PDA

View Full Version: Aizstāt vienu karogu?

45Wheelgun
26-09-10, 00:06
Es tikko atjaunināts uz jaunāko versiju. Iepriekšējās versijas, es tikai nomainīt en.gif ar amerikāņu karogu. Ar jaunāko versiju, lai gan man ir aizstāts en.gif, tas joprojām rāda Lielbritānijas karogu.

Vai ir man, lai saņemtu amerikāņu karogu, lai parādītu angļu valodu veidā?

vBET
27-09-10, 07:20
Lūdzu, ņemiet vērā, ka pagājušā vBET versija izmanto 1 attēls, zem visiem karogiem (veikšanai iemeslu dēļ). Tātad jums ir, lai mainītu šo 1 attēlu (/ images / vbet / karogi / allflags.gif). Mēs izmantojam šeit elfa css. Varat mainīt failu manuāli, vai tikai radīt to, izmantojot dažas tiešsaistes css sprite ģenerators (mēs izmantojam faila vbet.css noteikšanai attēlu stilus). Tieši tāpēc mēs arī inclue viena karogi attēlus - lai jūs varētu darīt, radīt allflags.gif atkal ar dažām izmaiņām:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1