Перегляд повної версії: Вирішений Відповісти Qoute перестала працювати
techanalyst
11-10-11, 20:55
Без помилок я Apache журнали, помилка доступу або іншим чином
Відповідь з qoute, youll побачити процитувати і при збереженні опублікувати цитату is gone, після відключення VBet все працювало
Будь ласка, повідомте як саме, щоб відтворити її.
-Як ти відповідь (швидкий або розширений або питання для стенду)?
-Робить це сталося для кожного повідомлення або для деяких конкретних (будь ласка дати URL для точного приклад повідомлення де ми можемо бачити це після відповідає з цитатою)? (на даний момент нам потрібно деякий контент, ми знаємо, що вона перерв на ваш форум)
-Це відбувається, коли ви відповідь на перекладеної сторінки або з не переведені сторінки або Бут?
Ми спочатку спробуйте відтворити його на нашому форумі тестування (тут, ми не оновлювати, поки VBulletin 4.1.7 ми ще перевіряєте його на наш тест інстанції).
techanalyst
11-10-11, 21:07
Просто клацніть повідомлення, відповісти з цитатою, youll побачити його, а потім один раз ви розмістите його не там, нічого особливого
1.) Натисніть кнопку відповісти з Qoute
Зберегти 2.)
3.) єдиний відповідь зберігається, цитата is gone
Половина плагіни, думаючи, що це був ще один, без змін, інвалідів VBet і бум працював вимкнуто
Будь ласка, відповідь всі питання, так що ми зможемо встановити його точно так же в нашому форумі випробування. Це заощадить вам надіслані нам доступ до подробиці, якщо ми зможемо відтворити його на нашому форумі випробування. На даний момент ви відповіли лише 1 з 3 питання.
techanalyst
11-10-11, 21:19
Будь ласка, повідомте як саме, щоб відтворити її.
-Як ти відповідь (швидкий або розширений або питання для стенду)?
-Робить це сталося для кожного повідомлення або для деяких конкретних (будь ласка дати URL для точного приклад повідомлення де ми можемо бачити це після відповідає з цитатою)? (на даний момент нам потрібно деякий контент, ми знаємо, що вона перерв на ваш форум)
-Це відбувається, коли ви відповідь на перекладеної сторінки або з не переведені сторінки або Бут?
Ми спочатку спробуйте відтворити його на нашому форумі тестування (тут, ми не оновлювати, поки VBulletin 4.1.7 ми ще перевіряєте його на наш тест інстанції).
1.) Або або
2.), Що мені довелося відключити VBet на форумі, викликає багато питань: P просто покласти цитата Хіба там
3.) Для одного переклади не працювати, але з на мову встановити результат був той же
r.dziadusz
12-10-11, 12:33
Привіт, я намагався відтворити thiss в питанні мій тесту форуму, і я завжди отримати всі повідомлення (цитований і відповідь)
Чи можете ви надати нам більше інформації - вечора вашої acces подробиці і буде check it out на місці
techanalyst
12-10-11, 13:20
Ive втратив загальний інтерес в отриманні цієї роботи, його тільки було три дні, але жорстоке доведеться прийняти втрати 200 +, мені сказали, немає повернення, слід оновлювати вашого FAQ «Ні ПОВЕРНЕНЬ»
Я не можу продовжувати знизити форумах і де ваш плагін не працює для мене (крапка), їм не буде дозволити вам йти на мою форумів, сміття, отримати тільки ваш плагін працює чути вас сказати "Наша працює контакт інших", я можу жити withlut Перекладач служби, я нахиляє жити без інших плагінів
Жорстоке приходять назад, коли вона працює шляху мені потрібна його до тих пір видалити своє ім'я користувача, обліковий запис і все інше будь ласка, Im спосіб дратувало
Привіт. Ми не повинні оновлювати FAQ це не FAQ - весь політики, описані в ліцензійній угоді, які ви прийняли. Я не розумію ваші втрати 200 + - не знаю точно, що зробити ви маєте на увазі, але vBET не аварії ваш форум, який функціонує, і було ваше рішення, щоб почати працювати на реальні форуму. Найбільш наші клієнти не мають будь-які проблеми з vBET, сама, який має відмінну якість (на даний момент існує немає будь-яких про помилку, яке відкрито). Вже не можемо, що є причиною проблему без доступу до вашого форуму - не відтворюються на наших форумах випробування. Будь ласка, Примітка, що кожна людина має різний набір плагінів і може бути, це деяких конфліктів з іншими моделювання, або просто щось зробив неправильно під час встановлення/налаштування. Звичайно може бути, це vBET помилку, але ми не можемо підтвердити це, поки ми в змозі відтворити його на навколишнє середовище тестування.
Ніхто не питає вас, щоб знизити ваш форум - як я розумію, що ваш форум працює добре, коли vBET увімкнено, а ви стверджуєте, що тільки те, що питання з котирування, який не перевірено ще так що ми не знаємо чи vBET вини чи ні. Як ви описали себе в інших ваш потік плагін працює для вас:) Це було підтверджено ви. Так не пишіть помилкові заяви - vBET працює і переклади, переклади постачальників відображаються на вашому форумі. Це було, що підтверджує за вас і наші співробітники (мене особисто). Ми знаємо, що ти розчаровані, тому що вам не подобається спосіб інтеграції з vbseo - ще будь ласка дотримуватися пропозицій, які є правдою. Це підтверджується вами що vBET працює на вашому форумі.
Сьогодні/завтра Радек оновить цього дуже форуму vBulletin 4.1.7 - Ласкаво просимо, щоб спробувати відтворити проблему тут. Якщо ви будете e не в змозі зробити це тут також нас буде отримати доступ деталі для роботи з питанням, тому що це буде означати, що пов'язаний вашу проблему не vBET але для вашого конкретного оточення (конфігурації, інші плагіни, можливо, неправильно установки). Також не Спробуйте передбачити майбутнє - ви не можете зробити це. Тому, будь ласка, просто дотримуватися випуск замість того щоб писати фантазії про те, що це буде - вона наближає нас ніде. Ніхто не сказав ви відключити будь-який з ваших модулів - ти істеричний тут або просто намагається шуміти (що робити для?). Я вважаю, що треба було почути щось подібне до - можливо, від vBulletin команда, можливо, від vbseo команда, може бути десь ще. Але ви не почуєте тут. Так, будь ласка, без прийняття історій. Будь ласка, палицю до питання - ніхто не знає, що буде. Може бути, дійсно, ми розповімо щось подібне, але як ви можете бачити в нашому розділі інтеграції ми витрачають багато нашого часу, щоб допомогти користувачам з іншими моди і vBET.
Так будь ласка приходять назад, коли vBulletin 4.1.7 буде на нашому форумі мураха спробувати відтворити проблему. Зараз згідно наші знання vBET працює нормально на vBulletin 4.1.7 на наш тест екземпляр. Ви зможете перевірити це особисто. Так що це працює так, як наші користувачі це потрібно - працює правильно. Ми будемо дуже щасливі, якщо ви знайшли помилку в vBET і з усмішкою буде перемістити цей потік Помилка звітності розділ - тому що це означає, що ми можемо покращити vBET, ще один раз дати нашим користувачам великим якістю. Так, ти Ласкаво просимо повернемося сюди і показати нам питання. Ми зможемо не вирішити нічого без можливості для відтворення. Якщо це може бути відтворена тільки на ваш форум (немає стверджує він є така ж проблема і ніколи не сталося, перш ніж що-небудь подібне) потім, ми повинні ваш форум, щоб знайти нашого те, що відбувається і чи є будь-які питання на всіх.
techanalyst
12-10-11, 14:30
Дати мені інформацію, видалити і видалити кожен частина цієї речі, ФАЙЛИ коду, все, що не викликає будь-яких питань на мій ПОТОЧНОГО форуму ПРОХАННЯ
ЗУПИНКА ГОВОРИВ ЗАМОВНИКА, ЧОГО ВОНИ ХОЧУТЬ, IM КЛІЄНТ І КАЖУ ВАМ, ЩО Я ХОЧУ
Мені потрібно, щоб покласти, що 52 мови?
Привіт - вкажіть де я сказав вам, що ви хочете - не знаю, що ви маєте на увазі, і це вже підтвердили зробив пропозиції без будь-яких покриття, тому я хотів би запитати вас, що ви пишете про точно. На цей самий потік слова "хочу" і "клієнт" є тільки в ваш останній пост. Зараз, я не знаю, що ви пишете про.
Видалення будь ласка:
1. Видалення Admin CP
2. Видалити vBET правила з Htaccess, якщо така була додана
3. Видаліть всі файли завантажені на FTP (це достатньо, щоб видалити тільки завантажені файли на/включає/xml це вплине на ваші меню Admin CP навіть після деінсталяції, весь залишок можна просто залишитися)
techanalyst
12-10-11, 15:37
Ваші слова
І як тільки знову - вам не потрібно змінювати код всі плагіни. Це було вже сказав вам кілька разів - так будь ласка стоп - ви ніколи не отримав такої інформації, і це не так. СП Прекратите написання помилкових речення.
Але ви просите мене маніпулювати VBSEO код, що це, робити не потрібно змінювати код плагіна?
techanalyst
12-10-11, 15:37
Скажи мені, де їм лежачи, коли я кажу, ви сказали мені, щоб маніпулювати код, і ви не кажіть мені: P
techanalyst
12-10-11, 15:51
Мені б хотілося, щоб побачити цю роботу, але ви людина є способом важко мати справу з, я не хочу мати справу з компанією, яка має відношення, що у вас є
Видалити все, що я знайшов під zip і вбиті off все на включає
У мене є причини і право на відшкодування
1.) Як клієнта youve образили мене ніхто не зупинити, у мене багато плагінів, які не викликають мене питання
2.) Told мене зробити щось, потім заперечувати, говорив він?
3.) Просто не хочете мати справу з вами зараз, період
Існують закони з захисту клієнтів від речі, як цього їм просять, і я маю право запитати, РОЗЧАРУВАННЯ це також причина buddy
Ваші слова
І як тільки знову - вам не потрібно змінювати код всі плагіни. Це було вже сказав вам кілька разів - так будь ласка стоп - ви ніколи не отримав такої інформації, і це не так. СП Прекратите написання помилкових речення.
Але ви просите мене маніпулювати VBSEO код, що це, робити не потрібно змінювати код плагіна?
У вас 20 плагінів. Ви запитали, щоб змінити код в 1. Так було запропоновано змінити vbseo код. І так - це не правда, що вам доведеться змінити код у всі плагіни - ви написали помилкове заяву.
Скажи мені, де їм лежачи, коли я кажу, ви сказали мені, щоб маніпулювати код, і ви не кажіть мені: P
Ніяких проблем по-перше, ви написали:
Я не можу і не всі ті зміни, також використовувати vault вікі, що я не збираюся змінювати власний код, thats просто дратує, коли вони приносять оновлення з жорстокого повинні продовжувати робити те ж саме, з 20 + плагіни, ми просто не можуть сидіти і розірвати сайту можна перевірити, чи працює він чи ні
Потім ми говорили вам, що це не є необхідним, щоб змінити код у всі плагіни, і більшість плагінів не вимагають будь-який код змінюється ОНР будь-які інші інтеграції. Так ви вже знали, що це не потрібно буде змінити всі плагіни, як і раніше ви написали помилкове заяву (ймовірно, щоб зробити шум, оскільки ви хотів adk для refound withour будь-якої причини):
Маючи вимагати, щоб змінити код в ОК, що працює, не повинні не обов'язково маніпулювати код, що відбувається, коли у мене хтось оновлення або застосувати патч, щоб це програмне забезпечення? Я повинен повернутися назад і робити ці кроки, всі мої поточні плагінів у мене немає необхідності робити це.
Ми сказали ви знову, що не треба змінити всі плагіни, але ви написали знову, і ви зробили його дуже неясною і вульгарним чином, (яка, чому ваші повідомлення було видалено):
ДЛЯ ВСІХ ПОТОЧНИХ ПЛАГІНИ Я ДО СИХ ПІР МАНІПУЛЮВАТИ КОД ІНШИХ ПЛАГІНІВ, ЩОБ ЗМУСИТИ ЇХ ПРАЦЮВАТИ
Таким чином, ми його - він не був вилучений чи. І ви знаєте, чудово, що ви зробили так будь ласка, не намагайтеся зробити будь-який трепінг з усміхнені обличчя, тільки тому, що ми зняли вульгарно повідомлення. У нас є її вміст (я відправити його до вас в Вечора, ви можете написати його знову у нормальний шлях - Пам'ятайте...).
Це ви, хто зробив заяви без будь-яких покриття і намагаємося роблячи Буря в склянці води, щоб змусити використовувати повернення коштів, коли немає ніяких причин для повернення. Будь ласка, припини. Буде видалено всі майбутні помилкові заяви - у нас є час, щоб грати в шукати і приховати. Ми зібралися тут, щоб підтримка клієнтів, так що тепер - будь ласка, скажіть, вам потрібна додаткова допомога з цього питання? :)
techanalyst
12-10-11, 16:35
Ніяких проблем по-перше, ви написали:
Потім ми говорили вам, що це не є необхідним, щоб змінити код у всі плагіни, і більшість плагінів не вимагають будь-який код змінюється ОНР будь-які інші інтеграції. Так ви вже знали, що це не потрібно буде змінити всі плагіни, як і раніше ви написали помилкове заяву (ймовірно, щоб зробити шум, оскільки ви хотів adk для refound withour будь-якої причини):
Ми сказали ви знову, що не треба змінити всі плагіни, але ви написали знову, і ви зробили його дуже неясною і вульгарним чином, (яка, чому ваші повідомлення було видалено):
Таким чином, ми його - він не був вилучений чи. І ви знаєте, чудово, що ви зробили так будь ласка, не намагайтеся зробити будь-який трепінг з усміхнені обличчя, тільки тому, що ми зняли вульгарно повідомлення. У нас є її вміст (я відправити його до вас в Вечора, ви можете написати його знову у нормальний шлях - Пам'ятайте...).
Це ви, хто зробив заяви без будь-яких покриття і намагаємося роблячи Буря в склянці води, щоб змусити використовувати повернення коштів, коли немає ніяких причин для повернення. Будь ласка, припини. Буде видалено всі майбутні помилкові заяви - у нас є час, щоб грати в шукати і приховати. Ми зібралися тут, щоб підтримка клієнтів, так що тепер - будь ласка, скажіть, вам потрібна додаткова допомога з цього питання? :)
Ваш не допомагає свій образливо, період
Я хочу відшкодування, не хочете, програмне забезпечення, не корисно, дратує клієнт не підтримки
Ви також сказав, що він працює за винятком: P, який був одним з двох основних питань, відповіді з цитатою є більш важливим для мене, ніж переклади, тому його не працює якщо її спричиняє проблему, ви заперечувати простий буквальне факти
1.) З тим, за те, щоб вважатися працює, він повинен працювати без interupting діями інших сказав компоненти - ваш плагін посередництва, що викликало interuptions
2.) Підтримка - мені потрібно, щоб продовжувати активувати плагін, щоб тест знову і знову, Долаючи форумах, образливі або дратує клієнтів немає кінця
Повернення, ваші не допомагає і я DONT хочу вашої допомоги, просто читав ваші посади робить мене хочете, щоб викинути мій монітор з вікна
Theres так багато болю і страждань отримати це працює
Мені б хотілося, щоб побачити цю роботу, але ви людина є способом важко мати справу з, я не хочу мати справу з компанією, яка має відношення, що у вас є
Видалити все, що я знайшов під zip і вбиті off все на включає
У мене є причини і право на відшкодування
1.) Як клієнта youve образили мене ніхто не зупинити, у мене багато плагінів, які не викликають мене питання
2.) Told мене зробити щось, потім заперечувати, говорив він?
3.) Просто не хочете мати справу з вами зараз, період
Існують закони з захисту клієнтів від речі, як цього їм просять, і я маю право запитати, РОЗЧАРУВАННЯ це також причина buddy
Немає ніяких підстав для повернення:
1.) Insulted? що ви пишете про? Також ви заплатили за vBET ліцензії - навіть припускаючи, що ви був образам, що вона має справу з vBET ліцензії? Ми поняття не маємо те, що ви пишете про.
2.) Також поняття не те, що ви пишете про. І знову, що вона має спільного з vBET ліцензії?
3.), Ви не повинні - ви купили светр, ви не повинні прийти знову і знову в магазин. Ви купили vBET ліцензії і ви заплатили за це. Зверніть увагу, що підтримка безкоштовно - повернення з нічого нема. Ви не заплатили за підтримку. Також навіть ви б - це ваше рішення відмовитися від нашої підтримки. Те, що вона має спільного з vBET ліцензії?
Розчарування є ніяких підстав для будь-якого відшкодування - ми вже сказав вам, що наша роль тут, щоб працювати і допомогти вам з vBET, і ми тут не для коучинга, роботи з емоціями, ні зробити будь-який psychoanalyze. Проблеми зі своїми емоціями будь ласка перейдіть на відповідні особи. Ми зібралися тут для проблеми з vBET. І також ще раз - підтримка вільний:) Відмовляючись нашої підтримки дає вам не право на відшкодування.
Ваш не допомагає свій образливо, період
Я хочу відшкодування, не хочете, програмне забезпечення, не корисно, дратує клієнт не підтримки
Ви також сказав, що він працює за винятком: P, який був одним з двох основних питань, відповіді з цитатою є більш важливим для мене, ніж переклади, тому його не працює якщо її спричиняє проблему, ви заперечувати простий буквальне факти
1.) З тим, за те, щоб вважатися працює, він повинен працювати без interupting діями інших сказав компоненти - ваш плагін посередництва, що викликало interuptions
2.) Підтримка - мені потрібно, щоб продовжувати активувати плагін, щоб тест знову і знову, Долаючи форумах, образливі або дратує клієнтів немає кінця
Повернення, ваші не допомагає і я DONT хочу вашої допомоги, просто читав ваші посади робить мене хочете, щоб викинути мій монітор з вікна
Знову ж таки сказати точно де ми є образливо ви? Будь ласка, пам'ятайте, що це було ваше повідомлення, яке було вилучено з vulgarisms. Ми вже розповіли, що помилкових заяв, які буде видалено,-якщо у вас немає покриття для вашої заяви не пишіть його або її буде для видалення. Ми не будемо приймати будь-які більше повідомлень, що ми є образливо вас, поки ви дати точне речення, де ми є образливо.
Ніхто не заперечує будь-які факти. Справа в тому, що ви є говорять нам, що у вас є проблеми з котирування. Справа в тому, що ми ніколи не бачив його на вашому форумі. Справа в тому, що ми пропонуємо вам підтримку з нею з самого початку. Справа в тому, що ми не в змозі відтворити його. Справа в тому, що не підтверджено що воно vBET питання або проблема існує на всіх.
Будь ласка, примітки, які підтримують безкоштовно та відшкодування за те, що коштує 0 дорівнює 0. Також є відмовляючись нашу підтримку. Також не потрібно продовжити Увімкнути плагін відключити - ви можете дати нам доступ, ви можете працювати на випробування екземпляр.
Справа в тому, що ви пишете помилкові заяви, і воно вже було доведено. Ви хочете повернення, і ви кричать змусити нас повернення коштів за допомогою помилкові заяви. Ми не дозволимо для цього більше. Залишайтеся з фактів, або нічого не писати.
Вам потрібно більше допомоги з цього питання? :)
techanalyst
12-10-11, 16:46
Немає ніяких підстав для повернення:
1.) Insulted? що ви пишете про? Також ви заплатили за vBET ліцензії - навіть припускаючи, що ви був образам, що вона має справу з vBET ліцензії? Ми поняття не маємо те, що ви пишете про.
2.) Також поняття не те, що ви пишете про. І знову, що вона має спільного з vBET ліцензії?
3.), Ви не повинні - ви купили светр, ви не повинні прийти знову і знову в магазин. Ви купили vBET ліцензії і ви заплатили за це. Зверніть увагу, що підтримка безкоштовно - повернення з нічого нема. Ви не заплатили за підтримку. Також навіть ви б - це ваше рішення відмовитися від нашої підтримки. Те, що вона має спільного з vBET ліцензії?
Розчарування є ніяких підстав для будь-якого відшкодування - ми вже сказав вам, що наша роль тут, щоб працювати і допомогти вам з vBET, і ми тут не для коучинга, роботи з емоціями, ні зробити будь-який psychoanalyze. Проблеми зі своїми емоціями будь ласка перейдіть на відповідні особи. Ми зібралися тут для проблеми з vBET. І також ще раз - підтримка вільний:) Відмовляючись нашої підтримки дає вам не право на відшкодування.
1.) Запитувана, якщо я навіть ЧИТАТИ інструкції, говорив мені, ви Didn't зробити це у, коли ви зробили
2.) Не можна використовувати VBet період своїх викликають багато питань, чому я хочу використовувати те, що викликає більше проблем, то він буде вирішити?
3.) То сказати мені, як повернути гроші на те, що я не можу використовувати, що частина не ви отримаєте тут серйозно? Ваш порушенні Paypals умов надання послуг, у вас є повернення грошей
VBET Хіба працює для мене період чому це ви не отримаєте це, їм не збирається порушити мій сайт більше, щоб отримати його на роботу, я повинен бути в змозі купити встановити плагін і йти, мені потрібно sacrice кури Наступна отримати це працює
ОБРАЗА
Я хочу, щоб повернення тому що він оленяча ШКІРА робота, Im, заявивши, Моя причина
Щоб змусити його працювати мені потрібно, щоб маніпулювати в даний час роботи плагіна, повернення прохання більш ніж дійсний, підтримка ОБРАЗЛИВО і марно
Я повідомлю в paypal, thats просто, тому що продукт не, не робота як ОЧІКУЄТЬСЯ, вгадайте, що її правило в свої власні угоди
Знову ваші питати мене розірвати форум, так що ви можете грати
Не просто котирування там є інші плагіни, які не працювали, чому я хочу, щоб пройти через це з вами більше!
techanalyst
12-10-11, 16:51
Ніхто не заперечує будь-які факти. Справа в тому, що ви є говорять нам, що у вас є проблеми з котирування. Справа в тому, що ми ніколи не бачив його на вашому форумі. Справа в тому, що ми пропонуємо вам підтримку з нею з самого початку. Справа в тому, що ми не в змозі відтворити його. Справа в тому, що не підтверджено що воно vBET питання або проблема існує на всіх.
Я відключити VBet проблема йде геть простий, що ще мені доведеться чекати і бачити порушується людина ти товстий, як сталева Балка
Якщо я купити светр і вона freys протягом 30 днів, взяти його назад, і вони або повернути мене, або дати мені щось інше простими, вам нема чого запропонувати мені, ви неосвічені період
Вам сказав питання, тепер ви хочете, щоб доступ до мого форумах адмін-панелі? Навіщо мені це робити, що ваше занепокоєння є лише за свій власний плагін, я не хвилює, якщо він працює на ванільний сайт, він не працює на мій, я купив її з намірами і розуміння, він буде, але це не
techanalyst
12-10-11, 16:52
Im, відмовляючись зламати моєї форумах, не підтримують: P отримати факти прямої
1.) Необхідно чітко вказати робить інтеграції було зроблено належним чином особливо, коли користувач заяви припускають, що воно не було - це не образа, це питання, перевірка, можливі причини проблеми. Ми не зробив заяву а потім сказав, що ми не зробив заяву.
2.) На даний момент, у вас відкриті тільки одне питання, яке ніколи не підтверджується робить вона існує на всіх, ні це vBET питання, тому що ви не хочете показати його. Раніше було відкрити один питання, яка була викликана неправильно інтеграції, так що це не викликало vBET, але конфігурацією людська помилка/неправильно. Так, де є багато питань? Також, будь ласка, прочитайте угоду - помилок не є причиною для повернення. Ми вирішуємо помилок, якщо ті, існує. На даний момент існує немає будь-якого відкритого повідомлення про помилку.
3.), Ви можете використовувати vBET - ви підтвердили себе, що він працює.
vBET працює для вас - ви підтвердив це і наші співробітники теж (мене особисто). Ви здатні, але vBET встановити та налаштувати його правильно і запустити. Неправильно конфігурації/установки не є причиною для повернення.
Ніхто ніколи не образили вас. Припини.
vBET працює. Це дуже форум є докази і багато інших наших клієнтів форумах є доказ. Ви просто погано встановлення/налаштування і ви підтвердили себе що після робити це належним чином вона працює на вашому форумі. То де ж ваша точка? vBET працює на вашому форумі,-ви особисто підтвердив, що його.
Звичайно ви можете повідомити про - це буде змінити нічого. vBET працює, ви не маєте причини для повернення на всіх, і ви просто хочете розірвати наші юридичні угоди. Будь ласка, прочитайте угоду. Всі функції vBET описані на цьому форумі і всі.
techanalyst
12-10-11, 17:01
Ліцензії, я придбав відноситься до програмного забезпечення, що викликає питання для інших плагінів, які я використовувати
Підтримка - якщо я даю вам доступ до збираєтеся маніпулювати VBSeo, thats, не рішення та їм не приймає, що, VBSeo є причиною нульовим проблем на мій сайт
Im, відмовляючись зламати моєї форумах, не підтримують: P отримати факти прямої
Ви ніколи не запитали, щоб зламати ваш форум. Зверніть увагу, що можна просто дозволити нам, щоб підтримати вас, надіславши деталі доступу (ми запитували вас про це вже кілька разів). Також ви можете працювати на випробування зразків.
Вам потрібно більше допомоги в цьому питанні? :)
techanalyst
12-10-11, 17:04
1.) Необхідно чітко вказати робить інтеграції було зроблено належним чином особливо, коли користувач заяви припускають, що воно не було - це не образа, це питання, перевірка, можливі причини проблеми. Ми не зробив заяву а потім сказав, що ми не зробив заяву.
2.) На даний момент, у вас відкриті тільки одне питання, яке ніколи не підтверджується робить вона існує на всіх, ні це vBET питання, тому що ви не хочете показати його. Раніше було відкрити один питання, яка була викликана неправильно інтеграції, так що це не викликало vBET, але конфігурацією людська помилка/неправильно. Так, де є багато питань? Також, будь ласка, прочитайте угоду - помилок не є причиною для повернення. Ми вирішуємо помилок, якщо ті, існує. На даний момент існує немає будь-якого відкритого повідомлення про помилку.
3.), Ви можете використовувати vBET - ви підтвердили себе, що він працює.
vBET працює для вас - ви підтвердив це і наші співробітники теж (мене особисто). Ви здатні, але vBET встановити та налаштувати його правильно і запустити. Неправильно конфігурації/установки не є причиною для повернення.
Ніхто ніколи не образили вас. Припини.
vBET працює. Це дуже форум є докази і багато інших наших клієнтів форумах є доказ. Ви просто погано встановлення/налаштування і ви підтвердили себе що після робити це належним чином вона працює на вашому форумі. То де ж ваша точка? vBET працює на вашому форумі,-ви особисто підтвердив, що його.
Звичайно ви можете повідомити про - це буде змінити нічого. vBET працює, ви не маєте причини для повернення на всіх, і ви просто хочете розірвати наші юридичні угоди. Будь ласка, прочитайте угоду. Всі функції vBET описані на цьому форумі і всі.
1.) Проти код інтеграції маніпуляцій, Im інженер, код маніпуляції Хіба інтеграції фактичні формулювання є "Код маніпуляцій вимагає" її неправдиву рекламу на ринок, як інтеграція
2.) Не людини, я повинен був повторно писати мою HTACCESS, щоб ваша система працювала належним чином, і ваші власні HTACCESS файл не робота для мене, де я використовувати послуги з доставки вмісту
3.) Одна мова ********************...де сказати більше, ніж один працював? Знову THATS не працює одну функцію з 52 працював, хау, що робота, мій чоловік Бога
Ви образити вас сказав мені, щоб побачити психотерапевта в основному: P thats образа
Конфігурації vs маніпуляцій, це викликало інші плагіни до припинення роботи, приклад VBTube Didn't відображення відео, vbnotifications були вже не приємно невеликих таблеток, що вони, 1/3 сторінки сміття код
ВАШ плагін викликало ці питання
techanalyst
12-10-11, 17:06
Ви ніколи не запитали, щоб зламати ваш форум. Зверніть увагу, що можна просто дозволити нам, щоб підтримати вас, надіславши деталі доступу (ми запитували вас про це вже кілька разів). Також ви можете працювати на випробування зразків.
Увімкнення VBEt призведе до всієї форуму мати питань (просять мене, щоб увімкнути плагін = форум зламав ваші слова, які ви не запитувати знову включити його?)Thats не одноразовий, я не хочу вас маючи доступ, тому що я знаю, youll маніпулювати код, і я не хочу, код маніпулювати, маніпуляції з кодом означає, що форум оновлення плагінів д стати кошмаром
Звичайно, я хочу без HAVING допомоги УВІМКНУТО VBET на мій форум, немає коду маніпуляції thats допомогти, маніпулювання код Хіба довідки
Я відключити VBet проблема йде геть простий, що ще мені доведеться чекати і бачити порушується людина ти товстий, як сталева Балка
Якщо я купити светр і вона freys протягом 30 днів, взяти його назад, і вони або повернути мене, або дати мені щось інше простими, вам нема чого запропонувати мені, ви неосвічені період
Вам сказав питання, тепер ви хочете, щоб доступ до мого форумах адмін-панелі? Навіщо мені це робити, що ваше занепокоєння є лише за свій власний плагін, я не хвилює, якщо він працює на ванільний сайт, він не працює на мій, я купив її з намірами і розуміння, він буде, але це не
Ви вже було виявлено, що письмовому вигляді помилковий речення - ми необхідно підтвердити робить питання існує на всіх. Також, вона може бути конфлікт з іншими плагін не vBET річ.
Польська закон дає вам немає політики 30 днів. Не знаю, місцеві закони, але я думаю, що це магазин політика не законом і навіть, якщо це право - ви купили ліцензії в Польщі, і ви експортувати його до вашої країни. vBET ліцензії згідно з польським законодавством - явно входить в ліцензійній угоді. Ми пропонуємо вам підтримку і робочих vBET - ви просто відмовитися від нього, і це ваше рішення. Ми не відшкодовуємо транспортних з користувача, вирішив відмовитися від підтримки.
Будь ласка, прочитайте угоду - будь-які потенційні помилки є нормальна річ в будь-якого програмного забезпечення життєвого циклу, і це не база для повернення. Також не підтверджено у вас є будь-які помилки або питання - це один з Вашої заяви і його вже було підтверджено, що ви пишете помилкові заяви. Отже, спочатку - навіть якщо є помилка - ми виправити помилки немає повернення і ви погоджуєтесь за що в ліцензійній угоді - ви знайдете таких частин в можливо кожен ліцензійної угоди. І відмовляючись підтримки, щоб допомогти з потенційними vBET проблема/помилка є, ні причина для повернення.
Вам потрібно більше допомоги з вашого питання? :)
techanalyst
12-10-11, 17:15
Thats не помилкових речення, котирування працювати з його вимкнуто, другий активувати це вони зупинити
Добре це виправити без МАНІПУЛЮВАННЯ КОДЕКСУ моя форумах або інші плагіни hows що
Хіба помилка, програмне забезпечення не Грайте з іншим програмним забезпеченням, враховуючи інші програмне забезпечення = 95% моїх форуму один плагін є менш цінні
techanalyst
12-10-11, 17:18
Також, вона може бути конфлікт з іншими плагін не vBET річ.
ОК вони працюють з VBet від: P ввімкнути його вони порушують **************************************** я включити або відключити Photopost Pro, VBTube т. д. д, котирування працювати будь-якому випадку
Ліцензії, я придбав відноситься до програмного забезпечення, що викликає питання для інших плагінів, які я використовувати
Підтримка - якщо я даю вам доступ до збираєтеся маніпулювати VBSeo, thats, не рішення та їм не приймає, що, VBSeo є причиною нульовим проблем на мій сайт
Це рішення - ви просто відмовитися від нього. Зверніть увагу, що стандартний спосіб підтримки офіційно питання про надсилання VBulletin є першим запитати про всі деталі доступу. Так що це нічого екстраординарного - це нормально в цю торгівлю. Ви відмовитися від підтримки, яка полягає в тому і це не причина для повернення - це ваші власні рішення. Також, зверніть увагу, що ми намагаємося, щоб відтворити проблему спочатку на наш тест каналах. Ми не може відтворити проблему. Також ніхто інший не має питання. Також не підтверджено що проблема дійсно існує, і ми повинні брати до уваги, так як ви вже написали помилкових заяв на нашому форумі.
techanalyst
12-10-11, 17:22
Маніпулювання ТРЕТЯ частина LICNESE продаються і зробив в Сполучені Штати Америки: P те, що право робить ваш ВИПРАВИТИ повинні маніпулювати код з третьою стороною
Де ж угоду з VBSeo затвердження змін, внесених?
OK, простий, я даю вам деталі, збираєтеся вимкнути інші плагіни, ваш збирається змінити інші плагіни конфігурації і код, то звинувачувати інших плагінів
DBTech і Vbulletin VBSeo всі мають admin логіни, жодного разу вони внести зміни до настройок на інший плагін, ніколи, ніколи
Жорстоке надати Логін, але ви можете тільки ВНЕСТИ зміни до вашого ЗАКОННЕ плагін не що-небудь ще, є те, що приємних
Тобто немає змін конфігурації VBulleting, VBSEo або будь-який плагін Draginbyte
Увімкнення VBEt призведе до всієї форуму мати питань (просять мене, щоб увімкнути плагін = форум зламав ваші слова, які ви не запитувати знову включити його?)Thats не одноразовий, я не хочу вас маючи доступ, тому що я знаю, youll маніпулювати код, і я не хочу, код маніпулювати, маніпуляції з кодом означає, що форум оновлення плагінів д стати кошмаром
Звичайно, я хочу без HAVING допомоги УВІМКНУТО VBET на мій форум, немає коду маніпуляції thats допомогти, маніпулювання код Хіба довідки
Існує немає питань. Ми обговорюємо один потенціал, і не шкідливі (дозволяє працювати форум) питання. Ніхто ніколи не говорив, ви "побив ваш форум". Це помилкове заяву. Незалежно від того, що рівняння буде зроблено - ви не поставите ваших слів з рота. Це не станеться - ми ніколи не говорив, ви зламати ваш форум.
Якщо ви хочете допомогти без маючи включений vBET на вашому форумі, то:
1. Будь ласка, спробуйте відтворити проблему на нашому форумі, коли ми відновимо 4.1.7
2. Відкрийте середовищі тестування - просто дублювати файли та база даних, змінити один параметр (форум URL), і це робиться.
Ми вже дав вам стенд ці підказки.
techanalyst
12-10-11, 17:28
Виходячи з інших питань, я привів
PhotoPost Pro має проблеми з VBET включений, VBtube, VBnotificaitons, VBDownloads перестає працювати
Я дійсно потрібно, щоб хтось пройти через всі ті і маніпулювати код, щоб зробити vbet працювати.... серйозно? У відповідь, що, ці плагіни робота, до тих пір, поки vbet хіба дозволено, так thats 20-30 плагіни працюють в миру
Також, вона може бути конфлікт з іншими плагін не vBET річ.
ОК вони працюють з VBet від: P ввімкнути його вони порушують **************************************** я включити або відключити Photopost Pro, VBTube т. д. д, котирування працювати будь-якому випадку
Щоб виявити конфлікт, ви повинні:
1. Відтворити проблему з нормальним навколишнього середовища
2. Вимкнути інші плагіни - vBET включений
3. Спробувати відтворити проблему знову - Якщо це не відбувається, що проблема викликана конфлікт з деяких інших плагінів
Зверніть увагу, що на даному етапі ми повинні підтвердити питання існує особисто. Ваша заява буде не достатньо.
Thats не помилкових речення, котирування працювати з його вимкнуто, другий активувати це вони зупинити
Добре це виправити без МАНІПУЛЮВАННЯ КОДЕКСУ моя форумах або інші плагіни hows що
Хіба помилка, програмне забезпечення не Грайте з іншим програмним забезпеченням, враховуючи інші програмне забезпечення = 95% моїх форуму один плагін є менш цінні
Ми будемо раді виправити це. Ми будемо робити жодних змін в коді постійного взагалі без вашого дозволу. Ми можемо додати журнали, які буде створено тільки для наших IP і тільки за час, що потрібно знайти наш те, що відбувається. Будь ласка, подробиці Вечора доступ:)
techanalyst
12-10-11, 17:31
3. Спробувати відтворити проблему знову - Якщо це не відбувається, що проблема викликана конфлікт з деяких інших плагінів
ИТАК, мій форум буде все, що ви стурбовані тим, це ваш плагін, роботу, pos мій форум інші плагіни переважують важливість повагою, знову thats не виправити або рішення
20 - 30 Плагіни = робочих
20/30 Плагіни + VBET = не працює
VBEt по собі - робочі **********....
Отримати зображення додати VBET він рветься, я не хочу завершення роботи мій форум і функцій для вашого один
Thats не помилка thats називають продукт недолік
techanalyst
12-10-11, 17:32
Ми будемо раді виправити це. Ми будемо робити жодних змін в коді постійного взагалі без вашого дозволу. Ми можемо додати журнали, які буде створено тільки для наших IP і тільки за час, що потрібно знайти наш те, що відбувається. Будь ласка, подробиці Вечора доступ:)
НЕМАЄ коду змінюється період (Temp або Пермі) і зміни не конфігурації або параметр на Vbulletin, Дракон байт, m VBSEo тощо, жодних змін в коді, параметри, не маніпуляції та не відключення цих плагінів
Маніпулювання ТРЕТЯ частина LICNESE продаються і зробив в Сполучені Штати Америки: P те, що право робить ваш ВИПРАВИТИ повинні маніпулювати код з третьою стороною
Де ж угоду з VBSeo затвердження змін, внесених?
OK, простий, я даю вам деталі, збираєтеся вимкнути інші плагіни, ваш збирається змінити інші плагіни конфігурації і код, то звинувачувати інших плагінів
DBTech і Vbulletin VBSeo всі мають admin логіни, жодного разу вони внести зміни до настройок на інший плагін, ніколи, ніколи
Жорстоке надати Логін, але ви можете тільки ВНЕСТИ зміни до вашого ЗАКОННЕ плагін не що-небудь ще, є те, що приємних
Тобто немає змін конфігурації VBulleting, VBSEo або будь-який плагін Draginbyte
Ми також ніколи не зробили будь-які зміни на вашому форумі:)
Ми, можливо, можете зробити змін немає постійного config. Якщо ми нічого знайти підозрілі ми можемо перевірити це за короткий час (кілька секунд), просто, щоб перевірити, як потенційні питання та потім відновити його назад. Я не кажу ми зробимо це - якщо ви хочете, ми можемо повідомити/просити вас в таких випадках.
Ще по-перше, ми перевіримо vBET частин.
Виходячи з інших питань, я привів
PhotoPost Pro має проблеми з VBET включений, VBtube, VBnotificaitons, VBDownloads перестає працювати
Я дійсно потрібно, щоб хтось пройти через всі ті і маніпулювати код, щоб зробити vbet працювати.... серйозно? У відповідь, що, ці плагіни робота, до тих пір, поки vbet хіба дозволено, так thats 20-30 плагіни працюють в миру
Ми можемо лише обговорити питання, який був описаний. Будь ласка, відкрийте новий потік для нового випуску. Один потік = одне питання. На даний момент ми відкрили один потік для одного питання, пов'язані з вашого форуму. Також, будь ласка, дайте подробиці коли відкрийте новий потік - точний URL, де ми можемо бачити проблему. Ви вже повідомила кілька разів про це. Немає відкритих thread за питання для нас означає немає питання. Як ми можемо знати, що проблема все ще існує? Ви сказали вже кілька разів відкрити один потік на одне питання. Ви тільки що відкрив цей потік, для цього питання.
Просто відкрийте новий потік для нового випуску.
1.) Проти код інтеграції маніпуляцій, Im інженер, код маніпуляції Хіба інтеграції фактичні формулювання є "Код маніпуляцій вимагає" її неправдиву рекламу на ринок, як інтеграція
2.) Не людини, я повинен був повторно писати мою HTACCESS, щоб ваша система працювала належним чином, і ваші власні HTACCESS файл не робота для мене, де я використовувати послуги з доставки вмісту
3.) Одна мова ********************...де сказати більше, ніж один працював? Знову THATS не працює одну функцію з 52 працював, хау, що робота, мій чоловік Бога
Ви образити вас сказав мені, щоб побачити психотерапевта в основному: P thats образа
Конфігурації vs маніпуляцій, це викликало інші плагіни до припинення роботи, приклад VBTube Didn't відображення відео, vbnotifications були вже не приємно невеликих таблеток, що вони, 1/3 сторінки сміття код
ВАШ плагін викликало ці питання
1.) Це інтеграції - це об'єднує 2 продукти, так що це інтеграції. Існує немає будь-яких помилкових реклами. Будь ласка, вказати нам, що якщо ви думаєте, що це.
2.), Ви також мав переписати ваш Htaccess, при установці vbseo - Ну і що? У чому суть тут?
3.) Це не одна мова - все працює. Один є доказом того, що він працює. vBET представляє належним чином результати переклади постачальників. І ви вже повідомлялося, що ви досягнення вашої обмежень у Переклад провайдерів так vBET має ніяких результатів представити, і це, чому ви можете бачити не перекладається зміст. Всі мови працюють - коли ви будете мати свої межі наявних знову ви побачите іншого переклади приходять. Це з vBET - ви несете відповідальність запевнити доступ до перекладу провайдерів результатів. Якщо ви хочете, щоб встановити свої власні межі будь ласка використання Google Переклад API v2 - це дозволяє для цього. Ви вже повідомила про це. vBET працює нормально тут і підтримує всі мови.
Ми ніколи не говорив вам побачити терапевт,-це ще один помилкове заяву. Ви не знайдете ніде нам, щоб ви піти і подивитися, терапевт сказав,-ми говорили вам, що ми не терапевти і ми тут не працювати зі своїми емоціями, тільки для того, щоб допомогти вам з vBET. І це правда - ми не терапевт і ми тут не працювати зі своїми емоціями,-ми зібралися тут, щоб працювати з vBET. Отже ще раз, будь ласка дотримуватися фактів і залишити свої емоції, позаду, тому що вона приносить нам не ближче до вирішення.
Ще раз, будь ласка відкрийте новий потік на кожне питання і дати деталі.
ИТАК, мій форум буде все, що ви стурбовані тим, це ваш плагін, роботу, pos мій форум інші плагіни переважують важливість повагою, знову thats не виправити або рішення
20 - 30 Плагіни = робочих
20/30 Плагіни + VBET = не працює
VBEt по собі - робочі **********....
Отримати зображення додати VBET він рветься, я не хочу завершення роботи мій форум і функцій для вашого один
Thats не помилка thats називають продукт недолік
Ви вже сказали, що можна залишити його до нас або використовувати тестування форуму. Також було вже сказав як перевірити конфлікту.
НЕМАЄ коду змінюється період (Temp або Пермі) і зміни не конфігурації або параметр на Vbulletin, Дракон байт, m VBSEo тощо, жодних змін в коді, параметри, не маніпуляції та не відключення цих плагінів
ОК - будь ласка, подробиці Вечора доступу. Ми побачимо, що ми можемо знайти.
techanalyst
12-10-11, 18:45
Так, видалення мої пости зараз
techanalyst
12-10-11, 20:06
Здаватися, втрачається час і гроші
FYI вони запропонувати допомогу, але ризик параметри і код маніпуляції мені довелося відмовитися від
Так, видалення мої пости зараз
Чому дивуватися - ви сказали, що ми не буде більше терпіти будь-яких помилкових заяв. Ми більше не втратять нашого часу, щоб відповісти на помилкових речення. Ми офіційно писав її для вас на цьому самому потоку. Ви не повинні покласти увагу народів на це - ми вже написав його офіційною заявою. Також, у тому числі зовнішніх посилань є тільки спам - це не пов'язано з цієї теми. Ви можете вільно включити посилання на ваші сторінки з питань не до кількох зовнішніх послуг.
Здаватися, втрачається час і гроші
FYI вони запропонувати допомогу, але ризик параметри і код маніпуляції мені довелося відмовитися від
Це ваше рішення, щоб не використовувати vBET. Ми пропонуємо вам підтримувати зробити vBET повністю функціональний:) І пропозиція є відкритим до тих пір, поки ви є нашим клієнтом:)
FYI, я поняття не хто вони і що це коментар про це.
Вам потрібно більше допомоги з цього питання?
techanalyst
12-10-11, 20:51
Вони вас =
Ти зробив запропонувати підтримку, але я не можу ризику код маніпуляції [* спам REMOVED *]
Це твердження є чесні і його з точки зору мене клієнта, я не хочу код модифікацій, що ризик підтримки угод на інший модифікації, це не може стверджувати.
Їм не образу продукту, особисто я хочу щось подібне до цього, але його в даний час не буде суміш добре з наших форумах. Не звинувачувати програмного забезпечення: P
[* СПАМ ВИДАЛЕНО *]
Вони вас =
Ти зробив запропонувати підтримку, але я не можу ризику код маніпуляції [* спам REMOVED *]
Це твердження є чесні і його з точки зору мене клієнта, я не хочу код модифікацій, що ризик підтримки угод на інший модифікації, це не може стверджувати.
Їм не образу продукту, особисто я хочу щось подібне до цього, але його в даний час не буде суміш добре з наших форумах. Не звинувачувати програмного забезпечення: P
[* СПАМ ВИДАЛЕНО *]
Ви вже отримали інформацію, що не буде ніяких змін так що ви говорите? Ви просто відмовляється дати нам доступ до вашого форуму, тому що ви шукаєте для виправдання, щоб просити про повернення, що ви зробили з самого початку, де ви були проблеми з неправильним конфігурації, і ви не сподобалося, як інтеграції з vBSEO.
Як був Написав, перш ніж ми повинні скоротити непотрібні розмови - це підводить нас ніде, і його повороту. Всі повідомлення, які не мають відношення до цього питання і також неодноразові вважаються СПАМОМ і вилучені. Будь ласка, зверніть увагу, що описують рідшає з темою вважається СПАМОМ. Зверніть увагу, що повторюються повідомлення вважається СПАМОМ. Ми тут не обговорювати співпрацю з іншими людьми - не відповідні взагалі до теми. Ми також не є тут повторюватися знову і знову те ж саме, тому що ви, як спам-повідомлень і повторити його.
Будь ласка, скажіть, вам потрібна будь-яка допомога з цього питання? Якщо не допоможе, запитав тоді Тема закрита - це не вашої приватної області спам. Ми буде рада почути подробиці додаткові питання і допомогти вам, але це ви не зацікавлені в підтримці тоді Тема закрита. Вам потрібно більше підтримки тут? Як ми можемо вам допомогти?
PS.
Рубрика закрито - замість відповідь ми отримали змінені попереднього повідомлення - це не грати і шукати гри. Ми зібралися тут, щоб обговорити питання, який я розумію, ви не маєте більше - так Якщо питання не існує, то він вирішується. Ви вибираєте ваші власні рішення. Ми дійсно хотіли б допомогти вам з кращим рішенням, але ми поважаємо ваше рішення.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):