Zobrazit plnou verzi: Otevřeno Všechny překlady přestaly fungovat - všechna vlákna jsou prázdné, klepnutí Příznak
To provést žádné změny. Já jsem na vBulletin 3.6.8 s vBET3.4.1.
Google změnil jeho překlad API, nebo tak něco?
Jen upgradu na vBET 3.5.2 nyní můj překlad stránky je zcela prázdné. Co jsem přehlédl?
Ok. Mám tento běžící googletest.php. Vypadá to, že jsem pozastaveno, Google
Počáteční překlad testu pro Google API v1
Výsledek testu: {"responseData": null, "responseDetails": "Podezření Podmínky služby Zneužívání informací naleznete http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Testovací chyba:
Doba připojení (ms): 566.118164062
Můj test rozhraní API Microsoft se zdá dobré. Neměl jsem vBET stále přeložit pomocí rozhraní API společnosti Microsoft?
Spuštění překladatelský test MS
Výsledek testu: "Ahoj"
Testovací chyba:
Doba připojení (ms): 492.813964844
r.dziadusz
30-10-11, 09:10
Dobrý den,
Ano šlo ale zkoušku, kterou jste může být zavádějící, becouse zkušební překlad pouze v jedné sekundy
Prosím mohl zkontrolovat:
-nastavil jsi
admincp - > vBET - > překlad poskytovatelů - > Google pouze: Ne
-aktualizovala jste = znovu nahrát složku uložit - kdysi - > vbet_translation_options pokud ne prosím, to
Ano ' Google pouze: ne "a nahrát složku vbet_translation_options.
Teď-li na tlačítko příznak, dostanu následující chyba:
Závažná chyba: volání nedefinované funkce save_settings() v /home/smera/public_html/forums/includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php na trati 28
Matně si vzpomínám, že jsem začal dostávat nad došlo k chybě poté, co jsem udělal nějaké změny na základě doporučení FAQ na výkon. Pocit, jako by mohly souviset s cache paměti nebo něco
r.dziadusz
31-10-11, 09:36
Jste odebrat nebo upravit všechny soubory, (jiné než pro integraci vbseo)
Řeknete mi prosím, jaké kroky (FAQ výkon Nápověda) byly provedeny?
Pokud si nepamatujete, že z toho prosím PM mi váš přístup podrobnosti zkontroluju to na vašem serveru
Pamatuji si, že poté, co jsem změnil Cache paměti žádné něco došlo k problému. Ale i když jsem změnil Cache paměti zpět na 'Žádný' problém nyní stále existuje
Jsem ani odebrat nebo upravit jakékoliv soubory, (jiné než pro integraci vbseo)
Zdá se, že je řádek kódu, kde dojde k závažné chybě následující. Mohu dostat nějaké odpovědi?
save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));
r.dziadusz
02-11-11, 12:21
Becouse systém nemůže nalézt funkci save_settings, která je vBulletin funkce a by měla být v adminfunctions_options.php právě teď, já nevím, proč to nelze nalézt, prosím Rozmyslete si reupload všechny soubory vBet, objeví se vám chyba nebo prosím PM přístup mi podrobnosti, a to bude kontrolovat.
Je to sotva možné že tuto chybu byl vyprovokován změnou hodnoty paměti Cache
Ok. Zdálo by se mi to je pravděpodobně proč: moje adminfunctions_options.php nemá save_settings, protože já jsem na vBulletin 3.6.8. vBulletin 3.8.x by to mít.
vBET pracoval pro mě ještě, když jsem byl na vBET 3.4.1, která nebude používat save_settings.
Provedl jsem upgrade na vBET 3.5.2 a kandiduji do problému s save_settings.
Co myslíš, že bychom měli udělat?
r.dziadusz
02-11-11, 14:20
Aktualizace vBulletin na nejnovější verzi (3.8.7) by jej vyřešila
Moje vBulletin je vysoce přizpůsobili a integrovaná s jiným softwarem. Inovace vBulletin není možné.
Existuje nějaký jiný způsob jak udělat vBET pro mě pracovat?
Ano. Potřeba změny z kódu a změnit volání z save_settings na jiné funkce/kódu, který bude uložit nastavení. vBulletin 3.6 není oficiálně podporováno, ale můžeme to udělat úředník v další verzi (Pokud kontrola funkce existuje). Tak nám bude kontrolovat, jak v této staré verzi vBulletin uloží nastavení, a my vám napoví o změny kódu. Až pak - jen zakažte vBET.
To není řešení zkoušky. Zkontrolujte jej a potvrďte, pomůže to. Pokud ano pak budeme bude zahrnovat jej v další verzi. Testujeme nemůžeme, protože jsme oficiálně nepodporuje tak starou verzi vBulletin a nemáme ani zkušební fórum pro tento jeden.
Quick Fix:
1. Otevřít soubor / includes / vbenterprisetranslator_class_translator.php
2. Hledat:
save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));
3. Nahradit:
if (function_exists('save_settings')) {
} else {
global $vbulletin;
$vbulletin->db->query_write("
UPDATE " . TABLE_PREFIX . "setting
SET value = '" . $vbulletin->db->escape_string($availability) . "'
WHERE varname = '" . $vbulletin->db->escape_string('vbet_provider_availability_'.$provider) . "'
");
build_options();
}
Dík. Se změnou chyba je pryč, ale to už nepřekládá. Klepnutí Příznak ať jazyk na to stále zobrazuje angličtina
To není z důvodu změny. Je to proto dosáhne hranice v překladu zprostředkovatelů.
Přečtěte to pro další informace: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-3.html#post10876
OK v tom případě budu jen čekat na Google nebo Microsoft zázračně opět k dispozici? Nebo zakoupit Google přeložit rozhraní API 2?
r.dziadusz
06-11-11, 11:17
vBET bude normovaný zaškrtnuto, který API je k dispozici v každých 10 minut a ji zapněte, také pokud jste si jisti, že jste nebyli meze - např už přeloženy jen jednu stránku a nikdo jiný byl na fóru jste mohla napsat do společnosti microsoft - mtcont@microsoft.com, možná zdá becouse Microsoft došlo k vnitřní chybě, ale velmi pravděpodobně jste jen normaly dosáhla své meze
Také prosím nezapomeňte, že vBET podporuje Google (placené) překlad v2 API a testuje nové api: Apertium (klikněte pro více informací (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/2543-apertium-another-translation-api-will-supported-vbet.html#post11064))
r.dziadusz
08-11-11, 21:21
Stále potřebujete pomoc s tímto problémem? Ne-li řešení, bude označena, pro jakékoliv jiné otázky, otevřete nové vlákno
můžete dát nějaké instrukce o tom, jak testovat Apertium?
r.dziadusz
10-11-11, 23:27
Teď testujeme Apertium, nebude možné použít v další verzi vBET
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):