View Full Version: vBET 3.0.0 сега на располагање за избрана форуми
Здраво:)
Можеби не знаете, но vBET веќе се користи за неколку месеци од страна на стотици форуми:) Многу форум сопственици го користат и да предности на овој уникатен производ. Многу од нив исто така се поддржани vBET кога беше уште се слободни (имајте на ум дека vBET 2.x е сè уште слободен - само имаат многу помалку функции од vBET 3.x).
И сакам да се заблагодарам на сите сопственици на форумот кои го поддржаа овој производ. Од денес vBET 3.0.0 е достапен за:
imported_silkroad, Megatr0n, KrisP, nectons, CareyCrew, ghisirds, vitoreis, Dai-Кун, cyc, mosz, CThiessen, actolearn, jaconi, andie215, yahoooh, bollie, пиле
Оние корисник се од vbulletin.org и ако сте заинтересирани за детали види тука: vBulletin.org форум - Прегледување на само еден пост - vB претпријатија Преведувач (http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=1896325&postcount = 720)
Ви благодариме на сите повторно и имаат голема забава со vBET 3.0.0:)
rstankiewicz
27-10-09, 23:22
Здраво,
Дали има некој околу Хронологија на vBET3.0.0 е достапност за купување? Имам еден клиент дека е многу заинтересирана за користење на функционалност, и би сакале да им се даде проценка за временска рамка и цена.
Благодарам,
-Ray
Ние би сакале да ја направи достапна во 2 недели:) нешто помеѓу 2-4 недели е безбедно проценка:)
rstankiewicz
29-10-09, 14:48
Благодарам многу за одговарање. Било кој збор на цените што ќе бидат обвинети за оваа верзија?
Финале цените не е поставена уште, но јас ќе додадам дека ние се планира голема промоција за првиот месец на продажба - 50% попуст:)
Тоа не е лесно да се каже за мене, а јас никогаш не мислев дека ова ќе се случи, но: Жал ми е што дадов слободни лиценци за луѓето кои disinterestedly ми помогна од донации
Јас само се пост (се пресели на оваа PM) со уцена од еден дечко кои не се однесуваат на споменатите група, која или ќе го даде некои специјална понуда или ќе напишете лоши работи за мене на vbulletin.org ... Многу бев среќен да ти дадам подарок, за жал сега сум почнуваат да се жалам поради активностите на некои луѓе кои сакаат мене да се нечесни со моето соопштение, па дури и се threating мене да го направите ова ...
Тоа беше навистина не ми намера да се направат некои луѓе да се однесуваат како тоа. Жал ми е што јас не сум среќен поради мојот подарок повеќе. И жал ми е што некои луѓе да се турка ваквите однесувања. Тоа навистина звучи страшно, тоа се благодарни за луѓе кои disinterestedly ми помогна, беше мојот најголемата грешка во управувањето со vBET. За жал, во овој момент сметам дека е вистина ... : (
Тоа не е лесно да се каже за мене, а јас никогаш не мислев дека ова ќе се случи, но: Жал ми е што дадов слободни лиценци за луѓето кои disinterestedly ми помогна од донации
Јас само се пост (се пресели на оваа PM) со уцена од еден дечко кои не се однесуваат на споменатите група, која или ќе го даде некои специјална понуда или ќе напишете лоши работи за мене на vbulletin.org ... Многу бев среќен да ти дадам подарок, за жал сега сум почнуваат да се жалам поради активностите на некои луѓе кои сакаат мене да се нечесни со моето соопштение, па дури и се threating мене да го направите ова ...
Тоа беше навистина не ми намера да се направат некои луѓе да се однесуваат како тоа. Жал ми е што јас не сум среќен поради мојот подарок повеќе. И жал ми е што некои луѓе да се турка ваквите однесувања. Тоа навистина звучи страшно, тоа се благодарни за луѓе кои disinterestedly ми помогна, беше мојот најголемата грешка во управувањето со vBET. За жал, во овој момент сметам дека е вистина ... : (
Чудно, бизнисот е како тоа. Тоа мене ме понесе неколку години (можеби 10) да научат како да се справи со овој вид на работа ефикасно. Она што го гледате е, луѓето се направи бизнис одлуки за сите видови на причините, тие се ретко лични, па не ги однесе лично.
Луѓето кои сметаат речиси секогаш ќе се види преку плашлив побарувања или лаги. Поголемиот дел од луѓето ќе имаат доволно интелигенција да се направи свој ум, тоа ќе биде претенциозно да мислат поинаку.
Она што ние зборуваме за тука е стварно 12 центи дневно, не постојат закони против не прифати 12 центи дневно од овој член. Постојат меѓутоа, законите против него клевета вашиот бизнис, да се дружат со адвокат: D: D
Или ќе имам некои специјална понуда или дека ќе пишуваат лоши работи за мене во vbulletin.org
Само vBET не им е грижа за овие луѓе .. Нивното однесување е многу лошо и надвор од вашиот бизнис и креативност Ви посакувам среќа:):)
Само vBET не им е грижа за овие луѓе .. Нивното однесување е многу лошо и надвор од вашиот бизнис и креативност Ви посакувам среќа:):)
Ви благодариме за добрите зборови:) Како и да е - кој би мисла, дека прави дискусија на различни јазици може да биде толку лесно. Јас разбирам секој реченицата: D: D
Ви благодариме за добрите зборови:) Како и да е - кој би мисла, дека прави дискусија на различни јазици може да биде толку лесно. Јас разбирам секој реченицата: D: D
Многу точно!
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):