КПК

Перегляд повної версії: Відкрити Всі переклади перестав працювати - усі теми є пустим, при натисненні прапор

myandy99
30-10-11, 06:31
Я не робив ніяких змін. Я на vBulletin 3.6.8 з vBET3.4.1.

Google змінювали його Переклад API або що-небудь?

myandy99
30-10-11, 06:45
Я просто підвищено до рівня vBET 3.5.2 тепер мою сторінку перекладу є повністю порожнім. Що мені вистачає?

myandy99
30-10-11, 07:17
Гаразд. Я отримав це працює googletest.php. Схоже, що я перебуваю призупинено на Google

Починаючи Переклад тест для Google API v1
Результат тесту: {"responseData": нульова ", responseDetails": "Підозрюваний Умови надання послуг Зловживання см. http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Випробування про помилку:
Час з'єднання (мс): 566.118164062

myandy99
30-10-11, 07:21
Мій тесту Microsoft API, здається, добре. Не слід мій vBET ще Переклад з Microsoft API?

Починаючи пробний переклад MS
Результат тесту:  "Привіт"
Випробування про помилку:
Час з'єднання (мс): 492.813964844

r.dziadusz
30-10-11, 09:10
Привіт,
Та це можливо, але випробувань, що ви може ввести в оману, тому що це перевірити переклад тільки в одну секунду
Могли б ви перевірте:
-Ви поставили
Admincp - > vBET - > Переклад провайдерів - > використання Google тільки: ні
-Ви оновлення = завантажити знову завантажити папки - один раз - > vbet_translation_options, якщо немає будь ласка, зробити це

myandy99
30-10-11, 18:46
Так я і зробив "використання Google тільки: Ні ' і я завантажити vbet_translation_options папки.

Тепер, якщо я натискаю прапор, я отримую таку помилку:

Фатальна помилка: заклик до невизначеної функції save_settings() в /home/smera/public_html/forums/includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php рядку 28

Я смутно пам'ятаю, я почав отримувати вище помилки, після того як я зробив деякі зміни на основі FAQ рекомендації щодо продуктивності. Відчуваю, що це може бути пов'язано з кеш у пам'яті або що-небудь

r.dziadusz
31-10-11, 09:36
Вам видалити/змінити будь-які файли, (за винятком vbseo інтеграції)
Могли б ви розповісти мені які кроки (FAQ продуктивність натяк) були зроблені?
Якщо ви не пам'ятаєте, це, будь ласка Вечора мені ваш доступ до деталей я буду перевірити його на вашому сервері

myandy99
31-10-11, 16:37
Я пам'ятаю, що проблема сталася після того, як я змінив пам'ять кешу від ніхто до чогось. Але тепер хоча я змінив кеш у пам'яті назад до ні 'один' проблема все ще існує

Я не видалити/змінити будь-які файли, (за винятком vbseo інтеграції)

myandy99
01-11-11, 14:11
Рядок коду, де Фатальна помилка виникає, як видається, нижче. Отримати деякі відповіді?

save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));

r.dziadusz
02-11-11, 12:21
Ви помилка виникає тому що система не може знайти функцію save_settings, яка є функція vBulletin і повинно бути у adminfunctions_options.php прямо зараз, я не знаю, чому вона не знайдено, будь ласка reconsider викладання всі vBet файли, або Вечора мені доступ подробиці, будь ласка, і я буду перевірити його.
Це навряд чи можливо, ця помилка неприйняттям змінивши значення кеш у пам'яті

myandy99
02-11-11, 13:50
Гаразд. Здавалося б мені це, ймовірно, чому: мій adminfunctions_options.php не має save_settings, тому що я на vBulletin 3.6.8. vBulletin 3.8.x б його.

vBET працював для мене раніше, коли я був на vBET 3.4.1, який не використовує save_settings.

Тепер, коли я підвищено до vBET 3.5.2, і я йду на проблеми з save_settings.

Так що ви думаєте ми повинні робити?

r.dziadusz
02-11-11, 14:20
Оновлення vBulletin до останньої версії (3.8.7) буде вирішувати

myandy99
03-11-11, 13:19
Моя vBulletin високо налаштувати і інтегрований з іншим програмним забезпеченням. Оновлення vBulletin це не варіант.

Чи є будь-який інший спосіб зробити vBET робота для мене?

vBET
03-11-11, 14:40
Так. Ви повинні зробили код зміни та зміною заклик з save_settings інші функції/код, який буде зберегти настройку. vBulletin 3.6 офіційно не підтримується, але ми можемо зробити його офіційного в наступному випуску (Якщо перевірка функціонувати є). Так, ми перевіримо, як в цьому стару версію vBulletin зберігає параметри і ми дамо вам поради про зміни коду. Поки потім - тільки, будь ласка, вимкніть vBET.

vBET
03-11-11, 15:24
Це не ПРОТЕСТОВАНІ рішення. Перевірте його і підтвердити, що може допомогти. Якщо так то ми будемо включати його в наступному випуску. Ми не може перевірити, тому що ми не підтримуємо офіційно так стара версія vBulletin, і ми не маємо тестування форум для цього одну.

Швидке рішення проблеми:
1. Відкрити файл / входить / vbenterprisetranslator_class_translator.php
2. Пошук по сайту:

save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));

3. Замінити на:

if (function_exists('save_settings')) {
} else {
global $vbulletin;
$vbulletin->db->query_write("
UPDATE " . TABLE_PREFIX . "setting
SET value = '" . $vbulletin->db->escape_string($availability) . "'
WHERE varname = '" . $vbulletin->db->escape_string('vbet_provider_availability_'.$provider) . "'
");
build_options();
}

myandy99
05-11-11, 04:32
Дякую. Зі зміною помилки немає, але це не Переклад більше. Незалежно від мови прапор я клацніть ще відображається англійською мовою

vBET
05-11-11, 15:10
Це не з-за зміни. Це тому, що ви досягнете свої межі в Переклад провайдерів.
Будь ласка, прочитайте це, для отримання додаткової інформації: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-3.html#post10876

myandy99
05-11-11, 19:23
ОК, в цьому випадку я просто почекати для Google або Microsoft дивом стають доступними знову? Або придбати Google перевести API 2?

r.dziadusz
06-11-11, 11:17
vBET буде автоматично перевірені, яка API доступна в кожні 10 хвилин і переключити його на, також, якщо ви впевнені, що ви не досягти вашої обмежень - f.e., які вже перекладені, тільки одну сторінку і ніхто інший не було на форумі ви могли б написати для microsoft - mtcont@microsoft.com, може бути, схоже, зв'язку з Microsoft Внутрішня помилка, але швидше за все ви просто normaly досяг вашої обмежень
Також зверніть увагу, що vBET підтримує API v2 Переклад Google (платні) і випробування нових api: Apertium (натисніть, щоб докладніше (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/2543-apertium-another-translation-api-will-supported-vbet.html#post11064))

r.dziadusz
08-11-11, 21:21
Ви все ще потрібна допомога з цього питання? Якщо не я буде позначено вона, вирішені, за будь-які інші питання, будь ласка, відкрийте новий потік

myandy99
10-11-11, 02:38
могли б ви дати деякі інструкція про те, як перевірити Apertium?

r.dziadusz
10-11-11, 23:27
Зараз ми тестування Apertium, він буде використовуватися в наступному випуску vBET

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1