PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Figyelmen kívül hagyása url nem működik

moman
13-02-10, 20:57
Korábban már volt egy kézi megoldás, hogy erősít ez probléma, de most ismét ezt bizonyítja, hogy egy kérdés.

Van egy fórum úgy működik, mint egy linket, és közvetlenül utal mysite.com / lensreviews.

Én hozzá "lensreviews" a figyelmen kívül hagyja url lehetőséget, de minden egyes alkalommal, amikor egy felhasználó fordítások találat a link, hogy megy mysite.com / fórumok / lang / lensreviews

Minden tanácsot? Ezt ellenőrizheti a vendég az én fórumon haza.

moman
13-02-10, 22:58
Frissítés: ez csak akkor történik meg a bejelentkezett felhasználók nyelven meg saját profilját. Próbáljon meg bejelentkezni a *********

vBET
15-02-10, 12:38
Én csak oda. Továbbá kérjük, a saját biztonsága ne küldjön nyilvános hozzáférési adatok. Kérjük, küldje el azokat a PM. Én vagyok a változó a hozzászólásban, hogy távolítsa el ezeket az adatokat.

vBET
15-02-10, 12:48
Elmentem oda, és bejelentkezett a vizsgálati venni. Volt irányítva a német fordítás (Feltételezem, hogy a vizsgálati felhasználó állított német alapértelmezett nyelv.) Először nyílt forráskódú HTML és megtalálni minden "lensreviews" van - minden linkek rendben van (tehát nem nyelvi). Aztán megnéztem egy ilyen kattintva, és ez is jól működött - a cél lap nem fordították.

Kérjük, ellenőrizze azt. Ha a probléma továbbra is fennáll kérjük, adja meg úgy, hogy reprodukálja azt. Az egyik itt leírt nem működik.

moman
15-02-10, 17:02
Nos, ez jó hír számomra! A néhány tagja le ezt a kérdést, és én már képes reprodukálni azt korábban, de ez nem történik meg már nekem sem. Talán azért, mert megváltozott "lensreviews 'a' / lensreviews" az ignore URL opciót a közelmúltban. Köszönjük!

Szintén köszönet eltávolítására vizsgálat fiók hozzáférési adatait:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations