PDA

Zobrazit plnou verzi: Otevřeno Všechny překlady přestaly fungovat - všechna vlákna jsou prázdné, klepnutí Příznak

myandy99
30-10-11, 06:31
To provést žádné změny. Já jsem na vBulletin 3.6.8 s vBET3.4.1.

Google změnil jeho překlad API, nebo tak něco?

myandy99
30-10-11, 06:45
Jen upgradu na vBET 3.5.2 nyní můj překlad stránky je zcela prázdné. Co jsem přehlédl?

myandy99
30-10-11, 07:17
Ok. Mám tento běžící googletest.php. Vypadá to, že jsem pozastaveno, Google

Počáteční překlad testu pro Google API v1
Výsledek testu: {"responseData": null, "responseDetails": "Podezření Podmínky služby Zneužívání informací naleznete http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Testovací chyba:
Doba připojení (ms): 566.118164062

myandy99
30-10-11, 07:21
Můj test rozhraní API Microsoft se zdá dobré. Neměl jsem vBET stále přeložit pomocí rozhraní API společnosti Microsoft?

Spuštění překladatelský test MS
Výsledek testu:  "Ahoj"
Testovací chyba:
Doba připojení (ms): 492.813964844

r.dziadusz
30-10-11, 09:10
Dobrý den,
Ano šlo ale zkoušku, kterou jste může být zavádějící, becouse zkušební překlad pouze v jedné sekundy
Prosím mohl zkontrolovat:
-nastavil jsi
admincp - > vBET - > překlad poskytovatelů - > Google pouze: Ne
-aktualizovala jste = znovu nahrát složku uložit - kdysi - > vbet_translation_options pokud ne prosím, to

myandy99
30-10-11, 18:46
Ano ' Google pouze: ne "a nahrát složku vbet_translation_options.

Teď-li na tlačítko příznak, dostanu následující chyba:

Závažná chyba: volání nedefinované funkce save_settings() v /home/smera/public_html/forums/includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php na trati 28

Matně si vzpomínám, že jsem začal dostávat nad došlo k chybě poté, co jsem udělal nějaké změny na základě doporučení FAQ na výkon. Pocit, jako by mohly souviset s cache paměti nebo něco

r.dziadusz
31-10-11, 09:36
Jste odebrat nebo upravit všechny soubory, (jiné než pro integraci vbseo)
Řeknete mi prosím, jaké kroky (FAQ výkon Nápověda) byly provedeny?
Pokud si nepamatujete, že z toho prosím PM mi váš přístup podrobnosti zkontroluju to na vašem serveru

myandy99
31-10-11, 16:37
Pamatuji si, že poté, co jsem změnil Cache paměti žádné něco došlo k problému. Ale i když jsem změnil Cache paměti zpět na 'Žádný' problém nyní stále existuje

Jsem ani odebrat nebo upravit jakékoliv soubory, (jiné než pro integraci vbseo)

myandy99
01-11-11, 14:11
Zdá se, že je řádek kódu, kde dojde k závažné chybě následující. Mohu dostat nějaké odpovědi?

save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));

r.dziadusz
02-11-11, 12:21
Becouse systém nemůže nalézt funkci save_settings, která je vBulletin funkce a by měla být v adminfunctions_options.php právě teď, já nevím, proč to nelze nalézt, prosím Rozmyslete si reupload všechny soubory vBet, objeví se vám chyba nebo prosím PM přístup mi podrobnosti, a to bude kontrolovat.
Je to sotva možné že tuto chybu byl vyprovokován změnou hodnoty paměti Cache

myandy99
02-11-11, 13:50
Ok. Zdálo by se mi to je pravděpodobně proč: moje adminfunctions_options.php nemá save_settings, protože já jsem na vBulletin 3.6.8. vBulletin 3.8.x by to mít.

vBET pracoval pro mě ještě, když jsem byl na vBET 3.4.1, která nebude používat save_settings.

Provedl jsem upgrade na vBET 3.5.2 a kandiduji do problému s save_settings.

Co myslíš, že bychom měli udělat?

r.dziadusz
02-11-11, 14:20
Aktualizace vBulletin na nejnovější verzi (3.8.7) by jej vyřešila

myandy99
03-11-11, 13:19
Moje vBulletin je vysoce přizpůsobili a integrovaná s jiným softwarem. Inovace vBulletin není možné.

Existuje nějaký jiný způsob jak udělat vBET pro mě pracovat?

vBET
03-11-11, 14:40
Ano. Potřeba změny z kódu a změnit volání z save_settings na jiné funkce/kódu, který bude uložit nastavení. vBulletin 3.6 není oficiálně podporováno, ale můžeme to udělat úředník v další verzi (Pokud kontrola funkce existuje). Tak nám bude kontrolovat, jak v této staré verzi vBulletin uloží nastavení, a my vám napoví o změny kódu. Až pak - jen zakažte vBET.

vBET
03-11-11, 15:24
To není řešení zkoušky. Zkontrolujte jej a potvrďte, pomůže to. Pokud ano pak budeme bude zahrnovat jej v další verzi. Testujeme nemůžeme, protože jsme oficiálně nepodporuje tak starou verzi vBulletin a nemáme ani zkušební fórum pro tento jeden.

Quick Fix:
1. Otevřít soubor / includes / vbenterprisetranslator_class_translator.php
2. Hledat:

save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));

3. Nahradit:

if (function_exists('save_settings')) {
} else {
global $vbulletin;
$vbulletin->db->query_write("
UPDATE " . TABLE_PREFIX . "setting
SET value = '" . $vbulletin->db->escape_string($availability) . "'
WHERE varname = '" . $vbulletin->db->escape_string('vbet_provider_availability_'.$provider) . "'
");
build_options();
}

myandy99
05-11-11, 04:32
Dík. Se změnou chyba je pryč, ale to už nepřekládá. Klepnutí Příznak ať jazyk na to stále zobrazuje angličtina

vBET
05-11-11, 15:10
To není z důvodu změny. Je to proto dosáhne hranice v překladu zprostředkovatelů.
Přečtěte to pro další informace: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-3.html#post10876

myandy99
05-11-11, 19:23
OK v tom případě budu jen čekat na Google nebo Microsoft zázračně opět k dispozici? Nebo zakoupit Google přeložit rozhraní API 2?

r.dziadusz
06-11-11, 11:17
vBET bude normovaný zaškrtnuto, který API je k dispozici v každých 10 minut a ji zapněte, také pokud jste si jisti, že jste nebyli meze - např už přeloženy jen jednu stránku a nikdo jiný byl na fóru jste mohla napsat do společnosti microsoft - mtcont@microsoft.com, možná zdá becouse Microsoft došlo k vnitřní chybě, ale velmi pravděpodobně jste jen normaly dosáhla své meze
Také prosím nezapomeňte, že vBET podporuje Google (placené) překlad v2 API a testuje nové api: Apertium (klikněte pro více informací (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/2543-apertium-another-translation-api-will-supported-vbet.html#post11064))

r.dziadusz
08-11-11, 21:21
Stále potřebujete pomoc s tímto problémem? Ne-li řešení, bude označena, pro jakékoliv jiné otázky, otevřete nové vlákno

myandy99
10-11-11, 02:38
můžete dát nějaké instrukce o tom, jak testovat Apertium?

r.dziadusz
10-11-11, 23:27
Teď testujeme Apertium, nebude možné použít v další verzi vBET

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1