View Full Version: Решени Допълнителна емисия langtitle разбор
Използването vbSEO. Screenshot приложени.
http://www.pentaxforums.com/forums/members/adam-albums-website-news-screenshots-picture5413-a.gif
Аз ще се намери решение за това в vBSEO функцията, която се справя с тази.
В functions_vbseo_vb.php:
намерите
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
замени
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
if (strpos($getnextoldest['title'], '[/langtitle]')) {
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$getnextoldest['title'] = vbet_parseTitle($getnextoldest['title']);
}
$vbseo_gcache['thread'][$getnextoldest['threadid']] = $getnextoldest;
Това трябва да бъде не е необходимо. Знаете ли, интегрирани vBET с vBSEO, както е описано в ReadMe.html файл? Коя версия на vBET използвате? Последният глобалната функционалност langtitle разбор.
Да, и аз съм с най-новата версия 3.3.3.
Странно. Моля, кажете ни как да възпроизведете проблема - ние ще работим за по-елегантно решение, което няма да изисква допълнителни vBSEO файлове промяна.
Можеш ли да го възпроизвежда върху, сървър? Т.е. в тестови съобщения област?
Не, това не може да се докаже тук, защото не използвате опцията vBSEO да включват нишка заглавия в следващия / предишния връзки (тези, показани директно под бърз отговор редактор). Вие ще трябва първо да активирате опцията.
Така за ОК - Сега ние знаем как да го възпроизвежда. Ние ще го проверите на нашия тест например и да се търси друго решение. Страхотни благодаря! :)
kamilkurczak
01-06-10, 22:00
Съжаляваме, но не могат да се възпроизвеждат на този проблем.
Ние го тествахме на 3.5.0 vBSEO и 3.3.3 vBET. Кои версии имаш?
Моля, уверете се, че имате инсталирана най-новата версия vbet (ако сте го използвали)
какво да кажем за актуализиране product_vbenterprisetranslator.xml от направи не качвате папката?
Аз съм с помощта на vBET 3.3.3 и vBSEO 3.3.2. Моите langtitle тагове не се прави разбор в страницата с профила статистика, нито сега, както изглежда. Доста странно!
За да коригирате разбор на langtitle под профила "статистика" в раздела (където пише "Последно мнение: ..."), Направих тази промяна в class_userprofile.php:
Търсене:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
Заменете:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}
Няма начин тагове, които са се прави разбор и в световен мащаб, тъй като в противен случай тази промяна не би била необходима. Има също така не куки в този клас файл.
Моля PM данни за достъп до FTP, Admin CP и vBSEO CP. Тъй като ние не сме в състояние да го възпроизвежда на наша страна, ние трябва да го проверите на нашия сървър.
Моля, да отмените промените, преди да ни дават данни за достъп (ние трябва да видим проблема, за да го диагностицират) - може да направи копия на файлове лесно да го върне отново.
Както написах vBET 3.3.3 трябва да се направи разбор langtitle в световен мащаб, в този момент, аз не съм в състояние да каже това е някакъв бъг, конфликт с друг плъгин, или грешно vBET актуализация.
Аз пътуват в чужбина през тази седмица, и няма да бъде на разположение, за да се справят всички бекенда уебсайт въпроси, освен тези, които са публикувани тук в този форум.
Може ли да ми покажеш къде в кода етикет е в световен мащаб прави разбор? След това мога да погледнете и да ви позволи да знам дали мога да види защо липсват някои области.
отворен файл: / включва / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
и гледат за vbet_global_complete се използва функция vbet_parseTitleGlobally (от / включва / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php)
Благодаря! Аз ще разследва случая.
Аз открих още няколко в navbits на inlinemod.php и postings.php.
Можеш ли да възпроизвежда това поведение на този сайт, т.е. при редактиране превод нишка?
http://img267.imageshack.us/img267/3663/96513903.gif
http://img121.imageshack.us/img121/6716/90955400.gif
През издание е OK, за да го напусне. Трябва да видите оригиналния текст, да бъде в състояние да го редактирате. Ето защо е забранено на страница издание разбор. Той трябва да работи по този начин и, че е вредно - Google и други посетители виждат одобрения текст, а не по време на издание:)
Дали проблемът все още съществува? Какво го статус?
Ние се подготвяме за нова версия и искате да решим всички въпроси. Ако сте установили, че това е някакъв конфликт - моля потвърдете. Ако не можете да се справя - моля подробности за достъп PM, така че ние ще бъдем в състояние да го проверите и в случай на грешки включват решение в следващата версия.
Съм добавили ръчно разбор на местата, изброени в тази тема. Налице са не по-видими проблеми разбор.
Nevermind намери друг: преведени заглавия PM не биват анализирани в страницата, заглавия на private.php
Фиксиран чрез добавяне на плъгин private_complete:
if (strpos($pagetitle, '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$pagetitle = vbet_parseTitle($pagetitle);
}
И още:
http://img63.imageshack.us/img63/4445/26859648.gif
Не можах да намеря начин да се определи това чрез плъгини. Вместо това, аз този код, за да usercp.php:
if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {
$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);
} Точно под
$reputation['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);
$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);
$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']);
Nevermind намери друг: преведени заглавия PM не биват анализирани в страницата, заглавия на private.php
Фиксиран чрез добавяне на плъгин private_complete:
if (strpos($pagetitle, '[/langtitle]')) {
$pagetitle = vbet_parseTitle($pagetitle);
}
Аз наистина не могат да се възпроизвеждат този въпрос на нашия сървър. Подозирам, че не сте инсталирали по подходящ начин vBET 3.3.3 - моля да го проверите. Имахме много пъти проблем, че нашите клиенти просто качил нови файлове и забравих за внос на нов продукт на файла или обратното. Знаете ли, проверява изпълнението на функция vbet_global_complete съществуват в описано място?
Също така ние сме нашите форуми vBET 3.3.4 бета версия, така че може да бъде този бъг съществува в 3.3.3 и ние вече го е фиксирани (не помни, че). И все пак, моля, потвърди, че реалните ви инсталация е ОК - най-добре направена актуализация към 3.3.3 отново.
И още:
http://img63.imageshack.us/img63/4445/26859648.gif
Не можах да намеря начин да се определи това чрез плъгини. Вместо това, аз този код, за да usercp.php:
if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {
$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);
} Точно под
$reputation['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);
$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);
$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']);
Ако тази страница е използване на global_complete кука, то тя трябва да се работи в vBET 3.3.3 - моля, вижте предишния отговор за това. Ако global_complete не се използва - тогава такава промяна на файла ще бъде необходимо или може да го добавите към някои кука, ако съществуват някои на тази страница.
Моят продукт файл и всички PHP файлове се показват като v3.3.3, тъй като те трябва да бъдат. Въпреки това, имам промени много файлове и са доста плъгини инсталирани на моя форум, така че това е малко вероятно, че може да има конфликт.
Забелязал съм, че време за изпълнение на global_complete кука е 1000. Ако това не бъде по-висока, за да се избегне конфликт с други плъгини?
Аз съм потвърди наличието на глобалната функция разбор. Аз много внимателно обновен до 3.3.3, така че аз се съмнявам, че съдържанието на файла може да бъде проблем тук. Въпреки това, аз не виждам допълнително грешки, така че мисля, че съм добър за времето същество.
Аз също съм щастлив да кажа, че работата vBET на удари на моя сървър е пренебрежимо малка, така че не може да бъде обновяване на миналото 3.3.3, поради големия брой на персонализации / работни поправки съм прилагане на моите собствени. С 800 онлайн, аз съм имал сървър товари под 1,00, и с 1200 онлайн, те са около 3,00. Не е зле за двойна шестнадесетичен-ядрени Xeon сървър, мисля!
Мисля, че прекалено! :)
Така че - да се върне на този въпрос. vBET автоматично трябва да боравят с тези рязани langtitle (...) - ние не сме в състояние да го възпроизвежда върху нашите форуми и искам да направи нова версия скоро. Би било чудесно, ако можехме да намерим причината за това и да го оправи, ако е на наша страна. Ако можете да PM достъп подробно за вашия нов форум, или дори например тест, където тези неща се случват, бихме могли към това - бихме могли да го оправи:)
В този момент, без възможност да възпроизвежда ние дори не може да бъде сигурен ли е наистина vBET бъг (не е някакъв конфликт с други Министерството на отбраната или издаване на конфигурация). Така че ние сме в мъртва точка, сега в тази област. Още веднъж - ние с удоволствие биха решаване на този проблем е на ваша страна, ако щете. Налице е възможността, че новите vBET освобождаване ще бъде този уикенд - ще бъде страхотно да затворите всички въпроси преди:)
Открих, че ние наистина имаше бъг. Global langtitle разбор е вътре на ненужни състояние, така че не винаги е била оценена. Това вече е коригиран и ще бъде включен в следващата версия.
Бихте ли да публикувате бързо решение за, че? Не мога да ъпгрейд до 3.3.4 сега: (
Аз съм се познае, че ненужните състояние е по-долу:
function vbet_parseTitleGlobally(&$title, $removeNotTranslateSection = false) {
if ($_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')
&& strpos($title, '[langtitle=')) {
return vbet_parseTitleMultiple($title, $removeNotTranslateSection);
}
Какво държите с актуализация?
Но аз ще погледна в, SVN, за да проверите какви промени е направено за разрешаване на проблема, но все още - ще ви трябва последната версия първо да бъде в състояние да направи бързо решение на проблема, ако ние го публикуваме.
Аз направих няколко модификации на кода, с течение на времето, и аз съм забравил къде и защо. Аз не искам да се счупи неща, които вече работят!
Моля, обърнете внимание, че ние не сме отговорни за код, промени от нашите клиенти - ние сме не просто в състояние да направи това. Ако промените си в съответствие с нашите бързи поправки след това можете да бъдете спокойни - те ще бъдат включени в следващата версия, така че всичко ще бъде наред. Ако сте направили някои други промени в кода, след това ние съвети, за да пишете някакъв документ, който ще ви води за личните си допълнителни стъпки по време на актуализации - в противен случай ще останат със стари vBET версия, защото О, не знам какво и какво сте променили.
Моля, имайте предвид, че открих какви промени са необходими за решаване на този проблем, но не мога да публикува QUIK корекция на форума (защото той включва разбити BBCode вътре). Така pelase питате за него чрез електронна поща (contact@vbenterprisetranslator.com) и аз ще ви я изпратим там.
Съгласен съм, животът би бил по-лесно, ако бях документирани промени. Доколкото си спомням, те бяха всички поправки, а не нови функции и др.
Е-мейл е изпратен! Благодаря!
Отговорили по електронната поща:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):