PDA

View Full Version: Решени Сайтът ми не се индексират x52?

mario06
27-06-10, 10:57
Здравейте аз съм с помощта vbseo карта на сайта генератор без vbseo, аз просто исках да знам най-добрите настройки за него, тъй като съм забелязал, че моите преведени мнения не се индексират на Google и съм проверена и е установено, на всички 52 езика в базата от данни на са пълни (преводи работа), просто моя форум родния език такива са индексирани в Google.

Може ли някой да ми помогне да го конфигурирате, тъй като бих могъл да направи нещо погрешно, или не пиша?

Или имам проблем другаде, защото аз не разбирам тази?

Най-добри пожелания

mario06
27-06-10, 22:35
Никой не?

С всички тези успехи, защо съм толкова нещастен?

Имам чуждестранните посетители, идващи (много) и чуждестранни Google добавя (много), но аз не виждам език преведени индексиране (няма)??

steve
28-06-10, 01:52
Можете ли да публикувате URL адрес, така че някои от членовете да погледнете?

За какво се струва, намерих по-добре да се преведе на 10 или най-популярните езици. Започнете с богатите страни, които могат да имат интерес към вашата тема. Напр. за футболен форум ще се трансформира европейски езици (испански и португалски са също говори в Южна Америка), ще включва също японски и южнокорейски.

Помислете за Филипините имат БВП на глава от населението от около $ 1800 USD, сравнете това на Норвегия, която е около $ 94.000 USD. Много африкански страни имат БВП на глава от населението под $ 500 P / a. : Седмица:

Кои страни са по-склонни да съдържа потребители, които ще купуват и рекламодателите, които прекарват?

Ако Googlebot щеше да пропълзи 1 милион страници на сайта ви на месец, ще искате да пълзи френски или норвежки страници или филипински или Африканс си страници? ;)

Без да виждат вашия сайт, мисля, повечето хора са луди, се опитва да получи 52 езика индексирани. Тесен го няколко заможни икономики и да се концентрира върху тези.

mario06
28-06-10, 05:04
Моите сайтове за мобилни телефони.
Така или иначе тази история за успеха им е Ал:

и както каза той, отиде до 12000 URL адреси, които се индексират в рамките на Google, и сега има над 130000 & все още катерене, имах 59100 преди vbet и сега имат 61000 с 52x??

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html тук собственик е друг успех без помощта на карта на сайта (това може да бъде проблем?), " с помощта на карта на сайта, защото, доколкото обратно, като паметта ми е винаги се препоръчва??

PS. Може ли повече подробности за настройка да бъде пусната в тези истории за успеха, защото всичко е само малко прекалено генерично лекарство за мен?

Поздрави

vBET
05-07-10, 07:27
Моля, обърнете внимание, които ни питат защо Google не се индексират още повече на страниците си - това е въпрос на Google ...
Все още можем да ви дадем няколко съвета:
1. Уверете се, какви са ви блокиране в robots.txt и да проверите, когато на последните промени е направено там. Ако сте започнали наскоро блокиране на някои сайтове (в последните 2-3 месеца) - като член страници, тъй като ние препоръчваме - след това Google не е само индексиране на новите си сайтове, но също така премахва блокиран един от индекса.
2. Google обхожда и индексира страници с собствената си не знаят алгоритми - все още някои мисли за тези са известни. Т.е. си ранг на страницата ще определи колко бързо Google ще актуализира индекси за вашите сайтове.
3. Не сте официално подкрепен от vBET версия на Еврофутбол - 3.6.x и поради това всички си архив страници бяха счупени след vBET инсталация. Ние наскоро реши този въпрос - така архива работи отново на вашия форум. И все пак, защото на Еврофутбол бъг преведените страници форум архив не работят, така че Google не ще индексира тези и също няма да намерите преведени теми страници (тъй като връзки към тези страници форум архив). Само като напомняне - моля, вижте тук за подробности: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/804-vbet-serious-bug-found.html

За карта на сайта - моля, имайте предвид, че за мнения, написани от нашите потребители са написани от нашите потребители;) не трябва да представляват vBET официалните изявления на екипа. Много е добре да има карта на сайта. Не е необходимо да се интегрира vBET с генератор на Sitemap, но то е подкрепено, ако искате да го направите. Ако не след това Google ще намерите линкове към вашите преведените страници все пак - само с пълзене вашия форум (имате връзки на преведените страници под флага на - Google също го видя).

За повече подробности в истории за успеха отново: мнения, написани от нашите потребители са написани от нашите потребители. Така че, моля попитайте конец автори за подробности. Можете PM тях или да поиска или повече подробности в нишка, която се интересувате за.

Моля, кажете очаквате ли повече информация / съвети / помощ относно този проблем или можем да го затворите.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1