Zobacz pełną wersję: Jakie modyfikacje powinny być wspierane przez vBET?
Najlepszą odpowiedzią jest - wszystko możliwe;)
Oczywiście wiele modów nie wymaga integracji. Ale każdy mod, który pozwoli napisać kilka rodzajów wiadomości, lub będą stosować po tytuły będą potrzebować integracji.
Jakie modyfikacje nie uważasz, że powinniśmy integrować pierwszy?
Daj nam wskazówkę, a swoim forum będzie w pełni zintegrowany z vBET znacznie szybciej! :)
Myślę, że:
- VBadvanced.
- VbMediaWiki.
- IbProArcade (używany na wielu forach).
Konstantin
21-02-10, 01:26
Cyb - Advanced Forum Statystyki
[AJAX] Live Search
- IbProArcade (używany na wielu forach).
To, że nie trzeba integracji - jest tłumaczone przez vBET. Integracja może być wymagane tylko przez modów, które:
- Tworzy nowe sposoby wiadomości dodawania użytkownika (do obsługi wykrywanie języka)
- Pokazuje tytuły wiadomości (analizować langtitile bbcode)
- Pokazuje komunikaty dodane po stronie jest generowany (przez AJAX - tłumaczyć wyników AJAX)
badawidollah
10-04-10, 05:06
o optymalizacji: D
jak czas optymalizacji lite
o optymalizacji: D
jak czas optymalizacji lite
Czy naprawdę potrzebuje żadnych vBET wsparcia? ... Proszę po prostu użyj go i sprawdź. Jak pisaliśmy większość modów po prostu pracować z vBET i nie potrzebują integracji. Tzn. na tym forum używamy BB Optymalizacja w celu optymalizacji bez dodatkowego wysiłku na rzecz integracji.
Proszę, najpierw sprawdzić, czy działa:)
Naprawdę już co działo się w zakresie integracji? (VSA - chatbox)
Naprawdę już co działo się w zakresie integracji? (VSA - chatbox)
Właściwie nie rozpocznie żadnej integracji chatboxes. Należy pamiętać, że jesteśmy w trakcie rekrutacji nowych pracowników, tak szybko vBET będzie miał większą moc:) Still - nie zaplanowano jeszcze integracji chatboxes, ale widzimy znaczenie.
vbseo, mapy google.
Nie mogę się moje google maps do automatycznego tłumaczenia
vbseo, mapy google.
Nie mogę się moje google maps do automatycznego tłumaczenia
Booth są już obsługiwane:) Jeśli masz problem w jednym z tych należy utworzyć nowy temat w rozwiązywaniu problemów - ten wątek jest o nowe propozycje integracji:)
Jestem inny, że zgadza się z Konstantin
będzie doskonałym dodatkiem. To nie powinno być zbyt trudne do konwersji na.
Po prostu wydaje się "Ostatni post" linków (na stronie głównej) pozostają w języku angielskim podczas przełączania na inne języki.
Mam zamiar zainstalować plugin Dzięki za szybko. Czy nie próbował sprawdzić, czy jeszcze kompatybilne.
Obie są bardzo popularne wtyczki.
Gaming Perfection
03-10-10, 01:34
Jestem inny, że zgadza się z Konstantin
będzie doskonałym dodatkiem. To nie powinno być zbyt trudne do konwersji na.
+1 Do tego. Link do mod na vb.org (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=235841).
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):