КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Величезна кількість помилок переадресації З Vbet

hotslot
01-05-10, 07:45
Помилки при скануванні
Питання Google, що виникають при скануванні вашого сайту.

Всі вони з vbet сторінок мовою і щось робити з тегами.

http://www.example.com/af/tags/etcetc
http://www.example.com/ro/tags/etcetc

ДОПОМОГА

vBET
01-05-10, 12:23
Всі вони з vbet сторінок мовою і щось робити з тегами.

http://www.example.com/af/tags/etcetc
http://www.example.com/ro/tags/etcetc

ДОПОМОГА

Будь ласка, перевірте робить таке посилання існувати у первісному вигляді - не переводяться. Може бути, тег просто видаляються, так що посилання більше не існує, і ми говоримо про історію ...

Будь ласка, дайте мені реальний зв'язок, яка не працює.

hotslot
01-05-10, 16:51
Я послав Вам декілька фотографій .. Первісному вигляді і нині там.

vBET
01-05-10, 18:06
Я послав Вам декілька фотографій .. Первісному вигляді і нині там.

OK - йти туди.

vBET
01-05-10, 18:15
ОК - це vBET вини. Я знайшов одну помилку - це вже виправлені і будуть включені в наступний випуск. Ви швидко виправити нижче - будь ласка, зробіть це і підтвердити це вирішити вашу проблему.

Швидке рішення проблеми:
EDITED - будь ласка, дивіться нові швидко виправити нижче.

hotslot
01-05-10, 18:48
Приймає до людини визнати провину. Дякуємо vBET за Вашу допомогу і увагу в цьому питанні. Ваш дійсно хороша людина.

Тепер з приводу vbenterprisetranslator_seo.php

Я не можу знайти це де завгодно. Чи можете ви допомогти ласка

vBET
01-05-10, 21:48
Ви знайдете його в вашому форумі каталозі.

Крім того - я був ще розслідувати це, і я виявив, що у нього є 2 причини. 1 - відсутність '?' для параметрів, 2 -% в URL-адресі. Я зробив нове рішення, яке гарантує, що '?' буде, якщо параметри в URL і буде обробляти% відповідно.

Так що для кращого швидко виправити будь ласка, зробіть наступне:
1. Редагування файлів: vbenterprisetranslator_seo.php
2. Пошук по сайту:

$_SERVER['QUERY_STRING'] = str_replace('vbet_lang='.$_REQUEST['language'].'&redirected='.$_GET['redirected'], '', $_SERVER['QUERY_STRING']);
$queryString = &$_SERVER['QUERY_STRING'];
if ($addQueryString && $queryString) {
if ($queryString[0] == '&') {
$queryString[0] = '?';
}
$_SERVER['REQUEST_URI'] .= $queryString;
}

3. Замінити на:

if ($addQueryString) {
$index = strpos($_SERVER['QUERY_STRING'], '?');
if ($index) {
$_SERVER['QUERY_STRING'] = substr($_SERVER['QUERY_STRING'], $index);
$_SERVER['REQUEST_URI'] .= $queryString;
} else {
$_SERVER['QUERY_STRING'] = '';
}
}

hotslot
01-05-10, 23:57
Це тільки для цього один тег .. Чому це помилка, для цього конкретного один? Або це глобальна річ, і просто не наздогнав вебмайстрів інструменти розділі ще>?

vBET
02-05-10, 00:55
Це тільки для цього один тег .. Чому це помилка, для цього конкретного один? Або це глобальна річ, і просто не наздогнав вебмайстрів інструменти розділі ще>?

Це треба було% позначень всередині мурашки здається, що vBSEO не визнали його таким зробив редирект (був один vBET помилка, яка буде виправлена в швидке рішення). Перенаправлення яка включала vBET параметрів з правил htaccess, які зазвичай знаходяться вирізане -. Але у нас було помилкою в ті різання (також виправлена в швидке рішення).

hotslot
02-05-10, 19:27
Чи є це в vbulliten області адміністратора? Я поняття не маю, де форум каталог. Пам'ятайте їм не технологій або комп'ютерної майстра. Буде Ви зробити це для мене?

vBET
02-05-10, 22:28
Ви повинні піти, щоб ваша структура каталогів форум з FTP, і ви знайдете його там:) На вашу форум URL, швидше за все, ви знайдете файл в головний каталог FTP або public_html підкаталогу (якщо такий є там).

Це просто копіювання, вставка завдань і не потребує будь-яких технічних знань.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1