PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išleisti vBET 4.4.2

vBET
01-09-11, 21:42
Hi:)

Aš žinau, mes planavome išleisti pirmą vBET3.x, tačiau "Google" jau suteikė naują vertimo API v2 (mokama vieną), todėl mes turėjome priimti mūsų planus realią situaciją. vBET 3.x turės tas šalia išleidimo pakeitimus:)

Taigi ši laida papildyta parama "Google" vertimo API V2. Šiuo metu ji palaiko 3 vertimo API:

"Google" vertimo API V1 (galima tik iki gruodžio 1 2011)
"Google" vertimo API v2 (apmokama)
Microsoft Vertimas API (nemokamai)

Dabar, jei norite naudoti mokama Google "API, tada turite įjungti" Google "vertimo API V2 rankiniu būdu dabar (Admin CP-> vBET-> Vertimo Teikėjai-> Naudokite" Google "API v2 po gruodžio 1-ąją mes pašalinkite šį pasirinkimą, nes bus nebėra kito pasirinkimo.

Kadangi šią naujų įrenginių numatytasis vBET konfigūracijos versija naudoja tik kalbomis - taigi tuos, kurie palaiko "Microsoft" Vertimas API. Taip pat pagal nutylėjimą talpyklos laiko gyventi 90 dienų (nuo "Google" vertimo API v1 nėra naudojamas pagal nutylėjimą mes neturime 15 dienų cache limitas - dar parametras aprašymas yra ne apie tai "Google" vertimo API v1 vartotojai apribojimo). Taip pat nauja galimybė yra prieinama talpyklos valymo - jums gali pasakyti, kurios lentelėse turi būti valomi. Ačiū, kad norite turėti nemokamą ir mokamą vertimus, galite išvalyti talpyklą nemokama vertimai ir nuolat jį atnaujina su didėjančiu kokybės. Pačiu metu nebus pašalinti vertimai kurį sumokėjo, todėl jums mokama vėl ir vėl dėl tos pačios vertimo:) Tai taip pat vBET konfigūracija pagal nutylėjimą - tiek tik lenteles, "Microsoft vertimai valomi dabar. Jei Jūs vis dar naudojate "Google" Vertimas API v1, prašome įjungti valymo poilsio kalbų gerbti Google Terms of Service (15 dienų spartinimo riba).

Atkreipkite dėmesį, kad naujų senų parametrų reikšmes pagal nutylėjimą neturi forumuose atnaujinti poveikio metu (jums savo seną vertę). Dar naujais parametrais (kaip lentelės turėtų būti valomi) jums bus mūsų reikšmes pagal nutylėjimą, nes jūs neturėjo ankstesnės vertės.

Taigi trumpus žodžius: Ši laida yra pasirengusi suteikti jums nemokamai vertimai ir leidžia Kintantis remti visas 53 kalbų.

Naujas:

Parama "Google" vertimo API v2
Konfigūracija talpyklos valymas (kokiomis kalbomis turi būti valomi)

Pakeitimai:

Numatytasis vBET konfigūracija paruošti nemokamai vertimai

Klaidas ištaisė:

Komentarų TVS straipsniai

Snake
01-09-11, 21:54
Puiku! Jeigu i upgrad iš VB3 vb4 naudoti vbet4 mano talpyklos turi vėl pradėti iš naujo?

vBET
02-09-11, 09:12
Puiku! Jeigu i upgrad iš VB3 vb4 naudoti vbet4 mano talpyklos turi vėl pradėti iš naujo?

- Talpyklos liks kaip ji yra. Tiesiog atnaujinimas - ne iš naujo įdiegti (ne pašalinti ir įdiegti iš naujo - metu pašalinti visi talpyklos lentelės sumažėjo). Prašome atkreipti dėmesį, kad vBET3.x taip pat palaiko "Microsoft Vertimas API ir" Google "vertimo API V2 - tai yra mūsų pagrindinis prioritetas dabar:) Taigi jums nereikia atnaujinti visą vBulletin ir visi jūsų įskiepių tik.

Dar jei turite licenciją vBulletin 4.x Aš asmeniškai manau, kad tai yra gana geras variklis ir ji yra verta atnaujinti (tiesiog būti pasirengusi klausimus;)), bet ne tai tik vBET naujus vertimus - mes duosime jums kitą vBET3.x spaudai.

winsome
02-09-11, 11:08
ir kaip sukurti forumą vBulletin 3.8.7 eilutė ??((( (nemokama versija)

r.dziadusz
02-09-11, 13:20
Sveiki,
Prašome atidžiai perskaityti čia VB3 Bendros diskusijos apie vBulletin 3.x - vBulletin.org forumas (http://www.vbulletin.org/forum/forumdisplay.php?f=111), ir, jei norite paklausti apie mūsų nemokamą versiją produkto vBet vBulletin 3.x, prašome atidaryti naują temą Free Versija vBET2.3.x (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/free-version-vbet2-3-x/)

Taurus
04-09-11, 10:29
Kur galiu gauti informacijos apie mokamas paslaugas "Google"? Kiek tai kainuos, ir kaip ją įsteigti per juos? Ačiū.

Simon Lloyd
04-09-11, 18:21
Kur galiu gauti informacijos apie mokamas paslaugas "Google"? Kiek tai kainuos, ir kaip ją įsteigti per juos? Thanks.Take atrodo čia Mokama versija API "Google Translate" dabar atidaryti verslui - "Google Translate Dienoraštis (http://googletranslate.blogspot.com/2011/08/paid-version-of-google-translate-api.html) gali dirbti forumuose labai brangūs, jie ketina imti 0.05 $ už 500 žodžių!

Aš tiesiog paėmė vidutinis siūlai iš 9 darbo vietos, įskaitant visą postbit tekstą ten buvo 3456 žodžių, kurie prilygsta $ 1.76!, Kad vertimas kainuos absoliuti likimas!

Ar laisvo API visiškai? yra kaip alternatyva AltaVista "bablefish?

Simon Lloyd
04-09-11, 18:30
Prašome turėti omenyje išlaidas daviau aukščiau, yra tik vienas vertimo.

vBET
04-09-11, 19:15
Pažvelkite čia mokamą versiją "Google Translate API dabar atidaryti verslui -" Google Translate Dienoraštis (http://googletranslate.blogspot.com/2011/08/paid-version-of-google-translate-api.html) jis gali dirbti iš labai brangi forumuose, jie ketina imti 0.05 $ už 500 žodžių!

Aš tiesiog paėmė vidutinis siūlai iš 9 darbo vietos, įskaitant visą postbit tekstą ten buvo 3456 žodžių, kurie prilygsta $ 1.76!, Kad vertimas kainuos absoliuti likimas!

Ar laisvo API visiškai? yra kaip alternatyva AltaVista "bablefish?

Čia yra išsamios kainų "Google" vertimo API v2: Kainos ir Paslaugų teikimo sąlygos - "Google Translate API V2 -" Google "kodas (http://code.google.com/apis/language/translate/v2/pricing.html)
Yra $ 20.00 už 1 000 000 spaudos ženklų. Tai skaičiumi simbolių ne žodžiais.

Taip pat nėra "spartinimo" Google "vertimo API v2 rezultatus terminą. Taigi jūs neturite į mokamas vėl ir vėl dėl tos pačios vertimo. Taigi jūsų skaičiavimai praleidote vieną dalyką - kad po 1-ojo Tema vertimo, vBET jau talpyklą bausmės už statinio GUI elementai. Taip pat pagal savo rezultatą turėjo viena gija 9 pranešimų santrauką suma 17 600 simbolių - tai daro vidutiniškai beveik 2 000 ženklų per paštu. Tai neturi nieko bendro pavyzdys. Daugelis pranešimų buvo mažesnis nei 60 simbolių (kaip savo ankstesnį postą). Pavyzdžiui tai labai atsakymas turi mažiau nei 1300 simbolių, ir jis yra ilgas, pavyzdžiui, daug forumų. Žinoma nėra taisyklių, bet manau, kad jūs išgąsdinti sau mirties naudojant tik vienas pavyzdys, kuris yra ne per daug forumų.

Bet kokiu atveju - kainodaros, pavyzdžiui, kainodaros - tai "Google", kaip jie nori parduoti savo paslaugas ir vartotojams jie bus naudoti šias paslaugas, ar ne.

Atsakydamas į klausimą apie nemokama alternatyva - Taip - vBET4.x jau remia visiškai nemokama Microsoft Vertimas API - ji palaiko tiek daug kalbų, kaip "Google", tačiau ji vis dar 35 kalbų. Taigi vBET klientai gali laisvai vertimus net po to, kai "Google" vertimo API v1 bus uždarytas. Bent tol, kol "Microsoft Vertimas API yra nemokama, tačiau čia mes taip pat pasirengę vystytis - vBET dabar leidžia lengvai pridėti naują vertimo API.

Simon Lloyd
04-09-11, 20:18
Michael, ačiū už išsamų atsakymą, aš suprantu, ką bando pasakyti, bet, deja, pavyzdžiui, aš davė labai dažnas mano forumuose, turiu daug daug daug ilgiau.

Džiaugiuosi, kad jei bandau Google mokamas paslaugas ir darbus atlikti per brangu aš vis dar BA gali pasiūlyti vertimus mano forumuose:)

Snake
16-09-11, 21:42
jiems, veikia VB3 taip, kai bus naujų vbet paramą?

vBET
16-09-11, 21:46
jiems, veikia VB3 taip, kai bus naujų vbet paramą?

Aš ką tik rašė savo temoje - vBET3.x naujas spaudai turėtų būti padaryta iki šio mėnesio pabaigoje. Kodo pasikeitimus mes jau padarė, dabar mes turime išbandyti jį gerai:) Taigi netrukus galėsite yo naudoti Mistosoft vertimo API ir "Google" vertimo API V2 vBET3.x:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations