Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta BP dydžio
Ar tai normalu, jūsų duomenų bazės dydį po vBET montavimo patrigubės?
Aš pradėjau su 1Gb BP, ir dabar aš žiūriu ir priartėjo prie 3. Nors aš suprantu, kad viso puslapių pranešimų talpyklą čia būtų ne daugiau stabilus tai padaryti atskirą duomenų bazę ne VB (kaip 2.x)?
Taip - jūsų BP augs. Jūsų turinys dauginamas 52 kartus (jei įjungtas visomis kalbomis), todėl sunku neauga;)
Naudojant paties BP veikia stabilumo forume ne visi, nes nėra užklausos, kuris naudoja kitus išteklius iš VB. Taip pat vBET 2.x taip pat naudoti tos pačios duomenų bazės.
Jūs visada galite išjungti kai kurių kalbų, arba tiesiog išjungti talpyklą kai kurias kalbas, jei BP dydžio jums klausimą. Bet kaip ilgai, kaip jūs turite vietos diske BP dydis neturi įtakos jums - vBET naudojant indeksus visų užklausų. Yra vienas dalykas, kuris jums gali būti įdomu, jei jūsų talpyklą lenteles yra tikrai didelis - jie yra kliringo strategijas. Norėdami gauti daugiau informacijos apie tuos, eikite Admin CP -> vBET -> talpyklos.
Ačiū už atsakymą! , Kuri išvalo šias problemas.
Mano galutinis rūpestis yra su mysqldumps. , Jei aš paleisti mysqldump per komandinę eilutę, yra, bet galiu išskirti vBET talpyklos lenteles yra dempingo? Aš, o ne atliekų erdvėje atsargines kopijas cache: p
Mes planuojame remti failų talpyklą. Tai būtų daug daugiau kietajame diske, bet ir gauti duomenis be BP užklausas. Mes tai nebuvo pradėti įgyvendinti dar.
Šiuo metu mes planuojame, kaip konfigūruojamas ji turėtų būti ir kita informacija. Mes norime, kad visiems - tai reiškia be būtinos diegti jokios papildomos spartinimo variklį.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):