PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Alapértelmezett nyelv a felhasználói profil

Lissa
10-12-09, 22:23
Nem tudom, ha van valami, amit én kellene beállítani ezt, vagy ha ez egy bug lol

Én csak észrevettem, hogy ma az egyik tagja, miközben ő az alapértelmezett nyelv beállítása portugál (látható admin) mutatja az angol az alapértelmezett nyelv a profil ... ez egy hiba?

Profil: lissaedesignz.com / forum / tagok / Kelly-regina / reméljük, hogy működik, nyilván én is felad egy láncszem-ig már 15 hozzászólás lol

vBET
10-12-09, 22:27
Igen ez egy bug, és már észre - a felhasználó látja a saját nyelvén zászló helyett zászló felhasználó is nézi.

Ez lesz a következő kiadásban javítani. Elnézést a bajok.

Lissa
10-12-09, 22:31
Nem gond, thanx a gyors válasz:)

tsak76
16-02-10, 22:50
hogyan lehet teljesen eltávolítani Alapértelmezett nyelv mutatni a felhasználói profil. Megnéztem a templatesd, és nem tudott nem talál semmit

tsak76
16-02-10, 22:56
Megtaláltam letiltásával plugint "Add alapértelmezett nyelv info a tagja leírása"

vBET
17-02-10, 17:32
Igen:) Igyekszünk, hogy névvel abban az esetben, ha valaki szeretné szabni vBET még:) Nagy amit találtam, és sajnálom, mi nem válaszolt korábban: o

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1