Перегляд повної версії: Це повідомлення записується в іспано-кастильской
Привіт всім, правда, що приваблює мене цей мод, щоб переконатися, платна версія поставляється з підтримкою, а так як я перебуваю тут, тому що в поточній версії Google Sitemap завжди дає мені помилок і попереджень? створює файл з більш ніж 1 млн адрес, а не ділиться на 20000 URL, як інші, привітання друзів.
Слід честь розподілу параметра. Він на нашій стороні. Будь ласка, переконайтеся, що ви встановили додатковий код на потрібне місце. Google може потерпіти невдачу ще й тому, карта сайту ваги занадто багато - тому встановіть менше значення для макс URL-адрес в карту сайту.
Параметри, які я перевірив і правильно, він повинен бути Google проблема, але я бачу, що Google нормальні проблеми, тому що він створює файл дуже великий, якщо не зробити собі ясно, я ставлю приклад зображення:
Як я бачу в образі наступний день все було ОК. Так ви впевнені, що проблема все ще існує? Це може бути історична повідомлення.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):