КПК

Перегляд повної версії: Збільшення мій дохід від $ 20 / день до 200 $ / день

contemptx
18-05-10, 21:49
Я повинен сказати, що їм дуже вражений тим, що vBET зробив для мого форуму.

до мого форуму була досить популярною, однак після установки vBet все пройшло від сили в силу

Покращення:

Вміст покажчик по Google = x52 ..
перш, ніж я щось на зразок 12000 URL-адрес індексуватися в межах Google, тепер у мене є більш ніж 130 000 і продовжує збільшуватися!

Ключове слово чину:
У зв'язку з підвищеним вмістом Google підібрав, мій ряди існують і продовжують зростати.

Трафік / Дохід:
Стук ефект від більше мовами, більше контенту, збільшення рядів була Awsome вплив на мою трафік, який в свою чергу, звернув свою форуму навколо від заробляє $ 20 в день прибуток виріс в середньому близько $ 100, щоб навіть через кілька днів удару $ 200 в день доходів.

Я рекомендував би це для тих, хто серйозно ставиться до їх форумі, і я, безумовно, буде покупка додаткові ліцензії для установки на моїх інших форумах.

Мій єдиний мінус для аддона є те, що на великому форумі можна навантажувати процесор, особливо vbenterprisetranslator_seo.php

Так що, якщо, які можуть бути додатково оптимізовані тоді я був би найщасливішою людиною,
Однак центральний процесор, що воно використовується незначні, щоб, наскільки це буде стимулювати ваш форум вперед.

Jesh
19-05-10, 20:43
Сайт посилання, будь ласка.

mario06
30-05-10, 07:26
посилання ласка!?

contemptx
07-06-10, 14:13
Я прошу вибачення за затримку з відповіддю, був поїхати на кілька тижнів.
Сайт про який йде мова: Кардшарінг карти Обмін Форум Сервери CCcam Newcamd GBox Dreambox (http://www.cardshare.tv)

steve
08-06-10, 13:19
Я прошу вибачення за затримку з відповіддю, був поїхати на кілька тижнів.
Сайт про який йде мова: Кардшарінг карти Обмін Форум Сервери CCcam Newcamd GBox Dreambox (http://www.cardshare.tv)

Ваш сайт був показ повідомлення про зайнятість за останній час: замішанні:

Який мод ви використовуєте для блокування гостей, коли навантаження висока?

raymond
23-06-10, 14:00
З мого досвіду, це не легко заробити (AdSense) гроші через форум.
Ваші AdSense плями рекламу отримання високого CTR?

nectons
13-05-11, 10:54
Дійсно хороший. Браво розробникам. Я, ймовірно, встановити його знову! :)

kamilkurczak
13-05-11, 16:27
ваш вітається:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1