Перегляд повної версії: Вирішений vBet Нотатки не що Microsoft перекладу, що API не працює
wowglider.de
19-04-12, 13:12
Добрий день,
vBet не визнаємо, що Microsoft Переклад API вниз (тому що мій вільний обсяг над).
r.dziadusz
19-04-12, 22:10
Якщо ment старі Microsoft Переклад API просто видалити свій API у вашому adminCP. Ми не знаємо, що буде відповідь від сервера не існуючої API:)
wowglider.de
20-04-12, 02:33
Ні, я маю на увазі Microsoft Azure. Я просто хочу використати безкоштовно в 2mio а потім googles заплатив... але vBet не визнає, що microsofts вільний 2mio, з...
r.dziadusz
20-04-12, 20:44
vBET повинні впізнав його. Могли б ви будь ласка, подробиці Вечора-доступу в порядку мені, щоб перевірити, чому це сталося?
wowglider.de
28-04-12, 15:04
Але це не розпізнає його. Проблема. Спробуйте самі: vBet (останній), vBulletin (3,8) і vBSEO 3.6. Переклади припиняється, коли вільний квоти (microsofts) закінчена, але працює ще раз, коли я дозволити, "тільки використовувати Google".
r.dziadusz
07-05-12, 22:26
Могли б ви, будь ласка Вечора ваші деталі доступу для того, щоб перевірити, що відбувається
Привіт. Чи проблема все ще існує?
Немає жодної відповіді - розглянуто проблему. Якщо ні, будь ласка, напишіть у цій темі:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):