PDA

مشاهده نسخه کامل : حل فعال تصدی درک نمی کنند که API ترجمه مایکروسافت

wowglider.de
19-04-12, 13:12
میهمان گرامی ،
علم و تکنولوژی سیاسی به رسمیت نمی شناسد که مایکروسافت ترجمه API پایین (به دلیل حجم آزاد من است).

r.dziadusz
19-04-12, 22:10
اگر شما درمان قدیمی مایکروسافت ترجمه API API خود را در ادمین سی پی خود را حذف کنید. ما نمی دانستیم که چه خواهد بود پاسخ سرور موجود نمی API :)

wowglider.de
20-04-12, 02:33
نه، منظورم مایکروسافت لاجورد. من فقط می خواهم به استفاده از 2mio رایگان و پس از آن گوگل پرداخت می شود ... اما علم و تکنولوژی سیاسی به رسمیت نمی شناسد که مایکروسافت 2mio آزاد هستند ...

r.dziadusz
20-04-12, 20:44
علم و تکنولوژی سیاسی باید آن را به رسمیت شناخته است. آیا PM جزئیات دسترسی شما لطفا من برای بررسی چرا آن اتفاق؟

wowglider.de
28-04-12, 15:04
اما آن را نشانی از آن را به رسمیت نمی شناسد. مشکل همچنان ادامه دارد. خودتان آن را امتحان کنید: علم و تکنولوژی سیاسی (جدیدترین)، اصلی (3.8) و انجمنهای تخصصی و 3.6. ترجمه متوقف می شود هنگامی که به پایان رسیده است (مایکروسافت) سهمیه رایگان است، اما دوباره وقتی که من را قادر می سازد تنها با استفاده از گوگل "است.

r.dziadusz
07-05-12, 22:26
آیا می توانید لطفا PM جزئیات مربوط به دسترسی خود را به منظور بررسی آنچه اتفاق می افتد

vBET
23-06-12, 21:27
سلام. آیا این مسئله هنوز هم وجود دارد؟

vBET
07-07-12, 14:45
بدون پاسخ - در نظر گرفته شده در این موضوع رفته است. اگر نه لطفا نوشتن در این موضوع ...

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1