PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Hibaüzenet jelenik fordítása - a segítség?

cactusjack
06-12-09, 17:25
Hi,

Remélem valaki tud segíteni.

Próbálom telepíteni vBET (a legújabb ingyenes verzióját vbulletin.org, 2,35) az én fórumon, de minden alkalommal, amikor megpróbál lefordítani egy oldalt, kapom az üzenetet:

Végzetes hiba: Call to undefined function: iconv () in / home / <forumname> / public_html / includes / vbenterprisetranslator_functions.php on line 258

Megpróbáltam a következő:
1. Megváltoztattam a fórum nyelv az angol
2. Megpróbáltam be, és anélkül, egy google API kulcs
3. Már felvette a kapcsolatot a hosting cég, és biztosítani nekem, hogy cURL és iconv telepítve van és működik.
4. Próbáltam lépések utáni # 4 a FAQ-t, de ez nem ad vissza semmit.

Van-e segítséget tud nyújtani? Én a vBulletin 3.8.4

vBET
10-12-09, 21:54
Be kell telepíteni a iconv php - ez a válasz akkor is megtalálja a http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post7

cactusjack
11-12-09, 00:20
Köszönöm a választ, én értékelem.

Én nem beszélek a hosting cég elolvasása után, hogy kicsit a FAQ-t, amint mondtam az eredeti üzenet, és megnyugtatott, hogy az iconv telepítve. Megpróbálok beszélni velük újra mégis.

vBET
11-12-09, 01:12
Mint látható, a hibaüzenet:
Call to undefined function: iconv ()

Nem kell iconv telepítve. Ahelyett, hogy megvitassák velük - csak nekik linket oldalra, ahol látni fogják, hogy az iconv nem érhető el a forum.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations