КПК

Перегляд повної версії: Це повідомлення записується в іспано-кастильской

xony
16-10-09, 06:21
Привіт всім, правда, що приваблює мене цей мод, щоб переконатися, платна версія поставляється з підтримкою, а так як я перебуваю тут, тому що в поточній версії Google Sitemap завжди дає мені помилок і попереджень? створює файл з більш ніж 1 млн адрес, а не ділиться на 20000 URL, як інші, привітання друзів.

vBET
16-10-09, 23:53
Слід честь розподілу параметра. Він на нашій стороні. Будь ласка, переконайтеся, що ви встановили додатковий код на потрібне місце. Google може потерпіти невдачу ще й тому, карта сайту ваги занадто багато - тому встановіть менше значення для макс URL-адрес в карту сайту.

xony
17-10-09, 07:04
Параметри, які я перевірив і правильно, він повинен бути Google проблема, але я бачу, що Google нормальні проблеми, тому що він створює файл дуже великий, якщо не зробити собі ясно, я ставлю приклад зображення:

vBET
17-10-09, 11:49
Як я бачу в образі наступний день все було ОК. Так ви впевнені, що проблема все ще існує? Це може бути історична повідомлення.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1