تصدی ، رخ داده است.
Simon Lloyd
07-10-10, 20:45
من ایمیل خود را به انجمن ما اضافه است که به آگاه شدن از طریق ، اگر شما خود را در پست اصلی نمی خواهد به شما اطلاع رسانی از پست خود را به من بدهید ، من یک پیام و بعد ببینید اگر شما فقط یک ایمیل دریافت :)
Simon Lloyd
07-10-10, 20:51
فقط نوشته شده و 6 اطلاعیه.... شما را بیش از حد داشته!
Simon Lloyd
07-10-10, 20:54
ممکن است چیزی برای انجام با تگ کد؟
kamilkurczak
07-10-10, 21:02
تایید متوجه شدم که. آیا می توانید توضیح دهید که چگونه برای اضافه کردن آدرس پست الکترونیکی به انجمن؟ من سعی خواهد کرد تا آن را در فروم تست من تکثیر.
Simon Lloyd
07-10-10, 21:11
من در http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/5289-post1.html اولین پست
kamilkurczak
07-10-10, 21:12
خوب ، برای آن است. حالا من سعی خواهد کرد این موضوع در فروم تست من تکثیر و تعمیر آن!
:)
Simon Lloyd
07-10-10, 21:14
با تشکر از شما ، اما ممکن است آن را به چیزی برای انجام با تگ کد یا دکمه HTML برای برجسته کردن کد.
شما میتوانید به راحتی از طریق قالب ها / فایل های شما دسترسی داشته باشند به هر دو نگاه
Simon Lloyd
07-10-10, 21:15
فقط یک پست جدید در آن انجمن ، اما تنها یک اطلاع رسانی است اما آنها استفاده نمی تگ تبدیل کاربرگ مرتب شده و فیلتر شده به HTML
Simon Lloyd
07-10-10, 21:35
به نظر می رسد که تصادفی خود را همانطور که مطرح کردم ارسال شده در 2 پست مختلف با استفاده از 2 تگ های مختلف و تنها یک آگاه شدن از طریق هر یک از؟؟
Simon Lloyd
07-10-10, 21:37
مجبور به رفتن به رختخواب در حال حاضر در 5:00 : (
kamilkurczak
08-10-10, 10:05
من آن را در فروم تست من تست شده و من می توانم آن را بسازند.
احتمالا این یکی از فعال تصدی تضاد با دیگر وزارت دفاع است.
شما به سادگی می توانید آن را چک کنید. آنچه شما باید انجام دهید؟
1. فعال تصدی باید فعال باشد.
2. غیر فعال کردن همه مدها (یک به یک) و سعی کنید برای پیدا کردن دوباره این موضوع. اگر یکی از وزارت دفاع است غیر فعال کردن و شما می توانید این مسئله را تکثیر -- ما دارای یک درگیری است. (زیرا در زمانی که این وزارت دفاع فعال باشد -- این موضوع وجود دارد)
Simon Lloyd
08-10-10, 10:08
برچسب ها VBA من می خواهیم به یک فایل پی اچ پی برای جایگزینی کلمات و عبارات ، من می توانم که آن را تصور کنید فقط!
kamilkurczak
08-10-10, 10:55
آیا شما مطمئن هستید که وقتی فعال تصدی غیر فعال است شما می توانید از این وزارت دفاع را تکثیر نمی؟
که از آن وزارت دفاع تگ VBA هستند؟
Simon Lloyd
08-10-10, 11:43
آیا شما مطمئن هستید که وقتی فعال تصدی غیر فعال است شما می توانید از این وزارت دفاع را تکثیر نمی؟
؟ که از آن وزارت دفاع تگ VBA بسیار مطمئن شویم که :) ، آن را تا قبل از اصلاحات برای فعال تصدی در قالب و فایل های PHP و یا نصب فعال تصدی هرگز اتفاق افتاده است -- قبل از به دست آوردن همه چیز را فعال تصدی خوب بود.
Simon Lloyd
08-10-10, 11:44
چرا ما ترک این مسئله باز در حال حاضر خواهد شد و من نظارت که چگونه بسیاری از نوشته های سبب آن که دستورات BBCode اگر هر کدام استفاده شده است پس از آن گزارش می گویند سه؟
Simon Lloyd
08-10-10, 12:06
حذف کردن تمام پیام های TET در فروم من در حال حاضر :) ما در روز سه شنبه از سر گرفته است.
kamilkurczak
08-10-10, 12:08
خوب ، پس من انتظار برای پاسخ به سه :)
12-10-10, 09:16
سلام کمیل ، برای انتظار ، برای چند ارسال های کاربر و تعداد ارسال ها داشته اند (تا به حال هنوز بسیاری از) اخطار تنها نوشته شده است از یک بار (که شما باید اطلاع رسانی بیش از حد دریافت) تا جلو بروید و علامت گذاری شده اند این حل ، اگر ما خوب چند پست آن اتفاق می افتد و دوباره من آنها را و سند و صرفه جویی در این لیست را برای آزمایش شما را :)
kamilkurczak
12-10-10, 12:00
پاسخ شما متشکرم. حل شده است.
Simon Lloyd
12-10-10, 22:15
متاسفانه حل نشده : (فقط یک پست در حال حاضر اینجا ارسال ایمیل بر اساس تاریخ -- جامعه برنامه نویس قفس (http://www.thecodecage.com/forumz/members-excel-vba-programming/208038-send-email- بر اساس date.html) فرستاده شده 4 اطلاعیه ها
kamilkurczak
15-11-10, 10:38
میهمان گرامی ،
آیا شما متوجه این موضوع دوباره است؟
من مانند به نقطه است که کاربران در فروم من نیز در مورد گرفتن چندگانه (تا 6) اطلاعیه های ایمیل را برای همان موضوع مشترک شکایت. این قطعا یک اشکال در جایی من نگاه چه کد می تواند باعث.
چیز عجیب و غریب است که این اتفاق می افتد بیشتر یا کمتر به طور تصادفی.
kamilkurczak
17-11-10, 17:31
تایید من سعی خواهد کرد تا آن را در فروم تست من تکثیر
سلام :)
یکی دیگر از تست وجود دارد ، شما ممکن است سعی کنید -- فقط حذف همه recipents از تأیید خود را در AdminCP و ترک فقط ONE -- چک ، آیا شما هنوز هم به طور تصادفی دریافت پیام های چند اینجا و نوشتن در مورد آن :)
دما موضوع. حل به دلیل به هیچ پاسخ و عدم امکان هم اکنون برای تولید مثل
Simon Lloyd
25-11-10, 19:13
mateuszr ، آن هنوز اتفاق می افتد ، ما فقط با آن در حال حاضر زندگی می کنند ، و آن تصادفی است ، هیچ الگوی وجود دارد.
و این کار را انجام دادیم گزینه شما سعی می کنید با تنها یک گیرنده؟
ما فقط با آن را برای nowit زندگی به نظر می رسد شما می خواهید و هنوز با آن را زندگی می کنند -- من به شما در مورد آن اصلاح تاریخ و زمان آخرین پرسید : خیلی وقت پیش است و هنوز هیچ پاسخ...
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):