КПК

Перегляд повної версії: vBET 3.0.0 доступний тепер для обраних форумах

vBET
23-10-09, 15:29
Привіт:)

Може бути, ви не знаєте, але vBET вже використовується протягом кількох місяців сотні форумів:) Багато власників форуму використовують його і скористатися перевагами цього унікального продукту. Багато з них також підтримують vBET, коли він був ще на волі (будь ласка, зверніть увагу, що vBET 2.x досі безкоштовно - просто набагато менше можливостей, ніж vBET 3.x).

І я хочу подякувати всім, форум власників, які підтримали цей продукт. З сьогоднішнього дня vBET 3.0.0 доступний для:
imported_silkroad, Megatr0n, KrisP, nectons, CareyCrew, ghisirds, vitoreis, дай-кун, сус, mosz, CThiessen, actolearn, jaconi, andie215, yahoooh, bollie, нут

Ті імена користувачів з vbulletin.org і якщо вас цікавить про докладніше див тут: vBulletin.org Форум - Показати повідомлення окремо - В.Б. підприємства Перекладач (http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=1896325&postcount = 720)

Спасибі всім ще раз і отримують величезну насолоду з vBET 3.0.0:)

rstankiewicz
27-10-09, 23:22
Привіт там,

Чи є строки за оцінками vBET3.0.0 'и доступність для покупки? У мене є клієнт, який дуже зацікавлений у використанні функціональності, і хотіли б дати їм оцінку на терміни і вартість.

Спасибі,
-Ray

vBET
29-10-09, 00:48
Ми хотіли б зробити його доступним на 2 тижні:) щось між 2-4 тижні безпечнішою оцінки:)

rstankiewicz
29-10-09, 14:48
Велике спасибі за відповідь. Будь-які слова про ціни, які будуть зараховані в цій версії?

vBET
01-11-09, 16:17
Прикінцеві цін не встановлено, але я додам, що ми плануємо велику акцію для першого місяця продажів - 50% знижка:)

vBET
06-11-09, 01:30
Це не просто сказати, для мене, і я ніколи не думав, що це відбудеться, але: Мені шкода, що я дав безкоштовних ліцензій для людей, які безкорисливо допомагали мені рахунок пожертвувань

Я просто отримати пост (переїхав це PM) з шантажем з боку одного хлопця, який не поширюються на згадані групи, що або я дам йому спеціальну пропозицію або він буде писати погані речі про мене на vbulletin.org ... Я був дійсно щасливий, щоб дати вам мій подарунок, на жаль, зараз я починаю шкодувати про це через дії деяких людей, які хочуть, щоб я був нечесним з моєю заявою і навіть є threating мені зробити це ...

Це було дійсно мої наміри не роблять деяких людей поводитися так. Мені шкода, що я не щасливий, тому що з моїх подарунків більше. І мені шкода, що вона штовхає деяких людей така поведінка. Це дійсно звучить жахливо, що бути вдячними за людей, які безкорисливо допомагали мені, була моя найбільша помилка в управлінні vBET. На жаль, в цей самий момент я відчуваю, це правда ... : (

steve
06-11-09, 11:57
Це не просто сказати, для мене, і я ніколи не думав, що це відбудеться, але: Мені шкода, що я дав безкоштовних ліцензій для людей, які безкорисливо допомагали мені рахунок пожертвувань

Я просто отримати пост (переїхав це PM) з шантажем з боку одного хлопця, який не поширюються на згадані групи, що або я дам йому спеціальну пропозицію або він буде писати погані речі про мене на vbulletin.org ... Я був дійсно щасливий, щоб дати вам мій подарунок, на жаль, зараз я починаю шкодувати про це через дії деяких людей, які хочуть, щоб я був нечесним з моєю заявою і навіть є threating мені зробити це ...

Це було дійсно мої наміри не роблять деяких людей поводитися так. Мені шкода, що я не щасливий, тому що з моїх подарунків більше. І мені шкода, що вона штовхає деяких людей така поведінка. Це дійсно звучить жахливо, що бути вдячними за людей, які безкорисливо допомагали мені, була моя найбільша помилка в управлінні vBET. На жаль, в цей самий момент я відчуваю, це правда ... : (

Дивно, бізнес такий. Мені знадобилося кілька років (можливо, 10), щоб дізнатися, як боротися з такого роду речі ефективно. Як мені здається, люди прийняття бізнес-рішень для всіх видів причин, вони рідко особистого, так що не прийняти їх особисто.

Люди, які вважають майже завжди буде бачити крізь наклепницьких заяв чи брехні. Більшість людей буде достатньо інтелекту, щоб скласти свою власну думку, було б самовпевнено думати інакше.

Те, що ми говоримо тут ефективно 12 центів на день, Є ніяких законів проти вас не приймає 12 центів на день з цією людиною. Існують, однак, закони проти нього наклепу вашого бізнесу, дружити з адвокатом: D

maxvb
14-11-09, 21:11
Або я буду є спеціальна пропозиція або що він буде писати погані речі про мене в vbulletin.org
Тільки vBET не хвилює, для цих людей .. Їх поведінка дуже погано і з Вашого бізнесу і Вашої творчості я бажаю вам успіху:):)

vBET
14-11-09, 23:33
Тільки vBET не хвилює, для цих людей .. Їх поведінка дуже погано і з Вашого бізнесу і Вашої творчості я бажаю вам успіху:):)

Спасибі за добрі слова:) У всякому разі - хто б подумав, що створення обговорення на різних мовах може бути так просто. Я розумію, кожна ваша фраза: D

steve
03-09-14, 10:39
Спасибі за добрі слова:) У всякому разі - хто б подумав, що створення обговорення на різних мовах може бути так просто. Я розумію, кожна ваша фраза: D

абсолютно вірно!!!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations