PDA

Zobrazit plnou verzi: Zvýšila mé příjmy z $ 20 / den až na $ 200 / den

contemptx
18-05-10, 21:49
Musím říct, že im velmi zapůsobilo to, co udělal pro vBET moje forum.

před mým forum bylo dost populární, ovšem od té doby instalace vBet vše, co šla od úspěchu k úspěchu

Vylepšení:

Obsah indexovány Google = x52 ..
předtím, než jsem si něco jako 12.000 URL indexovány v Google, teď mám přes 130,000 a ještě horolezectví!

Klíčové slovo pozice:
Vzhledem ke zvýšenému obsahu Google zvedl, moje pozice se a nadále stoupá.

Doprava / příjmu:
Zaklepat na efekt z více jazyků, více obsahu, zvýšená pozice má awsome vliv na můj dopravě, který změnil můj blog asi v tom, aby 20 dolarů za den, příjem do průměru asi 100 až i několik dní udeří 200 dolarů za den příjmy.

Doporučila bych tento pro každého, kdo myslí vážně své forum, a já určitě bude nákup dalších licencí pro instalaci na mé další fóra.

My pouze negativní addon je, že na velké fórum může být náročné na CPU, zvlášť vbenterprisetranslator_seo.php

Takže pokud, které by mohly dále optimalizovat, tak bych být šťastný člověk,
Nicméně procesor, který to používá, je nevýznamná, kolik to bude řídit fórum vpřed.

Jesh
19-05-10, 20:43
Propojení lokalit, prosím.

mario06
30-05-10, 07:26
odkaz, prosím??

contemptx
07-06-10, 14:13
Omlouvám se za zpoždění odpovědi, byl pryč několik týdnů.
místo v pochybnost je: cardsharing sdílení karet Forum servery CCcam Newcamd GBox Dreambox (http://www.cardshare.tv)

steve
08-06-10, 13:19
Omlouvám se za zpoždění odpovědi, byl pryč několik týdnů.
místo v pochybnost je: cardsharing sdílení karet Forum servery CCcam Newcamd GBox Dreambox (http://www.cardshare.tv)

Vaše stránky vykazuje zaneprázdněn zprávu za poslední hodinu: Zmatený:

Jaký mod se používá pro blokování hosté, když náklad je vysoký?

raymond
23-06-10, 14:00
V mé zkušenosti, není snadné získat (AdSense) peníze prostřednictvím fóra.
Jsou AdSense reklamních spotů stále vysoké CTR?

nectons
13-05-11, 10:54
Opravdu dobré. Bravo pro vývojáře. Nejspíš ji znovu nainstalovat! :)

kamilkurczak
13-05-11, 16:27
Vaše Vítejte:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1