PDA

View Full Version: Riješen Ogroman Preusmjeravanje pogrešaka Vbet

hotslot
01-05-10, 07:45
Pogreške indeksiranja
Pitanja Google naišao tijekom indeksiranja Vaše web lokacije.

Svi su od vbet jezika stranica i ima nešto za napraviti sa oznakama.

http://www.example.com/af/tags/etcetc
http://www.example.com/ro/tags/etcetc

POMOĆ

vBET
01-05-10, 12:23
Svi su od vbet jezika stranica i ima nešto za napraviti sa oznakama.

http://www.example.com/af/tags/etcetc
http://www.example.com/ro/tags/etcetc

POMOĆ

Molimo provjerite nema takve veze postoje u izvornom obliku - nije prevedeno. Možda oznaka samo je izbrisan, pa veza više ne postoji, a mi smo se govori o povijesti ...

Molim Vas, dajte mi pravi link koji je slomljen.

hotslot
01-05-10, 16:51
Ja sam poslao neke fotografije .. Izvornom obliku još uvijek postoji.

vBET
01-05-10, 18:06
Ja sam poslao neke fotografije .. Izvornom obliku još uvijek postoji.

OK - ide tamo.

vBET
01-05-10, 18:15
OK - to je vBET krivnja. Našao sam jedan bug - to je već ispravljena i da će biti uključeni u sljedećem izdanju. Vi ste brzo popraviti u nastavku - molimo učinite to i potvrditi to riješiti svoj problem.

Brzo popraviti:
Uredio - pogledajte novi brzo popraviti u nastavku.

hotslot
01-05-10, 18:48
Vodi čovjek priznati greške. Hvala vBET za pomoć i pažnju u ovom predmetu. Vaš uistinu dobar čovjek.

Sada o vbenterprisetranslator_seo.php

Ne možete pronaći ovo nigdje. Možete li mi pomoći molim

vBET
01-05-10, 21:48
Naći ćete je u svoj katalog forumu.

Također - Još sam istražiti to i otkrio sam da ima 2 uzroka. 1 - nedostatak '?' parametara, 2 -% u URL-u. Napravila sam novi rješenje koje osigurava da '?' će biti tamo, ako su parametri u URL, te će nositi% na odgovarajući način.

Tako je za bolju brzo popraviti molim to:
1. Uredi datoteku: vbenterprisetranslator_seo.php
2. Find:

$_SERVER['QUERY_STRING'] = str_replace('vbet_lang='.$_REQUEST['language'].'&redirected='.$_GET['redirected'], '', $_SERVER['QUERY_STRING']);
$queryString = &$_SERVER['QUERY_STRING'];
if ($addQueryString && $queryString) {
if ($queryString[0] == '&') {
$queryString[0] = '?';
}
$_SERVER['REQUEST_URI'] .= $queryString;
}

3. Zamijeniti:

if ($addQueryString) {
$index = strpos($_SERVER['QUERY_STRING'], '?');
if ($index) {
$_SERVER['QUERY_STRING'] = substr($_SERVER['QUERY_STRING'], $index);
$_SERVER['REQUEST_URI'] .= $queryString;
} else {
$_SERVER['QUERY_STRING'] = '';
}
}

hotslot
01-05-10, 23:57
To je samo da je jedan oznaku .. Zašto je to pogreška se za ovaj jedan? Ili je to globalna stvar i jednostavno nije uhvaćen do alata za webmastere odjeljak još>?

vBET
02-05-10, 00:55
To je samo da je jedan oznaku .. Zašto je to pogreška se za ovaj jedan? Ili je to globalna stvar i jednostavno nije uhvaćen do alata za webmastere odjeljak još>?

Ovo je% zapis unutar mrav čini se da vBSEO nisu prepoznati pa je preusmjeravanje (tamo je bio jedan vBET bug koji je ispravljen u brzo popraviti). Preusmjeravanje koja je uključivala vBET parametara iz htaccess pravila, koji su normalno rezati -. Ali smo imali bug u rezanje tih (također ispravljen u brzo popraviti).

hotslot
02-05-10, 19:27
Je li to u admin područje vbulliten? Nemam pojma gdje foruma direktorij. Zapamtite im ne-tech ili računalo čarobnjak. Hoćete li to učiniti za mene?

vBET
02-05-10, 22:28
Morate ići na strukturu foruma imenik FTP i naći ćete ga tamo:) Prema vaš forum URL vjerojatno ćete naći datoteku u glavnom FTP direktorij public_html ili poddirektorij (ako takva postoji tamo).

To je jednostavno copy, paste zadatka i ne zahtijeva bilo koji tehničko znanje.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1