PDA

View Full Version: vBET 4.4.2 antud

vBET
01-09-11, 21:42
Hi:)

Ma tean, me plaanisime vabastama first vBET3.x kuid Google juba andis uue Tõlge API v2 (makstud), et saaksite pidime vastu meie plaane tegelikule olukorrale. vBET 3.x on need muutused järgmise release:)

Nii et selles versioonis lisab toetust Google Tõlge API v2. Praegu toetab see 3 Kirjaliku API:

Google Tõlge API v1 (saadaval ainult kuni 1. detsember 2011)
Google Tõlge API v2 (makstakse üks)
Microsoft Tõlge API (tasuta)

Just nüüd, kui soovite kasutada makstud Google API siis peab olema sisse lülitatud Google Tõlge API v2 käsitsi praegu (Admin CP-> vBET-> Translation Providers-> Kasuta Google API v2. Pärast 1. detsember me eemaldame selle võimaluse, sest seal tule mingit valikut enam.

Kuna see vabastab uute käitiste default vBET konfiguratsiooni kasutab ainult tasuta keeles - nii need Microsofti poolt toetatud Tõlge API. Ka vaikimisi cache aega, et elada on 90 päeva (alates Google Tõlge API v1 ei kasutata vaikimisi meil ei ole 15 päeva cache piirang - ikka parameetri kirjeldus ei ole selle piiramise kohta Google Tõlge API v1 kasutajad). Ka uued võimalus on olemas cache puhastamine - saad öelda, milline tabelid tuleks puhastada. Tänu, mis sa tahad olla vaba ja makstud tõlked, saate puhastada vahemälu tasuta tõlkeid ja hoiab seda ajakohasena kasvav kvaliteet. Samal ajal sa ei eemalda tõlked, mis oled maksnud, et sa ei pea makstakse ikka ja jälle sama tõlge:) See on ka vaikimisi vBET configuration - nii et ainult tabeleid Microsoft tõlked on puhastada nüüd. Kui sa ikka kasutada Google Tõlge API v1 Palun lülitage puhastada ülejäänud keelte osas Google Terms Of Service (15 päeva caching piirmäär).

Pange tähele, et uus vaikeväärtused vana parameetreid ei mõjuta foorumitel update (siis on vana väärtus). Ikka uusi parameetreid (näiteks laudade tuleb puhastada) siis on meie vaikeväärtused, sest sa ei olnud eelmine väärtus olemas.

Nii lühikesi sõnu: see release on valmis teile tasuta tõlkeid ja võimaldab muutes konfiguratsiooni toetada kõigis 53 keeles.

Uus:

Abi Google Tõlge API v2
Konfiguratsioon cache puhastus (milliseid keeli tuleks puhastatud)

Muudatused:

Vaikimisi vBET konfiguratsioon valmis tasuta tõlkeid

Bugs Parandatud:

Comments for CMS esemeid

Snake
01-09-11, 21:54
Suurepärane! Kui ma Portucelile alates vb3 et VB4 kasutada vbet4 minu cache pean alustama uuesti?

vBET
02-09-11, 09:12
Suurepärane! Kui ma Portucelile alates vb3 et VB4 kasutada vbet4 minu cache pean alustama uuesti?

Ei - vahemälu jääb nagu see on. Just tehtud uuendus - ärge taasinstallige (ärge uninstall ja install again - ajal eemaldada kõik vahemälu tabelid on langenud). Pange tähele, et vBET3.x toetab ka Microsoft Tõlge API ja Google Tõlge API v2 - see on meie peamiseks prioriteediks praegu:) Nii et sa ei pea uuendada kogu vBulletin ja kõik pluginaid lihtsalt selle eest.

Ikka, kui teil on litsents vBulletin 4.x Mina isiklikult arvan, et see on üsna hea mootor ja see on väärt uuendada (just valmis küsimustes;)), kuid seda ei tee just vBET uued tõlked - anname selle sulle järgmise vBET3.x vabastamist.

winsome
02-09-11, 11:08
ja kuidas luua foorum vBulletin 3.8.7 Prompt ??((( (tasuta versioon)

r.dziadusz
02-09-11, 13:20
Hi,
Palun lugege vBulletin 3.x siit vB3 Üldine Arutelu - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/forumdisplay.php?f=111), ja kui sa tahad küsida tasuta versiooni meie Toodete vBet jaoks vBulletin 3.x, siis ava uus teema Vaba Version vBET2.3.x (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/free-version-vbet2-3-x/)

Taurus
04-09-11, 10:29
Kust saab infot tasuline teenus, mida Google? Kui palju see maksab ja kuidas seda seadistada nende kaudu? Aitäh.

Simon Lloyd
04-09-11, 18:21
Kust saab infot tasuline teenus, mida Google? Kui palju see maksab ja kuidas seda seadistada nende kaudu? Thanks.Take vaata siia tasulise versiooni Google Translate API nüüd avatud äri - Google Translate Blog (http://googletranslate.blogspot.com/2011/08/paid-version-of-google-translate-api.html) see saab välja töötada väga kallis, foorumid, nad ei kavatse eest $ 0.05 per 500 sõna!

Ma lihtsalt võttis keskmiselt niit 9 postitust, sealhulgas kõik postbit teksti oli 3456 sõna, mis võrdub $ 1,76!, Seega tõlkimine läheb maksma absoluutne õnn!

On vaba API läheb täielikult? Kas on olemas alternatiivne nagu AltaVista bablefish?

Simon Lloyd
04-09-11, 18:30
Pea meeles, maksumus andsin Eespool on vaid üks tõlge.

vBET
04-09-11, 19:15
Take a look here tasulise versiooni Google Translate API nüüd avatud äri - Google Translate Blog (http://googletranslate.blogspot.com/2011/08/paid-version-of-google-translate-api.html) saab tööd välja väga kallis, foorumid, nad ei kavatse eest $ 0.05 per 500 sõna!

Ma lihtsalt võttis keskmiselt niit 9 postitust, sealhulgas kõik postbit teksti oli 3456 sõna, mis võrdub $ 1,76!, Seega tõlkimine läheb maksma absoluutne õnn!

On vaba API läheb täielikult? Kas on olemas alternatiivne nagu AltaVista bablefish?

Siin on üksikasjalik hinnakujunduse Google Tõlge API v2: Hinnakujundus ja Teenuse Tingimused - Google Translate API v2 - Google Code (http://code.google.com/apis/language/translate/v2/pricing.html)
See on $ 20,00 per 1 000 000 tähemärki. On loota tähtedega ei ole sõnu.

Samuti ei ole tähtaja caching Google Tõlge API v2 tulemusi. Nii et sa ei pea makstakse ikka ja jälle sama tõlge. Nii et teie arvutused miss üks asi - et pärast tõlke 1. niit, vBET juba Puhverdatud lauseid staatilise GUI elemente. Ka vastavalt oma tulemuse teil oli üks niit 9 postitust ülevaatlikke summa tähtedega 17 600 - see teeb keskmiselt ligi 2 000 tähemärki ametikoha kohta. See ei ole tavaline, näiteks. Paljud ametikohad on vähem kui 60 tähemärki (just nagu su eelmine postitus). Näiteks just vastus on vähem kui 1300 tähemärki, ja ta on pikk vastus nagu paljude foorumites. Muidugi ei ole ühtegi reeglit, aga ma arvan, et sa hirmutada ennast surnuks, kasutades ainult üks näide, mis ei ole liiga üldine paljudes foorumites.

Igatahes - hinnakujundus nagu hind - see on kuni Google, kuidas nad soovivad müüa oma teenuseid ja kuni kasutajad nad kasutavad neid teenuseid või mitte.

Vastates küsimusele vaba alternatiiv - Jah - vBET4.x juba toetab täiesti tasuta Microsoft Tõlge API - see ei toetab nii palju keeli Google, kuid see on veel 35 keeles. Nii vBET kliendid saavad nautida tasuta tõlkeid ka pärast Google tõlge API v1 suletakse. Vähemalt nii kaua Microsoft Tõlge API on tasuta, kuid siin me oleme valmis ka areneda - vBET nüüd on lihtne lisada uusi tõlke API.

Simon Lloyd
04-09-11, 20:18
Michael, aitäh üksikasjaliku vastuse, ma saan aru mida sa üritad öelda, kuid kahjuks näiteks andsin on väga levinud minu foorumeid, mul on palju palju palju kauem.

Mul on hea meel, et kui ma üritan Google'i tasuline teenus ja see töötab liiga kallis ma ikkagi ba pakkuda tõlkeid minu foorumites:)

Snake
16-09-11, 21:42
im töötab vb3 nii et kui on uus vbet toetust?

vBET
16-09-11, 21:46
im töötab vb3 nii et kui on uus vbet toetust?

Ma lihtsalt kirjutasin sinu teemat - vBET3.x uus vabastamist tuleks teha kuni käesoleva kuu lõpuni. Meil on juba tehtud koodi muutused, nüüd on katsetada seda hästi:) Nii et varsti on sul võimalik yo kasutamiseks Mistosoft tõlge API ja Google Tõlge API V2 vBET3.x:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1