Перегляд повної версії: Вирішений Додатковий випуск розбору langtitle
Використання vbSEO. Скріншот додається.
http://www.pentaxforums.com/forums/members/adam-albums-website-news-screenshots-picture5413-a.gif
Я знайду рішення цієї функції в vBSEO, який обробляє це.
У functions_vbseo_vb.php:
знаходити
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
заміняти
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
if (strpos($getnextoldest['title'], '[/langtitle]')) {
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$getnextoldest['title'] = vbet_parseTitle($getnextoldest['title']);
}
$vbseo_gcache['thread'][$getnextoldest['threadid']] = $getnextoldest;
Це має бути не потрібно. Ти інтегрованої vBET з vBSEO, як це описано в readme.html файл? Яку версію vBET ви використовуєте? Останній у свою чергу мають глобальні функції розбору langtitle.
Та й я використовую останню версію, 3.3.3.
Дивно. Будь ласка, розкажіть нам, як відтворити проблему - ми будемо працювати над більш елегантне рішення, яке не потребуватиме додаткових vBSEO зміну файлів.
Чи можете Ви відтворити його на з сервера? Тобто в області тестових повідомлень?
Ні, це не може бути продемонстрований тут, тому що ви не використовуєте опцію vBSEO включити нитка назви в такій / попередньої посилання (ті, показаний безпосередньо під швидкий редактор відповідь). Ви б у першу чергу необхідно включити цю опцію.
ОТЖЕ, - ми знаємо тепер, як її відтворити. Ми будемо перевіряти її на нашому тестовому екземплярі і шукати інше рішення. Величезне спасибі! :)
kamilkurczak
01-06-10, 22:00
Вибачте, але ми не можемо відтворити цю проблему.
Ми перевірили це на vBSEO 3.5.0 та 3.3.3 vBET. Які версії у вас є?
Будь ласка, переконайтеся, що ви встановили останню версію vbet (якщо ви використовували його)
як щодо поновлення product_vbenterprisetranslator.xml від цього-не-завантажити папки?
Я використовую vBET 3.3.3 і vBSEO 3.3.2. Мій langtitle теги не обробляються на сторінці профілю статистику ні зараз, здається. Досить дивно!
Щоб виправити розбір langtitle під профілем "статистика" вкладки (де він каже, що "останнє повідомлення: ..."), я зробив це зміна в class_userprofile.php:
Пошук по сайту:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
Замінити:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}
Там немає способу теги будучи глобально розібраний, оскільки в іншому випадку це зміна не було б необхідності. Є також немає гачків в тому, що файл класу.
Будь ласка, детально PM доступ до FTP, панель адміністратора і vBSEO CP. Так як ми не в змозі відтворити її на нашому боці, ми повинні перевірити її на нашому сервері.
Будь ласка, скасувати зміни, перш ніж дати нам доступ деталей (ми повинні розглядати цю проблему діагностувати його) - ви можете зробив копії файлів, які легко привести його назад.
Як я вже писав vBET 3.3.3 повинен аналізувати langtitle в глобальному масштабі, в цей момент я не в змозі сказати, робить це якась помилка, конфлікт з іншими плагін, або неправильного поновлення vBET.
Я виїжджають за кордон на цьому тижні, і не будуть доступні для обробки будь-яких питань бекенда веб-сайт, крім тих, розміщені тут на форумі.
Не могли б ви показати мені, де в коді тег глобально аналізується? Потім я можу побачити і нехай ви знаєте, якщо я можу зрозуміти, чому він відсутній певних областях.
відкрити файл: / входить / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
і шукати vbet_global_complete там використовується функція vbet_parseTitleGlobally (с / входить / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php)
Спасибі! Я буду розслідувати це.
Я знайшов кілька в navbits на inlinemod.php і postings.php.
Чи можете Ви відтворити це поведінка на цьому сайті, тобто при редагуванні перекладу нитку?
http://img267.imageshack.us/img267/3663/96513903.gif
http://img121.imageshack.us/img121/6716/90955400.gif
У виданні це ОК, щоб залишити його. Ви повинні бачити оригінальний текст, щоб мати можливість редагувати його. Саме тому розбір відключена на сторінці видання. Він повинен працювати таким чином, і що це шкідливо - Google і інші відвідувачі бачать затверджений текст, а не під час видання:)
Чи є проблема все ще існує? Те, що це статус?
Ми готуємося до нової версії і хочемо, щоб вирішити всі питання. Якщо ви виявили, що якийсь конфлікт - будь ласка, підтвердіть. Якщо ви не можете впоратися з цим - будь ласка, докладно PM доступу, так що ми будемо мати можливість перевірити його і в разі помилка включають рішення в наступному випуску.
Я додав розбору вручну в місцях, перерахованих у цій темі. Є більше немає видимих проблем синтаксичного аналізу.
Nevermind, знайшов ще один: переклад назви PM не аналізуються в заголовках сторінок на private.php
Виправлена шляхом додавання плагінів на private_complete:
if (strpos($pagetitle, '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$pagetitle = vbet_parseTitle($pagetitle);
}
І ще:
http://img63.imageshack.us/img63/4445/26859648.gif
Я не міг знайти спосіб виправити це за допомогою плагінів. Замість цього, я додав цей код в usercp.php:
if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {
$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);
} Безпосередньо під
$reputation['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);
$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);
$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']);
Nevermind, знайшов ще один: переклад назви PM не аналізуються в заголовках сторінок на private.php
Виправлена шляхом додавання плагінів на private_complete:
if (strpos($pagetitle, '[/langtitle]')) {
$pagetitle = vbet_parseTitle($pagetitle);
}
Я дійсно не можу відтворити цю проблему на нашому сервері. Я підозрюю, що ви не встановили належним vBET 3.3.3 - будь ласка, перевірте його. У нас було багато раз питання, що наші клієнти просто завантажені нові файли і забув, щоб імпортувати новий файл продукту або навпаки. А ви перевірили це виконання функції vbet_global_complete існують в описаних місце?
Також ми проводимо наш форум тепер vBET 3.3.4 бета-версія, тому він може бути те, що помилка існує в 3.3.3 і ми вже встановив її (не пам'ятаю що). Тим не менш, будь ласка, переконайтеся, що ваш фактичної установки в порядку - найкраще зробити оновлення 3.3.3 знову.
І ще:
http://img63.imageshack.us/img63/4445/26859648.gif
Я не міг знайти спосіб виправити це за допомогою плагінів. Замість цього, я додав цей код в usercp.php:
if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {
$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);
} Безпосередньо під
$reputation['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);
$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);
$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']);
Якщо ця сторінка використовує global_complete гачок то воно повинно бути оброблено в vBET 3.3.3 - див. попередній відповідь з цього приводу. Якщо global_complete не використовується - то така зміна файлу буде необхідно або ви можете додати його в деяких гак, якщо існують якісь на цій сторінці.
Моє досьє на продукцію, і все PHP файли відображаються як v3.3.3, тому що вони повинні бути. Тим не менш, я змінив багато файлів і є досить багато плагінів встановлена на моєму форумі, так що це досить імовірно, що можуть бути конфлікти.
Я помітив, що час виконання на global_complete гачок 1000. Не повинні це бути вище, щоб уникнути конфліктів з іншими плагінами?
Я підтвердив наявність глобальної функції синтаксичного аналізу. Я дуже ретельно оновлений до 3.3.3, так що я сумніваюся, що вміст файлу може бути проблема. Тим не менше, я не бачу ніяких подальших помилок, так що я думаю, що я хороший для тимчасового буття.
Я також щасливий сказати, що продуктивність vBET хіта на моєму сервері можна знехтувати, так що я, можливо, не пройшов модернізацію 3.3.3 у зв'язку з великою кількістю налаштувань, / робочих фіксує Я здійснюватися на мою власну. З 800 онлайн, у мене був сервер завантажує нижче 1,00, а з 1200 в Інтернеті, вони складали близько 3,00. Непогано для подвійний шістнадцятковій-ядерний сервер Xeon, я думаю!
Я думаю, теж! :)
Так ось - повертаючись до питання. vBET повинен обробляти автоматично тих, скоротити langtitle (з ...) - ми не в змозі відтворити її на нашому форумі, і хочете зробив нову версію найближчим часом. Було б здорово, якби ми могли знайти причину цього і усунути її, якщо вона на нашому боці. Якщо ви можете PM доступу докладно вашого форуму, або навіть тестовий випадок, коли ці речі ми могли б до цього - ми можемо це виправити:)
На даний момент без можливості відтворювати ми навіть не можемо бути впевнені, це дійсно vBET помилку (а не якийсь конфлікт з іншого мод або конфігурації випуску). Таким чином, ми знаходимося в мертвій точці в даний час в цій галузі. Ще раз - ми з радістю вирішити цю проблему на вашому боці, якщо ви будете. Існує можливість того, що нова версія vBET буде в ці вихідні - було б здорово, щоб закрити всі питання, перш ніж:)
Я виявив, що ми дійсно була помилка там. Глобальний аналіз langtitle був усередині непотрібних умовою, щоб вона не завжди була оцінена. Це вже виправлені і будуть включені в наступний випуск.
Не могли б ви після швидкого рішення для цього? Я не можу оновлення до 3.3.4 прямо зараз: (
Я припускаю, що непотрібні умова нижче:
function vbet_parseTitleGlobally(&$title, $removeNotTranslateSection = false) {
if ($_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')
&& strpos($title, '[langtitle=')) {
return vbet_parseTitleMultiple($title, $removeNotTranslateSection);
}
Що тримати вас з оновленням?
Я буду шукати в наших SVN, щоб перевірити, які зміни були зроблені, щоб вирішити це питання, але все ж - Вам потрібно буде останній реліз першого, щоб мати можливість зроблено швидко виправити, якщо ми її опублікувати.
Я зробив кілька змін в код з плином часу, і я забув, де і чому. Я не хочу, щоб ламати речі, які вже працюють!
Будь ласка, зверніть увагу, що ми не несемо відповідальності за зміни вихідних кодів наших клієнтів - ми просто не в змозі зробити це. Якщо ваші зміни були за нашими швидких рішень, то ви можете бути спокійні - ті будуть включені в наступний реліз так що все буде добре. Якщо ви зробили деякі інші зміни коду, то ми радимо, щоб написати який-небудь документ, який проведе вас про вашу особисту додаткові кроки при оновленні - в іншому випадку ви будете залишатися зі старою версією vBET, тому що ви не знали про те, що і те, що для вас змінилося.
Будь ласка, зверніть увагу, що я знайшов те, що зміни необхідні, щоб вирішити цю проблему, але я не можу опублікувати QUIK виправити на форумі (бо вона включає в себе зламаною BBCode всередині). Так pelase запитати про це електронною поштою (contact@vbenterprisetranslator.com), і я пошлю його до вас туди.
Я згоден з тим, життя було б легше, якби я документально зміни. Наскільки я пам'ятаю, вони були всіх виправлень помилку, а не нові можливості і т.д.
Лист відправлено! Спасибі!
Сказав по електронній пошті:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):