צפה בגרסא המלאה: פתוח כל התרגומים הפסקת העבודה - כל הליכי המשנה ריקים בעת לחיצה על דגל
לא ניתן לבצע שינויים כלשהם. אני על vBulletin 3.6.8 עם vBET3.4.1.
גוגל השתנה API תרגום שלו או משהו?
אני פשוט לשדרג vBET 3.5.2 כעת דף תרגום שלי הוא ריק לחלוטין. מה אני חסר?
אוקיי. יש לי googletest.php זה פועל. נראה כאילו אני הושעה על ידי Google
מבחן תרגום ההתחלה עבור גוגל API v1
מבחן התוצאה: {"responseData": null, "responseDetails": "תנאי החשוד לרעה שירות עיין http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
מבחן השגיאה:
זמן חיבור (ms): 566.118164062
אזור הבדיקה API של Microsoft נראה טוב. לא vBET שלי עדיין יתרגם עם API של Microsoft?
החל בתרגום מבחן MS
בדיקת התוצאה: "שלום"
מבחן השגיאה:
זמן חיבור (ms): 492.813964844
r.dziadusz
30-10-11, 09:10
היי,
כן זה שיכול, אבל במבחן שלך יכול להיות מטעה, becouse אותו לבחון תרגום רק שניה אחת
נא לך לבדוק:
-האם אתה מגדיר
admincp - > vBET - > ספקי תרגום - > שימוש Google בלבד: לא
-האם עדכון = להעלות שוב תיקיית ההעלאה - פעם אחת - > vbet_translation_options אם נא לא לעשות את זה
כן עשיתי ' שימוש Google בלבד: לא ', אפשר להעלות את התיקיה vbet_translation_options.
עכשיו אם אני לוחץ על דגל, מתקבלת הודעת השגיאה הבאה:
שגיאה מכרעת: להתקשר כדי פונקציה לא מוגדרת save_settings() ב /home/smera/public_html/forums/includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php שורה 28
אני זוכר במעורפל שהתחילו להגיע מעל שגיאה לאחר שביצעתי מספר שינויים מבוסס על שאלות נפוצות המלצה על הביצועים. מרגיש שעשויים להיות קשורים זיכרון מטמון או משהו
r.dziadusz
31-10-11, 09:36
אתה הסרה/עריכת קבצים, (למעט לשילוב vbseo)
תוכל בבקשה לומר לי איזה צעדים (של שאלות נפוצות ביצועים רמז) נעשו?
אם אינך זוכר שכל זה נא PM אותי פרטיך גישה ניתן יהיה לבדוק את זה בשרת שלך
אני זוכר שהבעיה אירעה לאחר שיניתי את זיכרון המטמון מ ללא למשהו. אבל עכשיו למרות שיניתי מטמון זיכרון לחזור 'ללא' הבעיה עדיין קיימת
אני לא הסרה/עריכת קבצים, (למעט לשילוב vbseo)
לשורת הקוד שבה מתרחשת שגיאה מכרעת כנראה הבאות. ניתן לקבל כמה תשובות?
save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));
r.dziadusz
02-11-11, 12:21
שגיאה אתה מופיע becouse של המערכת מוצא save_settings פונקציה שהיא פונקציה vBulletin אמור להיות ב- adminfunctions_options.php כרגע איני יודע מדוע הוא לא נמצא, נא לשקול מחדש reupload כל הקבצים vBet, או בבקשה PM לי גישה פרטי, ניתן יהיה לבדוק את זה.
בקושי ניתן שהיה עוררה שגיאה זו על-ידי שינוי ערך מטמון הזיכרון
אוקיי. שהוא יופיע לי סביר היא מדוע: adminfunctions_options.php שלי אין save_settings כי אני ב vBulletin 3.6.8. vBulletin 3.8.x תהיה אותה.
vBET עבד לי לפני כשהייתי על vBET 3.4.1 אשר אינו משתמש save_settings.
כעת, כי ניתן לשדרג ל- vBET 3.5.2, אני מפעיל לתוך הבעיה עם save_settings.
אז מה לדעתך שעלינו לעשות?
r.dziadusz
02-11-11, 14:20
עדכון vBulletin לגירסה העדכנית ביותר (3.8.7) לפתור אותו
אזור vBulletin מאוד אישית, משולב עם תוכנה אחרת. שדרוג vBulletin אינה אופציה.
האם יש דרך אחרת כדי להפוך vBET עובד בשבילי?
כן. אתה צריך שינויי קוד תוצרת ושנה קריאה של save_settings כדי אחרים/קוד הפונקציה שבה תשמור את ההגדרה. vBulletin 3.6 לא נתמך באופן רשמי, אך אנו יכולים לעשות זאת הרשמי במהדורה הבאה, (אם בדיקת לתפקד קיים). כך אנו יבדוק כיצד זה הגירסה הישנה vBulletin שומר הגדרות, אנו נספק לך רמזים אודות שינויי קוד. עד מכן - רק נא הפוך את vBET.
זו אינה פתרון TESTED. נא לבדוק אותה ואשר זה עוזר. אם כן לאחר מכן אנו תכלול אותו במהדורה הבאה. אנו יכולים לבחון כי אנחנו לא תומכים באופן רשמי הגירסה הישנה כל כך של vBulletin אין לנו פורום בדיקה זו אחת.
Quick לתקן:
1. פתח קובץ / כולל / vbenterprisetranslator_class_translator.php
2. מצא:
save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));
3. החלף ב:
if (function_exists('save_settings')) {
} else {
global $vbulletin;
$vbulletin->db->query_write("
UPDATE " . TABLE_PREFIX . "setting
SET value = '" . $vbulletin->db->escape_string($availability) . "'
WHERE varname = '" . $vbulletin->db->escape_string('vbet_provider_availability_'.$provider) . "'
");
build_options();
}
תודה. עם השינוי השגיאה היא נעלמה, אך הוא לא לתרגם עוד. מה השפה הדגל לחיצה היא עדיין מציג אנגלית
הוא לא עקב השינוי. הסיבה שתגיע למגבלות שלך בספקים תרגום.
נא לקרוא את זה לקבלת מידע נוסף: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-3.html#post10876
אוקיי, ובמקרה פשוט אחכה Google או Microsoft באורח פלא הופכים לזמינים שוב? או לרכוש Google תרגם API 2?
r.dziadusz
06-11-11, 11:17
vBET יהיה לעורך בדק הנמצא API כל 10 דקות, להפעיל אותו, גם אם אתה בטוח לא שתגיע למגבלות שלך - f.e. כבר תורגם רק דף אחד, אף אחד אחר היה בפורום אתה יכול לכתוב ל- microsoft - mtcont@microsoft.com, אולי הוא מופיע becouse של Microsoft שגיאה פנימית, אך קרוב לוודאי שבחרת רק אם הגיע את הגבולות שלכם.
גם נא שים לב כי vBET תומך ב- API v2 התרגום של גוגל (בתשלום) בודק api חדש: Apertium (לחץ לפרטים נוספים (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/2543-apertium-another-translation-api-will-supported-vbet.html#post11064))
r.dziadusz
08-11-11, 21:21
אתה עדיין צריך עזרה עם בעיה זו? אם לא סימנתי אותו פתר, כי בכל בעיה אחרת נא לפתוח שרשור חדש
אתה יכול לתת הוראה מספר כיצד לבדוק את Apertium?
r.dziadusz
10-11-11, 23:27
כרגע אנחנו בודקים Apertium, יהיה שמיש במהדורה הבאה של vBET
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):