КПК

Прагляд поўнай версіі: Гэта паведамленне запісваецца ў іспана-кастыльскіх

xony
16-10-09, 06:21
Прывітанне ўсім, праўда, што прыцягвае мяне гэты мод, каб пераканацца, платная версія пастаўляецца з падтрымкай, а так як я знаходжуся тут, таму што ў бягучай версіі Google Sitemap заўсёды дае мне памылак і папярэджанняў? стварае файл з больш чым 1 млн адрасоў, а не дзеліцца на 20000 URL, як іншыя, прывітання сяброў.

vBET
16-10-09, 23:53
Варта гонар дзялення параметру. Ён на нашым баку. Калі ласка, пераканайцеся, што вы ўсталявалі дадатковы код на патрэбнае месца. Google можа патрываць няўдачу і таму, што карта сайта вагі занадта шмат - таму ўсталюеце меншае значэнне для макс URL-адрасоў ў карту сайта.

xony
17-10-09, 07:04
Параметры, якія я праверыў і правільна, ён павінен быць Google праблема, але я бачу, што Google нармальныя праблемы, таму што ён стварае файл вельмі вялікі, калі не зрабіць сабе ясна, я стаўлю прыклад малюнка:

vBET
17-10-09, 11:49
Як я бачу ў вобразе наступны дзень усё было ОК. Дык вы ўпэўнены, што праблема ўсё яшчэ існуе? Гэта можа быць гістарычнае паведамленне.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1