View Full Version: Prijevod zaustavljanje nakon što se apostrof
Trčanje vBET 2.4.1, ako izvorni tekst ima samo jedan apostrof (') prijevod prestaje, a zatim nastavlja prevođenju s početka sljedećeg stavka.
Tako, na primjer, kazna može biti izvor:
Smeđa kravlje zvono zazvonio.
ali prevedenog teksta (u prijevodu jeziku) samo pokazuje:
Smeđa krava
i prijevod prestane (lišće bijeli prostor) do sljedećeg stavka.
Hvala na umu - mi ćemo provjeriti i ispraviti:)
Provjereno i ništa kao što se to događa na našoj strani. Molimo, pošaljite nam točan URL za navoj, gdje možemo vidjeti i pokazati što kazna će biti slomljena nakon prijevoda.
Ja ću vam sa PM tražene informacije. Hvala
Otkrio sam razlog, a to nije vBET krivnja. To je PHP pogreška na poslužitelju (na našem to ne događa i nitko drugi tvrdnje o tome). Na poslužitelju funkcija iconv je greška - to je razlog za rezanje teksta. vBET čini sve odgovarajuće i tekst je pun dok ga je ponovno kodirana iconv funkcije - ova funkcija (što je PHP native) na poslužitelj vraća izrezati tekst.
Da biste riješili ovaj morate pogledati rješenja u PHP. Možda je još malo konfiguracije. Maye ažuriranje druge PHP verzije.
Da, u pravu ste. To je ono što smo učinili i to fiksni naš problem. Mi smo se izvodi PHP 5.2.6. Potpuno čistu instalaciju (instalirani od strane naših ISP-a). Nakon čitanja vašeg analize počeli smo za rješavanje problema naš server. Prvi korak smo uzeli je za instalaciju razvojne alate i, bez radiš ništa drugo, odmah prijevodi počeo raditi! Dakle, hvala vam za pomoć nas izolirati taj problem!
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):