КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Vbulletin 404 сторінки відображення помилок - головна помилка

Snake
14-07-10, 18:13
Знайдено нову помилку, в основному з vbet включений VBulletin сторінку 404 втрачає всі CSS і форматування.

Вона робить це на цьому форумі теж;

Я дуже хотів би швидко виправити для цього, це робить мій форум в поганому світлі.

Дякуємо.

kamilkurczak
15-07-10, 13:48
ок, підтвердив .. це vBET помилка. я постараюся це виправити.

kamilkurczak
15-07-10, 16:30
Я знайшов код з помилкою. це в global_start гак в файл vBET PHP.
Я помітив, що частина коду, де помилка є. Зараз я працюю над рішенням.

Snake
19-07-10, 23:09
Відмінна новина, якщо ви думаєте, вам доведеться виправити?

vBET
20-07-10, 21:39
Привіт:) Будь ласка, зверніть увагу, що я повернувся - і я буду звертатися з цим питанням. У мене є кілька питань, на спині, але постараюся впоратися з цим якомога швидше. Не можу сказати, коли саме, але ви можете вигнати мене, якщо я не відповім тобі через 2 дні;)

Snake
20-07-10, 21:42
ок дякую. :)

vBET
22-07-10, 07:22
Основні засоби і будуть включені в наступний випуск. Для швидкого вирішення, будь ласка:
1. Редагувати / входить / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Пошук по сайту:

$threadrow = verify_id('thread', $_GET['t'], 1, 1);
$threadurl = $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir'].'/'.vbseo_thread_url_row($threadrow, $_GET['page'] ? $_GET['page'] : 1);
if ($threadrow && $threadurl != $_SERVER['VBSEO_URI']) {
exec_header_redirect($threadurl);
}

3. Замінити на:

$threadrow = verify_id('thread', $_GET['t'], false, 1);
if ($threadrow) {
$threadurl = $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir'].'/'.vbseo_thread_url_row($threadrow, $_GET['page'] ? $_GET['page'] : 1);
if ($threadrow && $threadurl != $_SERVER['VBSEO_URI']) {
exec_header_redirect($threadurl);
}
}

Snake
22-07-10, 09:04
Не працює, просто отримати порожню білу сторінку на моєму форумі.

kamilkurczak
22-07-10, 09:30
ок, код редагується, в даний час код працює добре.
Я видалив цю частину:

$_SERVER['VBSEO_URI']);

він зробив помилку PHP

Snake
22-07-10, 10:02
Виглядає добре, дякую.

vBET
22-07-10, 14:29
Так - шкода. Це було частиною колода, яке не було вивезено addident. Завдяки Каміль для корекції:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations