PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Goto naujas praneðimas Pažymėti forumus kaip skaitytus

Snake
26-06-10, 00:17
Su vbet įjungti, jei aš peržiūrėti siūlai ir tada jis gauna naujas pareigas, ir tada aš spustelėkite pradziu pirmą neskaitytą pranešimą naršyklė visada eina į pirmą postą, o ne naujas pranešimas.

Taip pat, jei aš spustelėkite Žymėti forumus kaip skaitytus i gauti 404 klaidą.

Abi šios funkcijos veikia vbet neįgaliesiems.

Snake
26-06-10, 00:20
Ji tai daro čia, visus pradziu pirmą naują pranešimą nuorodos Forum Pagrindinis pradziu ant pirmos žinutės ir niekada atnaujinti, parodyti, kad turite rodyti po jie visada likdavo paryškinti.

Pažymėti forumus kaip skaitytus pagrindiniame puslapyje nukreipimus Pradinis puslapis ženklai nieko!

Ramses
26-06-10, 02:04
Čia apie vbet aš žiūrėdavau šį klausimą taip pat mano forumas nėra šiuo klausimu.

Snake
27-06-10, 19:28
Tai yra gana rimta klaida, ji sugenda mano vartotojai turi daug funkcijų. Ar tai pažvelgė į? Ačiū.

kamilkurczak
28-06-10, 08:47
ok, gyvatė, norėčiau pabandyti atkurti šią klaidą

kamilkurczak
28-06-10, 09:38
Aš negaliu atkurti problema, gal senesnės versijos forumo. Prašome parašyti man, ką tu tiksliai vBulletin versiją, ir aš pabandysiu atgaminti VB versija kaip jūsų forumą.

Bandykite rasti konflikto su kitomis modifikacijomis. Norėdami tai padaryti, išjungti kitus mados ir palikti tik vBET. jei klaida neįvyksta, pereiti ruožtu toliau mados pamatyti, kur yra konfliktas.

steve
28-06-10, 10:39
Aš negaliu atkurti problema

Aš taip pat negali daugintis ženklo forumas skaitymo problema, aš tik išbandyti du Forumai (atskiros serverių). Forumas veikia vb 3.8.x naujausią vbet ir vBSEO.

Tačiau ketiname naujausią neskaitytą pranešimą yra tiek problema, aš gavo dešimtis skundų. Jis taip pat neveikia man čia. Man išjungus vbet mano forumuose, problema dingsta.

kamilkurczak
28-06-10, 11:03
ok dabar ji rasti mūsų forume. Goto naujas pranešimas parinktis.

Aš pasistengsime surasti sprendimą.

steve
29-06-10, 23:00
ok dabar ji rasti mūsų forume. Goto naujas pranešimas parinktis.

Aš pasistengsime surasti sprendimą.

Hows tai vyksta? naujas pranešimas nuorodą neveikia, ir mes turime daug Sapīcis prisijungę: (

Snake
29-06-10, 23:07
Turiu sutikti, jokios paramos, nėra nustatyti pagrindines klaidas, rūšiuoti!

Snake
30-06-10, 08:01
KUR YRA REMTI, nustatyti savo DAM MOD FFS!

kamilkurczak
30-06-10, 15:34
Sveiki,

Mes galime atkurti šią klaidą mūsų forume ir ji bus išspręsta per artimiausius IŠLEIDIMAS ...
Jei ji bus lengva, mes duos jums greitai-Fix

Snake
30-06-10, 16:30
Atvirai jis nėra pakankamai geras, jo pagrindinė funkcija, ir tai kelia savo narius tikrai skųstis, todėl aš jums tiesiog pasiskųsti.

Jums turėtų būti nustatyti šiame dienas, net savaites atgal, jūs turite išleisti klaidą pataisą. Greičiau. Tai, ką darytų bet kuris kitas mokamas mod.

: Mad:

kamilkurczak
30-06-10, 16:40
Mes pasistengsime kuo greičiau ištaisyti klaidas.

steve
30-06-10, 22:26
Atvirai jis nėra pakankamai geras, jo pagrindinė funkcija, ir tai kelia savo narius tikrai skųstis, todėl aš jums tiesiog pasiskųsti.

Aš dabar gauti apie 50-60 laiškų per dieną, apie šią problemą, nustatyti bus gerai. Jis dirbo gerai, prieš šią laidą.

steve
01-07-10, 10:41
Aš dabar gauti apie 50-60 laiškų per dieną, apie šią problemą, nustatyti bus gerai. Jis dirbo gerai, prieš šią laidą.

Ar tai dirbo? Ar galiu turi eta?

kamilkurczak
01-07-10, 11:43
Radau kai kuriuos šios problemos priežastis. sukelia įskiepiai global_start.
Jei aš galiu išjungti šį įskiepiai, ši funkcija veikia gerai.

gal įskiepių, kad?

Aš dirbti su juo. Prašome būti kantriems

steve
01-07-10, 22:24
Radau kai kuriuos šios problemos priežastis. sukelia įskiepiai global_start.
Jei aš galiu išjungti šį įskiepiai, ši funkcija veikia gerai.

Aš neturiu, ką tai reiškia bet kokią idėją.

kamilkurczak
01-07-10, 22:43
Parašiau, kad mes nustatėme, įskiepiai, kuri yra problema. Mes dirbame.

steve
04-07-10, 07:59
Kaip nustatyti šiuo klausimu vyksta?

kamilkurczak
04-07-10, 13:36
Mes žinome, kur exacly klaidą. Mes radome vbet_global_start funkcija vBET PHP failą.

tikriausiai, mes pereiname blogas url vBulletin funkcija (exec_header_redirect).

Michał darbo apie tai.

steve
05-07-10, 06:53
Jokių problemų, mes tikrai reikia nustatyti artimiausiu metu šios problemos

vBET
05-07-10, 07:33
Priimta:) Atsiprašome, turėjo palaukti. Sprendimas bus įtrauktas į kitą spaudai. Mes jau naudojasi mūsų forume, todėl naujas pranešimas peradresavimo dirba gerai čia.

Norėdami greitai nustatyti, prašome:
1. Redaguoti apima / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php
2. Ieškoti:

if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
3. Pakeisti:

if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {

vBET
05-07-10, 07:38
Matau pavadinimą, kad jums 2 klausimus apibūdino viena gija. Bet Kama patvirtino tik vieno. Prašome pasakyti, kaip tiksliai jums ženklas forumą perskaitytu. Aš tiesiog negaliu rasti tokio pasirinkimo - tikriausiai ieškote ne vietoje;)

Snake
05-07-10, 18:10
Matau pavadinimą, kad jums 2 klausimus apibūdino viena gija. Bet Kama patvirtino tik vieno. Prašome pasakyti, kaip tiksliai jums ženklas forumą perskaitytu. Aš tiesiog negaliu rasti tokio pasirinkimo - tikriausiai ieškote ne vietoje;)

Jos apie pagrindiniame puslapyje, apačioje forumuose ir jei jūs dukart spustelėkite piktogramą kairėje kiekvieno forumo aprašymas.

kamilkurczak
05-07-10, 19:35
Aš patikrinti ji ant mūsų Test Forum ir aš neturiu šią klaidą
404 error. Viskas veikia tinkamai.

Taigi, siųskite Michał (vbet) pilną priėjimą prie jūsų admincp ir FTP by pm. Jis bandys rasti išeitį ir ją išspręsti!

Ačiū:)

kamilkurczak
09-08-10, 11:37
Aš vis dar laukia atsakymo. jokio atsakymo - aš manau, kad yra ok.
Jei ne ok, rašykite čia ir aš vėl atidaryti šią temą

Snake
11-08-10, 23:36
Ši problema vis dar egzistuoja, forumdisplay (http://www.computer-juice.com/forums/f10/),, jei aš spustelėkite rodyklę pradziu naujas pranešimas sriegis, jis visada mane į pirmą postą, o ne pirmąjį neskaitytą pranešimą.

Užsiregistruokite mano forume ir pamatysite, kad jis.

, Jei išjungiu vbet, nueina.

http://www.computer-juice.com/error.gif

Snake
12-08-10, 00:04
Atnaujinta į 3.3.5 ir visus URL adresus, klausimus atrodo nustatytas, todėl jokių problemų, ačiū.

kamilkurczak
12-08-10, 12:22
OK:)
ačiū patvirtinimo

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1