Teljes verzió megtekintése: vBSEO integráció
vBET lehet integrálni a vBSEO támogató SEO fordítást kapcsolatok és lefordítani címeket belső linkeket szálak.
Fontos: Ha vBSEO van, hogy a teljes integráció - vBET 4.x használata azt jelenti hogy .htaccess szabályok beállítása előtt kell tennie minden olyan lépést, telepítési utasításait vBSEO integráció, szakaszban ismertetett. VBET 2.x a felhasználók csak csinál a .htaccess rész (2 fájlokat szükséges módosítások).
Integrálni vBET a vBSEO szerkeszteni. Htaccess fájl:
Minden előtt szabályok csak az egyik ilyen két típusú szabályok vbseo.php:
-A RÖVID SZABÁLYOK
Gyorsabb és hatékonyabb de használható abban az esetben, csak akkor, ha nem használ 2-jelek rész i.e linkek: yourforum.com/XY/
RewriteRule ^/?(..|zh-CN|zh-TW)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(..|zh-CN|zh-TW)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
Ha a fórum URL alkönyvtára használni, akkor módosíthatja a vezető fórum könyvtár hozzáadása 2 első szabályokat '/' csak az átirányított után =. Így azaz ha a fórum fórum könyvtárban majd lesz a redirected=/forum/index.php és átirányítva = / forum /$ 2
-A HOSSZÚ SZABÁLYOK
Is használható mindig
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
Ha a fórum URL alkönyvtára használni, akkor módosíthatja a vezető fórum könyvtár hozzáadása 2 első szabályokat '/' csak az átirányított után =. Így azaz ha a fórum fórum könyvtárban majd lesz a redirected=/forum/index.php és átirányítva = / forum /$ 2
badawidollah
26-03-10, 16:18
i dont lásd a szabályokat én vbseo.php
badawidollah
26-03-10, 16:20
<? Php
error_reporting (0);
include_once (dirname (__FILE__). "/ vbseo / includes / functions_vbseo.php ');
include_once (vBSEO_Storage:: útvonal ("vbinc ').' / '. VBSEO_VB_CONFIG);
vbseo_requested_url ();
$ Vbseo_fullurl = VBSEO_TOPREL. $ Vbseo_url_;
$ Vbseo_url_suggest ='';
switch ($ vbseo_url_)
{
esetben "vbseo.php":
exit;
break;
esetben "vbseo_sitemap.php":
esetben "vbseocp.php":
esetben "cron.php":
esetben "cron.html":
között $ vbseo_url_;
exit;
break;
}
/ / VBSEO - teljes változat kezdete \\ ************************************--
if (VBSEO_IN_PINGBACK & & ($ vbseo_url_ == 'vbseo-xmlrpc /'))
{
if (! meghatározott (THIS_SCRIPT '))
@ Define ('THIS_SCRIPT', 'newreply');
között dirname (__FILE__). "/ Globális." . VBSEO_VB_EXT;
vbseo_extra_inc ("Élni");
vbseo_xmlrpc_proc ();
exit;
}
if (VBSEO_REDIRECT_PRIV_EXTERNAL & & ($ vbseo_url_ == VBSEO_REDIRECT_URI))
{
$ Uredir = $ _GET ['redirect'];
/ / $ Uredir = urldecode ($ uredir);
$ Uredir = preg_replace ('#&(?![ a-z0-9 \\ #]+;)# si ',' & ', $ uredir);
$ Uredir = str_replace ('"', '"', $ uredir);
/ / $ Uredir = str_replace ('', '% 20', $ uredir);
if (preg_match ("# ^ https?: \\ / \\ / #", $ uredir) & &! preg_match ('#["<>]#', $ uredir))
{
echo '<html> <head> <meta http-equiv="refresh" content="0;url='. $uredir.'"> </ head> <body> </ body> </ html>';
exit;
}
}
és
Nem RewriteCond van
i dont lásd a szabályokat én vbseo.php
Szabályok vannak. Htaccess fájlt. Utasítás nem mondom szerkeszteni vbseo.php - azt mondja, hogy szerkeszteni. Haccess fájlt, és hozzon kiegészítő tartalom előtt SZABÁLYOK vbseo.php. Kérjük, látogasson el a. Htaccess fájlt, és találsz ott szabályok vbseo.php:)
badawidollah
27-03-10, 06:48
én. httaccess az én fórumon gyökér (a http://www.nusantaraku.org/forum/.httaccess
i követnie kell ez alatt is?
Most - ha a fórum használata alkönyvtárat URL, akkor a változás 2 első szabályokat hozzá a forum könyvtárba vezető "/" után közvetlenül átirányított =. Így például, ha a fórum, fórum könyvtárban akkor lesz átirányítva = / forum / index.php és átirányított = / forum / $ 2
** Anélkül, add, hogy a fórum fordítani is (de több nyelven nem támogatja)
badawidollah
27-03-10, 08:01
Szabályok vannak. Htaccess fájlt. Utasítás nem mondom szerkeszteni vbseo.php - azt mondja, hogy szerkeszteni. Haccess fájlt, és hozzon kiegészítő tartalom előtt SZABÁLYOK vbseo.php. Kérjük, látogasson el a. Htaccess fájlt, és találsz ott szabályok vbseo.php:)
ott szabályok vbseo.php?
Azt hiszem, sok új felhasználó gondolkodik vbseo.php saját forut gyökér
jobb, ha azt mondta, hogy a szabályok vbseo. htaccess
badawidollah
27-03-10, 11:21
RewriteEngine On
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & átirányított = / forum / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & átirányított = / forum / $ 2 [L, QSA]
RewriteCond% {} REQUEST_URI! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-F
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-D
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME! ^ (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | képek) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
RewriteBase / forum /
RewriteCond% {} HTTP_HOST! ^ Www \\. Nusantaraku \\. Org
RewriteRule (.*) http://www.nusantaraku.org/forum/ $ 1 [L, R = 301]
RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\. (Xml | txt) (\\. Gz)?) $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php? Sitemap = $ 1 [L]
RewriteCond% {} REQUEST_URI! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-F
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-D
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME! / (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | képek) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
Én használ vbseo
és én vagyok a vbseo sitemap generátor 2,6
Én használ vbseo
és én vagyok a vbseo sitemap generátor 2,6
A leírásból világosan mondja meg vBET szabályok ELŐTT szabályok vbseo.php Te tedd túl korán. Kérjük helyezze azt. Szüksége van további segítségre ebben a kérdésben? :)
Írtam leírás erről, hogy nagyobb figyelmet ELŐTT rész;)
Hogyan integrálása az oktatási vBSEO Lighttpd +? Tisztelettel.
Hogyan integrálása az oktatási vBSEO Lighttpd +? Tisztelettel.
Kérjük, küldje el jelenlegi szabály, Lighttpd, akkor küld frissítés:)
Az elején volt egy alapvető átírja a lighttpd vBSEO valahogy így néz ki:
$HTTP["host"] == "DOMENA" {
server.document-root = "SCIEZKA DO /HTML/"
url.rewrite-once = (
"^/(sitemap.*\.(xml|txt)(\.gz)?)$" => "/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1",
"^(/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|customavatars)/.*)$" => "$1",
"^(/favicon\.ico|/robots\.txt|.*clear\.gif)$" => "$1",
"^/(.+)\?(.*)$" => "/vbseo.php?$2",
"^/(.+)$" => "/vbseo.php"
)
}
Néztem ezt a fórumot, és jelenleg TELJES átírja így néz ki:
$HTTP["host"] == "SCIEZKA DO STRONY" {
server.document-root = "SCIEZKA DO /HTML/"
url.rewrite-once = (
"^/(sitemap.*\.(xml|txt)(\.gz)?)$" => "/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1",
"^/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=",
"^/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=$2",
"^/(.+)\?(.*)$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?$2",
"^/(.+)$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php"
)
}
Nem működő tanfolyam-kijelzők, egy üres oldal, a bejáratnál, hogy az index csak akkor működik, fórum, a többi, mint a krzaczy angolul:) előre is köszönjük a támogatást, köszöntöm.
Mi a címe annak a forum? - Azt kell tudni, hogy a fórum használ egy alkönyvtárat a címet, és igen, mi
Hi,
Posted via PM
Üdvözlettel
Látom, hogy a hiányzó "/" végén a szabályokat. Használja ezt:
$HTTP["host"] == "PATH TO FORUM" {
server.document-root = "PATH TO /HTML/"
url.rewrite-once = (
"^/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/",
"^/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2",
"^/(.+)\?(.*)$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?$2",
"^/(.+)$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php"
)
}
Sajnos, igen / nem - nem működik ugyanúgy viselkedik. Talán ezt a kódot kell előznie vBSEO szabály?
Sajnos, igen / nem - nem működik ugyanúgy viselkedik. Talán ezt a kódot kell előznie vBSEO szabály?
A nem-vBSEO szabályok előtt, hogy nem lehet. Ők már soha nem szükséges vBET alatt átirányítja vBSEO. Kér egy kis türelmet-przyglądnę, a szabályok, és mi történik az vbenterprisetransaltor_seo fájl (talán egy kérdés, néhány zminenych).Edit: Most a fórumon van meghibásodott, így teljesen nem látni, mi folyik. Lapon az üzenet helyesen fordítja, küldött nekem PM-ben második cím érvénytelen (helyett a fórum. php kell/fórum /)-módosítást, és ennek megfelelően működik a fordítások. Biztos van még egy probléma, vagy május, azonban e szabályok helyesek?
Szia, még mindig van egy probléma, információt az LP. Tisztelettel.
Szia, még mindig van egy probléma, információt az LP. Tisztelettel.
Oda.
Van ingyenes verzió az én teszt vb3.8 fórum működik jól, és szeretné vásárolni ezt a VB4.02 fő fórum, ahol VBSEO telepítve van.
Az egyik kérdés azt vettem észre, amire szüksége van honlapja aliaises állítva üres míg én éppen forum / index.php és forum / index.php? a CMS a domain gyökér és a fórum a www-example-com/forum könyvtárban.
Nagyon egyszerű csavar fel VBSEO és plugin felborul az egész fórumot, így ...
Miért az aliaises üres? - Használja VBSEO ide, és a portál a gyökér - mik a beállítások?
egészségére
roy
A pontos integrációs útmutató itt így megtekintheti letöltés előtt?
Van ingyenes verzió az én teszt vb3.8 fórum működik jól, és szeretné vásárolni ezt a VB4.02 fő fórum, ahol VBSEO telepítve van.
Az egyik kérdés azt vettem észre, amire szüksége van honlapja aliaises állítva üres míg én éppen forum / index.php és forum / index.php? a CMS a domain gyökér és a fórum a www-example-com/forum könyvtárban.
Nagyon egyszerű csavar fel VBSEO és plugin felborul az egész fórumot, így ...
Miért az aliaises üres? - Használja VBSEO ide, és a portál a gyökér - mik a beállítások?
egészségére
roy
A pontos integrációs útmutató itt így megtekintheti letöltés előtt?
Felhívjuk figyelmét, hogy honlapunkon alias NEM kell többé üres - ez, mivel több változata ezelőtt:)
Ha továbbra is ilyen információt minden helyen ki fóruma - kérjük, adja meg linket, és mi helyes benne:)
A honlap alliais, hogy üres a vonatkozó utasítások VBSO integráció látható vbulletin.org.
ez version243 azt hiszem - ez utasítás már nem érvényes?
egészségére
RoyMogg
szöveg vb.org
Én SEO fordítást linkeket, használom vBSEO és a fő oldal nem fordítás - mi a baj?
Először is, győződjön meg arról, hogy a. Htaccess szabályok OK - különösen a fórumok alkönyvtárat URL.
Másodszor, NE használja meghatározása Honlap álnevek funkcionalitást vbSEO (győződjön meg róla, hogy üres).
A honlap alliais, hogy üres a vonatkozó utasítások VBSO integráció látható vbulletin.org.
ez version243 azt hiszem - ez utasítás már nem érvényes?
egészségére
RoyMogg
szöveg vb.org
Én SEO fordítást linkeket, használom vBSEO és a fő oldal nem fordítás - mi a baj?
Először is, győződjön meg arról, hogy a. Htaccess szabályok OK - különösen a fórumok alkönyvtárat URL.
Másodszor, NE használja meghatározása Honlap álnevek funkcionalitást vbSEO (győződjön meg róla, hogy üres).
Igen - ez nem érvényes többé. Mi történt változásokat, amely lehetővé teszi, hogy otthon alias most. Megyek is most, hogy távolítsa el a régi adatokat. Köszönjük mutat nekünk:)
és körülbelül vbseo linkek cm cikkek és blogbejegyzések?
Van valami, amit meg kell változtatni, hogy ez lehetséges?
és körülbelül vbseo linkek cm cikkek és blogbejegyzések?
Van valami, amit meg kell változtatni, hogy ez lehetséges?
Ezek fordította vBET - lásd az integráció utasításokat readme.html a vBET csomag:)
Hello tudom, hogy beszéljen összead .htaccess szabályok, vbseo.php szabályok előtt, de sok ember számára ez lehet zavaró, mivel a kettő vonalak-val "vbseo.php".Itt a .htaccess vBSEO eredeti, megadhatja a pontos vonal hozzátesszük, hogy a .htaccess-szabályok vBET?
1 RewriteEngine On
2 RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
3 RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
4 RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
5 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
6 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
7 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
8 RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
Legyen szíves tud valaki felad egy teljes példa egy "Htaccess", amit szerkezet-val vBET és vBSEO?Én hisz a összeg hozzászólás (és lapok), ez fonál példa.[] s, Rafael.
Hello tudom, hogy beszéljen összead .htaccess szabályok, vbseo.php szabályok előtt, de sok ember számára ez lehet zavaró, mivel a kettő vonalak-val "vbseo.php".Itt a .htaccess vBSEO eredeti, megadhatja a pontos vonal hozzátesszük, hogy a .htaccess-szabályok vBET?
1 RewriteEngine On
2 RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
3 RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
4 RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
5 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
6 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
7 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
8 RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
Ez világosan hozzá vBET szabályok előtt ALL szabályokat vbseo.php Tehát "előtt ALL szabályokat vbseo.php" azt jelenti - Az első használat előtt, ami a vbseo.php - még korábban nem később.
Nem vettük észre, hogy ez zavaró lehet. Hogyan szerint meg kell leírni? - Szívesen vesz minden olyan javaslatot, hogyan lehetne javítani a leírás:)
Legyen szíves tud valaki felad egy teljes példa egy "Htaccess", amit szerkezet-val vBET és vBSEO?Én hisz a összeg hozzászólás (és lapok), ez fonál példa.[] s, Rafael.
Kérjük, adja meg a tényleges. Htaccess tartalom és fórum URL - küldünk vissza szabályoknak megfelelő változtatásokat:)
Az oldalon található www [dot] mandela [dot] org és az én-m "Htaccess" ez:
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^mandela\.org
RewriteRule ^(.*)$ http://www.mandela.org/$1 [R=permanent,L]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^.*$
RewriteRule ^404\.shtml$ "http\:\/\/www\.mandela\.org" [R=301,L]
#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
#If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
#vBulletin Standard Rules
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
RewriteRule ^.*$ - [NC,L]
# Forum
RewriteRule ^threads/.* showthread.php [QSA]
RewriteRule ^forums/.* forumdisplay.php [QSA]
RewriteRule ^members/.* member.php [QSA]
RewriteRule ^blogs/.* blog.php [QSA]
ReWriteRule ^entries/.* entry.php [QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
RewriteRule ^.*$ - [NC,L]
# MVC
RewriteRule ^(?:(.*?)(?:/|$))(.*|$)$ $1.php?r=$2 [QSA]
Én vagyok tiltva a vBSEO. Megpróbáltam fel a szabályokat, mielőtt az összes vbseo.php de már jó eredményeket.
Ez világosan hozzá vBET szabályok előtt ALL szabályokat vbseo.php Tehát "előtt ALL szabályokat vbseo.php" azt jelenti - Az első használat előtt, ami a vbseo.php - még korábban nem később.
Nem vettük észre, hogy ez zavaró lehet. Hogyan szerint meg kell leírni? - Szívesen vesz minden olyan javaslatot, hogyan lehetne javítani a leírás:)
Például, olvassa utasításokat azt fel a részleteit htaccess sorok közötti 3 és 4 amit kijavít? Ha már próbáltam, és nem működik: ()
Itt van a. Htaccess a root, a fórumok gyökér (pl. Nincs fórumok mappába vagy ilyesmi, csak újraírt, mint so) HOGY A hosszú szabály nem törött (EG TURN OFF "SZÓ WRAP a Notepad).
RewriteEngine On
Options +FollowSymLinks
# Redirect coinforums.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?uscoininfo\.com
RewriteRule (.*) http://www.coinforums.com/ [R=301,L]
# End Redirect from CoinForums.com
# Redirect to WWW
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^coinforums.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.coinforums.com/$1 [L,R=301]
# End Redirect to WWW
# vbSEO Sitemap
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
# END
# vBET
# RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
# vBET End
# vBSEO Beg
#RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
#RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
#RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
# vBSEO End
Itt van a. Htaccess a root, a fórumok gyökér (pl. Nincs fórumok mappába vagy ilyesmi, csak újraírt, mint so) HOGY A hosszú szabály nem törött (EG TURN OFF "SZÓ WRAP a Notepad).
Úgy néz ki, mintha tudtam próbálni, de mi ebben a sorban?
RewriteRule / Gallery / $ 2? Language = $ 1 [L, QSA]
Én nem rendelkezik / galéria mappát tövénél.
Például, olvassa utasításokat azt fel a részleteit htaccess sorok közötti 3 és 4 amit kijavít? Ha már próbáltam, és nem működik: ()
Ahogy emlékszem probléma már megoldódott a PM - Javíts ki, ha tévedek:)
Úgy néz ki, mintha tudtam próbálni, de mi ebben a sorban?
Én nem rendelkezik / galéria mappát tövénél.
Van még olyan kérdés? Ahogy emlékszem voltunk megoldani azt PM, de biztos akar lenni abban, hogy rendben van:)
Én egy komoly kérdés. Kérem, segítsen.
Azt hiszem, talán van valami köze az én. Htaccess integráció. Itt az enyém, ez helyes, vagy csináltam valamit rosszul?:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^windows8theme\.org$
RewriteRule ^(.*)$ http://windows8theme.org/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/index.php [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
# MONTH
<FilesMatch "\.(flv|gif|jpg|jpeg|png|ico|swf)$">
Header set Cache-Control "max-age=2592000"
</FilesMatch>
# WEEK
<FilesMatch "\.(js|css|pdf|txt)$">
Header set Cache-Control "max-age=604800"
</FilesMatch>
# DAY
<FilesMatch "\.(html|htm)$">
Header set Cache-Control "max-age=43200"
</FilesMatch>
Ez rossz. Kérjük, hogy vBET szabályok ELŐTT vbseo.php szabály, hogy mindig után sitemap generátor szabály. Más szóval között szabályait sitemap generátor (az elején), és vbseo.php (a végén).
Én egy komoly kérdés. Kérem, segítsen.
Azt hiszem, talán van valami köze az én. Htaccess integráció. Itt az enyém, ez helyes, vagy csináltam valamit rosszul?:
RewriteEngine On
#RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^windows8theme\.org$
RewriteRule ^(.*)$ http://windows8theme.org/$1 [L,R=301]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/index.php [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
# MONTH
<FilesMatch "\.(flv|gif|jpg|jpeg|png|ico|swf)$">
Header set Cache-Control "max-age=2592000"
</FilesMatch>
# WEEK
<FilesMatch "\.(js|css|pdf|txt)$">
Header set Cache-Control "max-age=604800"
</FilesMatch>
# DAY
<FilesMatch "\.(html|htm)$">
Header set Cache-Control "max-age=43200"
</FilesMatch>
Hé fickók,
én birtoklás baj-val a fordító. Nekem van beiktatott ez és beszúrt rewrite szabályok az én htaccess, de 404-es hibaüzenet jelenik meg, mikor én megpróbál-hoz látogat a lefordított url. Van saját fórum alkönyvtárban "munkahely". Ön fickók segít? Itt van az én htaccess.
RewriteEngine On
RewriteRule ^[^/]+-f([0-9]+)(p([0-9]+))?.html$ vbseo.php?vbseourl=forumdisplay.php&f=$1&page=$3 [L]
RewriteRule ^[^/]+-t([0-9]+)(p([0-9]+))?.html$ vbseo.php?vbseourl=showthread.php&t=$1&page=$3 [L]
RewriteRule ^[^/]+-f([0-9]+)(p([0-9]+))?.html$ vbseo.php?vbseourl=forumdisplay.php&f=$1&page=$3 [L]
RewriteRule ^[^/]+-t([0-9]+)(p([0-9]+))?.html$ vbseo.php?vbseourl=showthread.php&t=$1&page=$3 [L]
#RewriteBase /
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/jobs/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/jobs/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron)
RewriteRule ^(.*\.php(/.*)?)$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !\.(jpg|gif)$
RewriteRule ^(archive/.*)$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]
php_flag magic_quotes_sybase 0
php_flag suhosin.cookie.encrypt Off
php_value suhosin.request.max_vars 2048
php_value suhosin.post.max_vars 2048
<Files 403.shtml>
order allow,deny
allow from all
</Files>
deny from 41.
deny from 190.58.246.214
deny from 196.29.219.35
deny from 81.18.42.117
Hé fickók,
having trouble getting a vbet-hoz dolgozik-ra az én-m telek mymodeltalk.com. Én hozzáadott minden-a htcaccess fájlba lásd alább, de mikor én kettyenés-ra egy fordítási egy 404-es hibaüzenetet kapom. Alkönyvtár Jobs fórumon van. Akármi eszme, mit kell tennem?
RewriteEngine On
#RewriteBase /
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/jobs/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/jobs/$2 [L,QSA]
<Files 403.shtml>
order allow,deny
allow from all
</Files>
deny from 41.
deny from 190.58.246.214
deny from 196.29.219.35
deny from 81.18.42.117
Marcin Kalak
27-08-12, 14:27
Adja meg, htaccess:
RewriteEngine On
#RewriteBase /
RewriteEngine On
<Files 403.shtml>
order allow,deny
allow from all
</Files>
deny from 41.
deny from 190.58.246.214
deny from 196.29.219.35
deny from 81.18.42.117
Posts jó kell lefordítani és hivatkozások kellet volna dolgozik, de a hivatkozások nem lehet lefordítani. Akkor érdemes figyelembe venni a frissítése, és így vBSEO a vBET teljes körű integrálása.
Szia ott, én nem értem mi van mondás? Mit jelent a teljes VBSEO integration with VBET?
Miért nem úgy működik most? Valami nem megfelelően van konfigurálva? Én ellenőrzött a telepítési utasításokat.
Posts jó kell lefordítani és hivatkozások kellet volna dolgozik, de a hivatkozások nem lehet lefordítani. Akkor érdemes figyelembe venni a frissítése, és így vBSEO a vBET teljes körű integrálása.
Marcin Kalak
29-08-12, 11:08
Ha nem működik a .htaccess ajánlom frissít, a legújabb vBSEO és a teljes konfigurációt ismét, amely vBET/do-not-upload/readme.html végrehajtására
marcostutu
27-09-14, 08:49
Como faço para usar com o vBSEO com o Nginx?
Marcin Kalak
04-10-14, 19:15
vBET dolgozik nginx és vBSEO, szabályok, a fájlban található példák:
do-not-upload/Tools/redirecting-Rules/Nginx.txt
Én nem vagyok képes elvégezni az eljárást, a rövid URL-EK, az én-m .htaccess, mint ez:
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.mysite\.com
RewriteRule (.*) http://www.mysite.com/$1 [L,R=301]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
Ha kibír-val a hosszú szabályok lehetővé teszi működjön, de azt akarom, hogy működik a legjobban, lehetséges, hogy a két betű www.mysite/XY/forum.phpVocês módosíthatja azt a megfelelő módon legyen szíves?
Marcin Kalak
25-05-15, 09:08
Ha nem használ linkek 2-jelek rész i.e: yourforum.com/XY/ majd megpróbál ez:
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^/?(..|zh-CN|zh-TW)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(..|zh-CN|zh-TW)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
Köszönöm Marcin, most dolgoztam. htaccessSugestão: közé tartozik a. htaccess kész "Más" a zip. Ez megkönnyítené azt nagyon. köszönöm.
Marcin Kalak
26-05-15, 11:57
Örülök, hogy tudtam segíteni. Állítottunk tippek és példák a fájl do-not-upload/tools/redirecting-rules/.htaccess és do-not-upload/tools/redirecting-rules/short-redirecting-rules/.htaccess.
Marcin, észrevettem, most, hogy bizonyos nyelvek nem irányították át. A link készül az átirányítás, de ha rákattint a linkre megy a Home. Mi lehet ez? Saját .htaccess olyan, mint az utolsó post:
RewriteEngine On
RewriteBase /
Példa: http://www.xxxxxxx.com/iw/coroas-e-mulheres/2323/%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%94-%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%91%D7%94-%D7%90%D7%91%D7%9C-%D7%90%D7%91%D7%90-%D7%9C%D7%A2%D7%96%D7%90%D7%96%D7%9C.html
Marcin Kalak
24-06-15, 08:20
Kérjük, küldjön nekem egy PM hozzáférési adatok Admin CP, vBSEO CP, majd FTP-n. Fogom ellenőrizni, mi folyik ott :)
Marcin Kalak
25-06-15, 08:40
Meg kell állítani a lehetőség AdminCP->vBSEO->Vezérlőpult->Általános Beállítások->Karakter Csere->Cserélje ki a Nem angol Karakterek Url-ek? Tartani Nem angol Karakterek az Url-ek.
Nekem van egy probléma a fórum címe lefordítani karakter url-eket.
1. Úgy látom ez a fórum, ez ugyanaz a probléma lehet megoldani?
Oferta sprzedaży domeny xxxx.pl (xxxx) (http://www.xxxx.pl/en/poczatkujacy/)
kell, hogy legyen:
Oferta sprzedaży domeny xxxx.pl (xxxx) (http://www.xxxx.pl/en/begginer/)
2.
Ha be vagyok jelentkezve, nem angol karakterek jól működik, lengyel szavak csere példa: ą->.
Sajnos a vendégek számára törölt lengyel szóval vbet rossz a link.
Hogyan kell ezt megoldani?
Bejelentkezés után:
Oferta sprzedaży domeny xxxx.pl (xxxx) (http://www.xxxx.pl/filtry-czastek-stalych/)
Vendégek:
http://www.carcode.pl/filtry-cz-stek-sta-ych/
Marcin Kalak
09-04-16, 07:24
1. Fordítás fórum neve nem lehetséges.
2. Próbálja tisztázni egy mappa tartalmát vbet_guestcache/hu/.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):