PDA

View Full Version: Pieņemts locekļiem e-pasta paziņojumi tiek netranslējamā

Simon Lloyd
11-05-11, 19:58
Hi, ir tur, ka tā e-pasta paziņojumus, kas tiek nosūtīti ziņojumi un pavedieni tulkota saņēmējiem valodu veidā?

Lets teikt, es pēc jaunu pavedienu šeit englsh (kā es), Jūs saņemsiet paziņojumu (ja esat abonējis) jauno diegu englsh pat ja Jums ir poļu un jūsu norīkošanu valodu kopu, kā laka.

Mani locekļi, kas nereaģē uz šiem paziņojumiem, jo viņi domā, ka nevarēs atbildēt uz tiem nemaz nerunājot saprast paziņojumu.

Vai varat palīdzēt?

Regards,
Simon

vBet versija 3.4.0 uz 3.8.6 vBulletin PL1

kamilkurczak
12-05-11, 20:09
VBET neatbalsta tulkošanas e-pasta yet.
tas jau ir ierosināts FR sadaļā. Es pārvietot šo pavedienu stājas FR sadaļā forums.

Simon Lloyd
12-05-11, 20:40
Ok, paldies, tas ir mulsinoši mans dalībnieku, tāpēc es domāju, man būs jāmaksā manu coder, lai pievienotu modifikāciju, kura kopiju pēc kura postid parādās pastu un ielīmēt to pasta pirms nosūtīšanas.

Es jums zināt, kā viņš turpina:)

kamilkurczak
12-05-11, 20:51
ok nekādu problēmu - mēs rakstīt šeit

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations