PDA

View Full Version: Rezolvate Mesaj de eroare atunci când traducerea - orice ajutor?

cactusjack
06-12-09, 17:25
Bună,

Sper ca cineva poate ajuta.

Am încercat pentru a instala vBET (cea mai recentă versiune gratuită de vbulletin.org, 2,35) pe forumul meu, dar orice moment încerc să traduceţi o pagină, Am primit mesajul:

Fatal error: Chemare la funcţia de nedefinit: iconv () in / home / <forumname> / public_html / includes / vbenterprisetranslator_functions.php pe linia 258

Am încercat cu următorul text:
1. Mi-am schimbat pe forum pentru limba mea în engleză
2. Am incercat cu, si fara, un API Google cheie
3. Am contactat companie de gazduire web, şi m-au asigur că cURL şi iconv sunt instalate şi de lucru.
4. Am încercat în urma paşii de la postul # 4 din FAQ, dar nu se întoarce nimic.

Există orice ajutor puteţi oferi? Sunt folosind vbulletin 3.8.4

vBET
10-12-09, 21:54
Ai nevoie pentru a instala iconv în php dvs. - acest răspuns veţi găsi, de asemenea, în http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post7

cactusjack
11-12-09, 00:20
Multumesc pentru raspuns, apreciez asta.

Eu am vorbit la firma mea ce gazduieste după ce aţi citit că pic de întrebări frecvente, aşa cum am spus în postul meu original, şi m-au asigurat că iconv a fost instalat. Voi încercaţi să vorbiţi la ei din nou, deşi.

vBET
11-12-09, 01:12
După cum puteţi vedea în mod clar în mesajul de eroare dvs.:
Apel la funcţia de nedefinit: iconv ()

Nu aveţi iconv instalat. În loc de a discuta cu ei - trebuie doar să le legătură într-pagina pe care se va vedea că iconv nu este disponibil pentru forum.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1