Прагляд поўнай версіі: Гэта паведамленне запісваецца ў іспана-кастыльскіх
Прывітанне ўсім, праўда, што прыцягвае мяне гэты мод, каб пераканацца, платная версія пастаўляецца з падтрымкай, а так як я знаходжуся тут, таму што ў бягучай версіі Google Sitemap заўсёды дае мне памылак і папярэджанняў? стварае файл з больш чым 1 млн адрасоў, а не дзеліцца на 20000 URL, як іншыя, прывітання сяброў.
Варта гонар дзялення параметру. Ён на нашым баку. Калі ласка, пераканайцеся, што вы ўсталявалі дадатковы код на патрэбнае месца. Google можа патрываць няўдачу і таму, што карта сайта вагі занадта шмат - таму ўсталюеце меншае значэнне для макс URL-адрасоў ў карту сайта.
Параметры, якія я праверыў і правільна, ён павінен быць Google праблема, але я бачу, што Google нармальныя праблемы, таму што ён стварае файл вельмі вялікі, калі не зрабіць сабе ясна, я стаўлю прыклад малюнка:
Як я бачу ў вобразе наступны дзень усё было ОК. Дык вы ўпэўнены, што праблема ўсё яшчэ існуе? Гэта можа быць гістарычнае паведамленне.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):