Επιστροφή στο Forum: vBET 3.0.0 διατίθεται τώρα για την επιλογή φόρουμ
Γεια σας:)
Ίσως δεν γνωρίζετε, αλλά vBET χρησιμοποιείται ήδη εδώ και μήνες από τις εκατοντάδες των φόρουμ:) Πολλοί ιδιοκτήτες φόρουμ το χρησιμοποιούν και να λάβουν τα πλεονεκτήματα αυτού του μοναδικού προϊόντος. Πολλοί από αυτούς υποστήριξαν επίσης vBET όταν ήταν ακόμα δωρεάν (παρακαλώ σημειώστε ότι vBET 2.x εξακολουθεί να είναι δωρεάν - απλώς έχουν πολύ λιγότερες δυνατότητες από vBET 3.x).
Και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ιδιοκτήτες φόρουμ που υποστήριξαν αυτό το προϊόν. Από σήμερα vBET 3.0.0 είναι διαθέσιμο για:
imported_silkroad, Megatr0n, KrisP, nectons, CareyCrew, ghisirds, vitoreis, Dai-kun, σταθερό ετήσιο κόστος, mosz, CThiessen, actolearn, jaconi, andie215, yahoooh, bollie, γκόμενα
Τα ονόματα χρηστών είναι από vbulletin.org και αν ενδιαφέρεστε για λεπτομέρειες δείτε εδώ: vBulletin.org Forum - Εμφάνιση Ατομικού Μηνύματος - vB Επιχειρήσεων Μεταφραστής (http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=1896325&postcount = 720)
Σας ευχαριστώ όλους και πάλι και έχουν μεγάλη διασκέδαση με vBET 3.0.0:)
rstankiewicz
27-10-09, 23:22
Γεια σου, εκεί
Υπάρχει κάποια εκτίμηση χρονοδιάγραμμα για vBET3.0.0 's διαθεσιμότητα για την αγορά εκεί; Έχω έναν πελάτη που ενδιαφέρεται πολύ για τη χρήση της λειτουργικότητας, και θα ήθελα να τους δώσει μια εκτίμηση για το χρονοδιάγραμμα και το κόστος.
Ευχαριστώ,
-Ray
Θα θέλαμε να καταστήσει διαθέσιμο σε 2 εβδομάδες:) κάτι μεταξύ 2-4 εβδομάδες είναι πιο ασφαλής εκτίμηση:)
rstankiewicz
29-10-09, 14:48
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Οποιαδήποτε λέξη σχετικά με την τιμολόγηση που θα χρεωθείτε για αυτή την έκδοση;
Η τελική τιμή δεν έχει οριστεί ακόμη, αλλά εγώ θα προσθέσω ότι σχεδιάζουμε μεγάλη προώθηση για το πρώτο μήνα της πώλησης - 50% έκπτωση:)
Δεν είναι εύκολο να πω για μένα, και δεν σκέφτηκα ποτέ ότι αυτό θα γίνει, αλλά: Λυπάμαι που μου έδωσε δωρεάν άδειες χρήσης για τους ανθρώπους που με βοήθησαν disinterestedly από δωρεές
Παίρνω μόνο μετά (μεταφέρεται αυτό να μμ) με εκβιασμό από έναν άνθρωπο που δεν ισχύουν για αναφέρονται ομάδα, είτε ότι θα του δώσω κάποια ειδική προσφορά ή θα γράψουν άσχημα πράγματα για μένα στο vbulletin.org ... Ήμουν πραγματικά ευτυχής να σας δώσω το δώρο μου, δυστυχώς, τώρα αρχίζω να το μετανιώσετε λόγω των ενεργειών κάποιων ανθρώπων που θέλουν να είμαι ανέντιμος με ανακοίνωση μου και ακόμη είναι threating μου να το κάνει αυτό ...
Ήταν πραγματικά δεν έχω την πρόθεση να κάνει κάποιους ανθρώπους να συμπεριφέρονται έτσι. Λυπάμαι που δεν είμαι χαρούμενος επειδή το δώρο μου πια. Και λυπάμαι που ωθεί κάποιους ανθρώπους σε τέτοιες συμπεριφορές. Ακούγεται πραγματικά φοβερό, ότι το να είσαι ευγνώμων για τους ανθρώπους που με βοήθησαν disinterestedly, ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου στη διαχείριση vBET. Δυστυχώς σε αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι αλήθεια ... : (
Δεν είναι εύκολο να πω για μένα, και δεν σκέφτηκα ποτέ ότι αυτό θα γίνει, αλλά: Λυπάμαι που μου έδωσε δωρεάν άδειες χρήσης για τους ανθρώπους που με βοήθησαν disinterestedly από δωρεές
Παίρνω μόνο μετά (μεταφέρεται αυτό να μμ) με εκβιασμό από έναν άνθρωπο που δεν ισχύουν για αναφέρονται ομάδα, είτε ότι θα του δώσω κάποια ειδική προσφορά ή θα γράψουν άσχημα πράγματα για μένα στο vbulletin.org ... Ήμουν πραγματικά ευτυχής να σας δώσω το δώρο μου, δυστυχώς, τώρα αρχίζω να το μετανιώσετε λόγω των ενεργειών κάποιων ανθρώπων που θέλουν να είμαι ανέντιμος με ανακοίνωση μου και ακόμη είναι threating μου να το κάνει αυτό ...
Ήταν πραγματικά δεν έχω την πρόθεση να κάνει κάποιους ανθρώπους να συμπεριφέρονται έτσι. Λυπάμαι που δεν είμαι χαρούμενος επειδή το δώρο μου πια. Και λυπάμαι που ωθεί κάποιους ανθρώπους σε τέτοιες συμπεριφορές. Ακούγεται πραγματικά φοβερό, ότι το να είσαι ευγνώμων για τους ανθρώπους που με βοήθησαν disinterestedly, ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου στη διαχείριση vBET. Δυστυχώς σε αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι αλήθεια ... : (
Παράξενη, των επιχειρήσεων είναι έτσι. Έχει ληφθεί μου σε λίγα χρόνια (ίσως και 10) για να μάθετε πώς να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο αποτελεσματικά. Ο τρόπος που το βλέπω εγώ είναι, οι άνθρωποι κάνουν επιχειρηματικές αποφάσεις για όλα τα είδη των λόγων, από όπου και αν σπάνια προσωπικά γι 'αυτό μην τους πάρει προσωπικά.
Οι άνθρωποι που μετράνε σχεδόν πάντα θα δούμε μέσα από δυσφημιστικό αξιώσεων ή ψέματα. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν αρκετή νοημοσύνη για να φτιάξουν τις δικές μυαλό τους, θα ήταν αλαζονικό το να σκέφτονται διαφορετικά.
Αυτό που μιλάμε εδώ είναι ουσιαστικά 12 σεντ ανά ημέρα, δεν υπάρχουν νόμοι εναντίον σας δεν αποδέχεται 12 σεντ ανά ημέρα από αυτό το πρόσωπο. Υπάρχουν, ωστόσο, τους νόμους εναντίον του συκοφαντία την επιχείρησή σας, να κάνουν φίλους με έναν δικηγόρο: D
Είτε θα έχω κάποια ειδική προσφορά ή ότι θα γράφουν άσχημα πράγματα για μένα στο vbulletin.org
Μόνο vBET δεν νοιάζονται για αυτούς τους ανθρώπους .. Η συμπεριφορά τους είναι πολύ κακή και από την επιχείρησή σας και τη δημιουργικότητά σας Σας εύχομαι καλή τύχη:):)
Μόνο vBET δεν νοιάζονται για αυτούς τους ανθρώπους .. Η συμπεριφορά τους είναι πολύ κακή και από την επιχείρησή σας και τη δημιουργικότητά σας Σας εύχομαι καλή τύχη:):)
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια:) Τέλος πάντων - που θα σκέφτηκε, ότι κάνει συζήτηση σε διάφορες γλώσσες, μπορεί να είναι τόσο εύκολο. Καταλαβαίνω κάθε φράση σας: D
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια:) Τέλος πάντων - που θα σκέφτηκε, ότι κάνει συζήτηση σε διάφορες γλώσσες, μπορεί να είναι τόσο εύκολο. Καταλαβαίνω κάθε φράση σας: D
πολύ αληθινό!
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):