КПК

Перегляд повної версії: vbet_ прапор, коли я вибираю другу мову

trevis
12-05-10, 16:20
Вітаю!Я встановив vbMediaWiki на мій vBulletin та інтеграція є ідеальним.Однак у мене виникають такі проблеми: 1.) Відвідувача, перегляду сайту в Англійська ok2.) Відвідувач натискає на посилання "вікі"-ok3.) Відвідувач вирішує змінити мову на англійську (приклад)-ok4.) Відвідувач вирішує змінити мову, іспанська (приклад)-помилка (vbet_flag-) або тоді: 1.) Відвідувача, перегляду сайту в Англійська ok2.) Відвідувач натискає на посилання "вікі"-ok3.) Відвідувач вирішує змінити мову на англійську (приклад)-ok4.) Відвідувач вирішує повернутися до помилка англійською мовою (vbet_flag-) або тоді: 1.) Відвідувача, перегляду сайту в Англійська ok2.) Відвідувач натискає на посилання "вікі"-ok3.) Відвідувач вирішує змінити мову на англійську (приклад)-: (помилка (vbet_flag-)

vBET
12-05-10, 18:01
Це зазвичай відбувається, коли мода не підтримує global_complete гачок. І я можу посперечатися, що, коли ви зробили перший переклад вікі сторінки не насправді перекладається - не так? Якщо ні, то це як я вже писав - global_complete не підтримується. Тут ви знайдете точні інструкції, як інтегрувати з такими модів:

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1