Виев Фулл Версион: Решити Додатне лангтитле парсирање питање
Коришћењем Симпле Мацхинес. Сцреенсхот у прилогу.
хттп://ввв.пентакфорумс.цом/форумс/мемберс/адам-албумс-вебсите-невс-сцреенсхотс-пицтуре5413-а.гиф
Наћи ћу поправити за то вБуллетин функција која управља овим.
У фунцтионс_вбсео_вб.пхп:
наћи
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
заменити
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
if (strpos($getnextoldest['title'], '[/langtitle]')) {
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$getnextoldest['title'] = vbet_parseTitle($getnextoldest['title']);
}
$vbseo_gcache['thread'][$getnextoldest['threadid']] = $getnextoldest;
Ово би требало да буде није потребно. Да ли сте интегрисани вБЕТ са вБуллетин као што је описано у РЕАДМЕ.хтмл датотеку? Коју верзију вБЕТ користите? Последњи су глобални лангтитле рашчлањивање функционалност.
Да и ја користим најновију верзију, 3.3.3.
Чудно. Реците нам како да репродукује проблем - ми ћемо радити на више елегантно решење које неће захтевати додатне вБуллетин фајлове промене.
Да ли можете да репродукује га на ван сервера? Односно у порукама за тестирање?
Не, ово не може да се овде показали, зато што не користите вБуллетин опцију да укључи наслова нит у следећу / претходну везе (оне приказане директно испод брз одговор уредник). Ви прво треба да омогући опцију.
У реду, тако - сада знамо како да га репродукује. Ми ћемо то проверити на нашем тесту пример и траже друго решење. Велика хвала! :)
kamilkurczak
01-06-10, 22:00
Извините, али не можемо да репродукује овај проблем.
Ми смо га тестирали на 3.5.0 вБуллетин 3.3.3 и вБЕТ. Које верзије имате?
Проверите да ли сте инсталирали најновију верзију вбет (ако га користи)
шта је ажурирање продуцт_вбентерприсетранслатор.кмл од не-не-уплоад директоријум?
Ја сам користећи вБЕТ 3.3.3 и 3.3.2 вБуллетин. Моји лангтитле ознаке се не анализирамо у статистици профилу страна ни сада, чини се. Прилично чудно!
Да поправи анализи од лангтитле под профил "статистику" картицу (где се каже "задњи пост: ..."), сам направио ову промену у цласс_усерпрофиле.пхп:
Пронађи:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
Замените:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}
Не постоји начин ознаке се глобално анализирати, јер у супротном та промена неће бити потребно. Такође, не постоје куке у тој класи фајл.
Молим вас АМ приступ детаље ФТП Админ ЦП и вБуллетин КП. Пошто нисмо у могућности да га репродукује на нашој страни морамо да га проверите на нашем серверу.
Молимо Вас да поништите промене пре него што нам даје приступ детаље (ми треба да видимо проблем да дијагностикују) - можете да се копије датотека на лако вратити поново.
Као што сам написао вБЕТ 3.3.3 треба анализирати глобално лангтитле, у овом тренутку нисам у стању да каже да ли је то нека грешка, сукоб са другим плугин или погрешно вБЕТ ажурирање.
Ја сам путује у иностранство ове недеље, и неће бити доступни за обраду било ког позадина проблема сајт осим оних који је овде објављен на форуму.
Можете ли ми показати где у коду таг глобално анализирати? Онда могу да погледате и нека знате да ли могу да видим зашто фали одређеним областима.
отворим филе: / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_хоокс.пхп
и траже вбет_глобал_цомплете постоји користи вбет_парсеТитлеГлобалли функција (од / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ббцоде.пхп)
Хвала! Ја ћу истражити ово.
Пронасао сам још неколико у навбитс на инлинемод.пхп и постингс.пхп.
Да ли можете да репродукује овакво понашање на овом сајту, односно када измене преведен тхреад
хттп://имг267.имагесхацк.ус/имг267/3663/96513903.гиф
хттп://имг121.имагесхацк.ус/имг121/6716/90955400.гиф
Током издање је ОК да га напусте. Потребно је да видите оригинални текст да би могли да га измене. Зато је парсирање је онемогућено на издање страници. То би требало да ради на овај начин и то је штетно - Гоогле и друге посетиоци виде одобрени уџбеник, а не током издање:)
Да ли проблем и даље постоји? Шта је то статус?
Ми се припремамо за ново издање и желе да реше сва питања. Ако сте пронашли да је неки конфликт - молим вас потврдите. Ако не можете да га руковање - молим детаље АМ приступ, тако да ћемо моћи да га проверите и у случају грешке су решења у следећем издању.
Додали сам рашчлањивање ручно локације наведене у овој теми. Нема више видљиве рашчлањивање проблема.
Неверминд-наћи другу: преведена АМ наслови нису анализирати на страници наслова у привате.пхп
Фиксни додавањем плугин-а на привате_цомплете:
if (strpos($pagetitle, '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$pagetitle = vbet_parseTitle($pagetitle);
}
И још један:
хттп://имг63.имагесхацк.ус/имг63/4445/26859648.гиф
Нисам могао да нађем начин да се поправи ово преко плугинова. Уместо тога, додао сам овај код на усерцп.пхп:
if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {
$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);
} Одмах испод
$reputation['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);
$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);
$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']);
Неверминд-наћи другу: преведена АМ наслови нису анализирати на страници наслова у привате.пхп
Фиксни додавањем плугин-а на привате_цомплете:
if (strpos($pagetitle, '[/langtitle]')) {
$pagetitle = vbet_parseTitle($pagetitle);
}
Ја заиста не могу да репродукују овом питању на нашем серверу. Претпостављам да немате одговарајући инсталиран вБЕТ 3.3.3 - проверите га. Имали смо много пута питање да наши клијенти управо отпремио нове датотеке и заборавио за увоз нових датотеку производа или супротно. Да ли сте проверили да ли извршење функције вбет_глобал_цомплете постоје у описани месту?
Такође ми се приказују нашем форуму сада вБЕТ 3.3.4 бета верзију, па је могуће да грешке постоје у 3.3.3 и већ је фиксна (не заборавите да). Још увек проверите да ли сте стварно инсталација је у реду - опет најбоље је упдате за 3.3.3.
И још један:
хттп://имг63.имагесхацк.ус/имг63/4445/26859648.гиф
Нисам могао да нађем начин да се поправи ово преко плугинова. Уместо тога, додао сам овај код на усерцп.пхп:
if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {
$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);
} Одмах испод
$reputation['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);
$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);
$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']);
Ако ове странице користи глобал_цомплете куку онда треба руковати у вБЕТ 3.3.3 - погледајте претходни одговор о томе. Ако глобал_цомплете се не користи - онда таква датотека промена ће бити неопходно или га можете додати у неку куку ако постоје неки на овој страници.
Мој фајл производа и све ПХП фајлови се појављују као в3.3.3, као што би требало да буду. Међутим, ја сам модификовани многе фајлове и има доста плугинова инсталиран на мом форуму, тако да је донекле вероватно да може доћи до сукоба.
Приметио сам да је време извршења на глобал_цомплете кука је 1000. Не би требало да то буде виша да би се избегло у сукобу са другим плугин?
Потврдио сам присуство глобалних рашчлањивање функцију. Ја врло пажљиво надограђен на 3.3.3, па сумњам да може да поднесе садржај овде проблем. Међутим, не видим даље грешака, тако да мислим да сам добра за време благостања.
Ја сам такође срећан да кажем да вБЕТ перформансе ударио на мом серверу је занемарљива, тако да не може бити унапређење прошлости 3.3.3 због великог броја прилагођавања / радна поправља сам спроводи сам. Са 800 на форуму, ја сам имао серверу оптерећења испод 1.00, а са 1.200 на мрежи, они су око 3.00. Није лоше за два Хек-цоре Ксеон сервера, ја мислим!
Ја мислим! :)
Дакле - да се вратимо на питање. вБЕТ би требало аутоматски да руковање тим лангтитле рез (са ...) - ми нисмо у стању да га репродукује на нашим форумима и желе да ускоро нова верзија. Било би одлично ако бисмо могли да разлог овог и поправити га ако је на нашој страни. Ако АМ можете приступити детаља вашем форуму, па чак и тест пример где те ствари се дешавају бисмо могли на то - можемо да се поправи)
У овом тренутку, без могућности да репродукује не може бити чак сигурни да ли је заиста вБЕТ грешка (не неки сукоб са осталим МО или проблем са конфигурацијом). Тако смо у мртве тачке сада у овој области. Још једном - ми радо би решили овај проблем на вашој страни, ако хоћете. Постоји могућност да ће нови вБЕТ издање бити овог викенда - био би велики да затвори сва питања која се раније:)
Нашао сам да смо заиста имали ту грешку. Глобални лангтитле парсирање био у непотребне стању тако да није увек био оцењен. Ово је већ исправљена и да ће бити укључени у следеће издање.
Можеш ли молим порука брзо решење за то? Не могу да надоградњу на 3.3.4 одмах: (
Нагађам да је непотребно услов је онај испод:
function vbet_parseTitleGlobally(&$title, $removeNotTranslateSection = false) {
if ($_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')
&& strpos($title, '[langtitle=')) {
return vbet_parseTitleMultiple($title, $removeNotTranslateSection);
}
Шта држиш са ажурирање?
Ја ћу се погледам у СВН да провери какве промене је одлука да се реши ово питање, али ипак - биће вам потребан најновији прво бити у стању да се брзо поправити ако је објави.
Направили сам неколико модификација кода током времена, а ја сам заборавио где и зашто. Не желим да се разбијање ствари које већ раде!
Имајте на уму да нисмо одговорни за код промењен наших клијената - ми смо једноставно нису у стању да то урадимо. Ако је ваш промена био је у складу са нашим брза решења онда можете бити мирни - они ће бити укључени у следеће издање, тако ће све бити у реду. Ако сте направили неки други код промене, онда савет да напише неки документ који ће вас водити о вашим личним додатне кораке за време ажурирања - у супротном ћете остати са старим вБЕТ верзију, јер ви О не знају шта и шта за вас променило.
Имајте на уму да сам нашао оно што су промене неопходне да се реши овај проблем, али не могу објавити КУИК поправити на форуму (јер обухвата сломљен ББЦоде унутра). Тако пеласе питати путем е-маила (цонтацт@вбентерприсетранслатор.цом) и ја ћу га послати да сте тамо.
Слажем се-би живот био лакши када бих имао документоване промене. Колико се сећам, они су сви исправки грешака, а не нових функција, итд
Е-маил послат! Хвала!
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):