Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Atsakymas su Qoute nustojo veikti
techanalyst
11-10-11, 20:55
Klaidų aš Apache žurnalus, prieigos klaida arba kitaip
Atsakyti su qoute, youll pamatyti citata ir kai įrašote registruoti citata dingo, pateikus išjungti viską dirbo VBet
Prašome pasakyti, kaip atgaminti jį.
-Kaip jūs atsakas (greitai arba pažangiosios arba už kabinoje)?
-Tai atsitikti kiekvieną pranešimą ar keletą konkrečių (nurodykite URL į tikslią pavyzdys laišką tais atvejais, kai mes galime pamatyti ji po reaguoti su citata)? (šiuo metu mes turime kai kurie turinio, mes žinome, ji pertraukų dėl jūsų forumas)
-Ar tai nutinka, kai atsakas į išverstą puslapį arba dėl nėra išversti puslapio arba stendas?
Mes pirmą kartą pabandyti atkurti mūsų bandymų forume (čia mes nebuvo atnaujinti dar su vBulletin 4.1.7 mes vis dar patikrinti jį mūsų bandymo egzemplioriuje).
techanalyst
11-10-11, 21:07
Tiesiog spustelėkite pranešimą, atsakyti su citata, youll pamatyti jį tada vieną kartą registruojate jos ne ten, nieko ypatingo
1.) Spustelėkite Atsakyti su Qoute
2.) Įrašyti
3.) vienintelis atsakymas bus įrašytas, citata yra dingo
Išjungta pusė plugins, mąstymo ji buvo kitą, jokių pokyčių, išjungti VBet ir dirbo boom
Prašome atsakyti į visus klausimus, kad mes galės jį tiksliai pačiam mūsų bandymo forume. Tai bus sutaupyti atsiųskite mums pasiekti duomenis, jei mes galėsime atgaminti jį mūsų bandymo forume. Šiuo metu jūs atsakė tik į 1 3 klausimus.
techanalyst
11-10-11, 21:19
Prašome pasakyti, kaip atgaminti jį.
-Kaip jūs atsakas (greitai arba pažangiosios arba už kabinoje)?
-Tai atsitikti kiekvieną pranešimą ar keletą konkrečių (nurodykite URL į tikslią pavyzdys laišką tais atvejais, kai mes galime pamatyti ji po reaguoti su citata)? (šiuo metu mes turime kai kurie turinio, mes žinome, ji pertraukų dėl jūsų forumas)
-Ar tai nutinka, kai atsakas į išverstą puslapį arba dėl nėra išversti puslapio arba stendas?
Mes pirmą kartą pabandyti atkurti mūsų bandymų forume (čia mes nebuvo atnaujinti dar su vBulletin 4.1.7 mes vis dar patikrinti jį mūsų bandymo egzemplioriuje).
1.) Arba arba
2.) man teko išjungti VBet mano forumas, sukelia daug klausimų: P tiesiog įdėti citata forget ten
3.) Vienas Vertimai neveikia, bet su į kalba nustatyti rezultatas buvo tas pats
r.dziadusz
12-10-11, 12:33
Max aš bandė atkurti thiss problema mano bandymas forume, ir aš visada gauti visus pranešimus (kotiruojamos ir atsakymas)
Ar galite pateikti mums daugiau informacijos - pm, jūsų lygiavertėmis išsamiai ir bus patikrinti jį iš vietos
techanalyst
12-10-11, 13:20
Ive, prarado visų palūkanų gauti šio darbo, jos tik buvo trys dienos bet Ill turi priimti 200 + nuostolių, man buvo pasakyta, grąžinamoji išmoka, turite atnaujinti savo DUK "Ne grąžinamosios išmokos"
Negalima tęsti sumažinti forumus, ir, jei jūsų įskiepiai neveikia man (laikotarpis), Im nesiruošia leidžia jums eiti savo forumus, trash it, gauti tik jūsų įskiepiai darbo girdėti jums pasakyti "mūsų veikia kontakto kiti", gali gyventi withlut vertėjas paslaugų, I cant gyventi be kitų įskiepių
Blogai ateis atgal, kai ji veikia taip, kaip man reikia iki to naikinti mano vartotojo vardą, sąskaitos ir visa kita prašome, Im bϋdas erzina
sveikas. Mes turime atnaujinti DUK tai nėra DUK - visą politikos yra aprašytas licencinės sutarties, kuri jums. I don't understand jūsų 200 + nuostolių - nežinau tiksliai ką reiškia, bet vBET ne katastrofos savo forumo, kuris yra funkcinės ir jis buvo savo sprendimą pradėti dirbti su realus forumas. Labiausiai iš klientų neturi jokių problemų su vBET, pati, kurie turi labai geros kokybės (šiuo metu nėra jokių klaidų pranešimą atvirą). Mes negalime ką yra jūsų problema be prieigos į savo forumo priežastis - tai pakartoti mūsų bandymo forumuose. Prašome pastaba, kad kiekvienas turi įvairių įskiepių ir galbūt tai yra kai kurie konfliktų su kitais mod, arba tiesiog kažkas buvo padariau neteisingai diegimo/konfigūracijos metu. Žinoma, gal tai vBET klaida, tačiau mes negalima patvirtinti, kol mes galime atgaminti jį mūsų bandymo aplinkos.
Nė vienas klausia jums, kad jūsų forumas žemyn - kaip aš suprantu jūsų forumas yra darbo, gerai, kai vBET yra įjungtas ir jūs teigia, kad tik yra problema su pasiūlymų, kurie nebuvo patikrinta dar taip mes ne˛inome tai vBET kaltės ar ne. Kaip jūs aprašyti save, kiti jūsų pokalbio įskiepiai yra darbo jums:) Buvo patvirtinta, jūs. Taigi prašome ne rašyti klaidingą informaciją - vBET yra darbo ir vertimai iš Vertimai teikėjai bus rodomi jūsų forumas. Tai buvo patvirtina jums ir mūsų darbuotojai (man asmeniškai). Mes žinome, jūs nusivylė, nes jums nepatinka, kaip integracijos su vbseo - dar prašome prilipusios prie sakiniai, kurie yra tiesa. Tai patvirtinama, jūs kad vBET dirba savo forumo.
Šiandien/rytoj Radek bus atnaujinti šią labai forumas su vBulletin 4.1.7 - jūs galite pabandyti atkurti jūsų klausimą čia. Jei bus e ne galimybę tai padaryti čia taip pat mes turime gauti prieigos informacija apie dirbti su problema, nes tai reiškia, kad jūsų problema yra susijusi ne vBET, bet jūsų aplinkoje (konfigūracijos, kitų įskiepių, galimas neteisingas įrenginio). Taip pat prašome ne bandyti nuspėti ateitį - negali padaryti, kad. Todėl prašome tiesiog lazdas į Išdavimas vietoj rašyti fantazijos apie ką bus - jis duoda mums niekur. Niekas pasakė jums išjungti bet kurią iš savo plugins - jums yra juokingas, čia arba tiesiog bando padaryti triukšmo (ką daryti dėl?). Manau, jums buvo išgirsti kažką panašaus, kad prieš - gal iš vBulletin komanda, gal iš vbseo komanda, gal kažkur kitur. Bet jūs ne išgirsti jį čia. Taigi prašome nepadarydama istorijas. Prašome lazdas su klausimu - niekas nežino, kas bus. Iš tiesų gal mes bus pasakyti kažką panašaus, bet kaip jūs galite pamatyti mūsų integracijos skyriuje mes išleisti daug mūsų laiko padėti vartotojams su kitomis mados ir vBET.
Taigi prašome ateis atgal, kai vBulletin 4.1.7 bus mūsų forumo Skudru pabandyti atkurti jūsų problema. Dabar jis mūsų žinių pagal vBET yra darbo baudą dėl vBulletin 4.1.7 mūsų bandymo egzemplioriuje. Jūs galėsite patikrinti, ar jis asmeniškai. Todėl veikia taip, kaip mūsų vartotojams reikia ji - veikia teisingai. Mes bus tikrai laimingas, jei randate klaidą, vBET ir su šypsena bus perkelti šio pokalbio klaidų ataskaitų skirsnis-nes tai bus reiškia, kad mes galime pagerinti vBET, dar vieną kartą pateikti mūsų vartotojams labai geros kokybės. Taigi kviečiame atgal čia eiti ir parodyti mums klausimas. Mes galėsime negali išspręsti nieko be galimybę daugintis. Jei jis gali būti atkuriama tik savo forumo (vienas pretenzijų jis turi pačios emisijos ir niekada nutiko prieš nieko panašaus) mes turime savo forumo rasti mūsų kas vyksta ir ar yra bet kokį klausimą, ne visiems.
techanalyst
12-10-11, 14:30
Duok man informaciją pašalinti ir pašalinti kas dalis tai, failus kodas viskas be SUKELIA bet kurio klausimus dėl mano dabartinis forumas prašome
SUSTABDYTI PASAKOJA KLIENTAS, KO JIE NORI, IM KLIENTO IR AŠ PASAKYTI, KĄ NORITE
Ar reikia įdėti, kad 52 kalbų?
Max - prašome punktą tais atvejais, kai aš sakiau jums, kas norite - aš nežinau, ką jūs daroma nuoroda į ir jau patvirtinama, kad jums padarė sakiniai be jokių viršelis, todėl norėčiau paklausti, ką tiksliai rašyti apie. Dėl šios labai gija žodžiai "norite" ir "pirkėjas" yra tik į jūsų paskutinį pranešimą. Dabar aš nežinau, ką rašyti apie.
Prašome pašalinti:
1. Pašalinti CP admin
2. Pašalinti vBET taisykles iš Htaccess, jei tokių buvo įtraukta
3. Pašalinti visus failus įkeltas į FTP (ji yra pakankamai pašalinti tik failus, įkelti jį į/apima/xml turės įtakos jūsų Admin CP meniu net po pašalinti, visos likusios galite tiesiog buvimo)
techanalyst
12-10-11, 15:37
Jūsų žodžiai
Ir vieną kartą agian - jums pakeisti savo visi plugins kodą. Tai buvo jau sakiau jums keletą kartų - Taigi prašome sustabdyti - galite niekada gavo tokią informaciją ir tai ne tiesa. SP prašome nutraukti raštu klaidingą sakiniai.
Bet jūs klausia mane manipuliuoti VBSEO kodas, kas tai, daryti ar ne turiu keisti kodas, įskiepiai?
techanalyst
12-10-11, 15:37
Pasakykite man kai Im gulėti, kai aš sakau jums sakė man, kad manipuliuoti kodą ir ne pasakyti, man: P
techanalyst
12-10-11, 15:51
Aš mėgo pamatyti šį darbą, bet jūsų vyras yra būdas būtų sunku spręsti, aš nenoriu kovoti su kompanija, kuri turi požiūris, turite
Pašalinti viską, kad Radau pagal pašto ir nužudyti išjungti visus ir apima
Aš kiekvieną priežasties ir teisę į grąžinamąją išmoką
1.) Kaip kliento youve Apvainots mane nė viena stotelė, aš daug įskiepių, kad ne sukelti man klausimų
2.) Told man ką nors, tada neigia tai sakau?
3.) Tiesiog dont wanna spręsti jums dabar, laikotarpis
Yra įstatymai, apsaugoti klientus nuo dalykų kaip šis MP klausia ir turi teisę paprašyti, NUSIVYLIMAS taip pat priežasties bičiuli
Jūsų žodžiai
Ir vieną kartą agian - jums pakeisti savo visi plugins kodą. Tai buvo jau sakiau jums keletą kartų - Taigi prašome sustabdyti - galite niekada gavo tokią informaciją ir tai ne tiesa. SP prašome nutraukti raštu klaidingą sakiniai.
Bet jūs klausia mane manipuliuoti VBSEO kodas, kas tai, daryti ar ne turiu keisti kodas, įskiepiai?
Jūs turite +20 plugins. Jums buvo prašoma pakeisti kodą 1. Ir taip buvo paprašyta pakeisti vbseo kodą. Ir taip - tai ne tiesa, kad jūs turite keisti kodą į savo plugins - jums parašė neteisingas pareiškimas.
Pasakykite man kai Im gulėti, kai aš sakau jums sakė man, kad manipuliuoti kodą ir ne pasakyti, man: P
Ne problema pirmą kartą jūs rašė:
I can't, nei bus atlikti visų šių keitimų, taip pat naudoti požemis wiki, kurios aš nesiruošia pakeisti savo kodą, thats tiesiog erzina, kai jie priima atnaujinti iš blogai turėti toliau daryti tą patį, su 20 + plugins, mes tiesiog negali sėdėti ir nutraukti svetainę į bandymo, jei jis veikia, ar ne
Tada mes pasakė jums, kad nėra būtina keisti kodą į visus plugins ir dauguma plugins nereikia, bet kodas pakeitimų onr kitų integracijos. Ir jūs jau žinojo, kad ji bus ne būtina keisti visus plugins, vis dar galite parašė neteisingas pareiškimas (tikriausiai, kad triukšmo, nes jūs norėjo adk už refound withour bet kokios priežasties):
atsižvelgdama reikalauti pakeisti kodą, kad veikia app, ne neturėtų manipuliuoti kodas, kas atsitinka, kai aš ką nors atnaujinti arba pleistras taikomos šios programinės įrangos? Aš turiu grįžti atgal ir atlikite šiuos veiksmus, su mano dabartinis plugins aš nereikia atlikti bet kokį šio.
Mes papasakojo, galite dar kartą, kad tai nėra būtina keisti visus plugins, bet jūs rašė dar kartą ir jūs jį labai neaiški ir vulgarus būdu, (tai yra, kodėl jūsų laiškas buvo pašalintas):
VISŲ ESAMŲ ĮSKIEPIŲ AŠ DAR MANIPULIUOTI KITŲ ĮSKIEPIŲ JUOS GAUTI DARBO KODAS
Taigi mes jį - jis nebuvo panaikintas vargu ar. Ir žinote puikiai, ką padarė, prašome ne bandyti, kad bet koks spąstus su šypsniukus, tik todėl, kad mes pašalintas vulgarus žinutę. Mes turime savo turinį (aš išsiųsti ją jums, PM, galite rašyti jį vėl įprastu būdu - prisiminti...).
Tai jūsų, kurie pateikė deklaracijas be jokių padengti, ir pabandyti padaryti audros stikline vandens priversti naudoti, grąžinamosios išmokos, kai nėra jokios priežasties, grąžinamosios išmokos. Prašome sustabdyti. Visų būsimų klaidingą informaciją bus pašalintas - mes turime laiko žaisti, ieškoti ir slėpti. Mes čia su pagalba klientams ir dabar - Prašome pasakyti jums reikia daugiau pagalbos su šiuo klausimu? :)
techanalyst
12-10-11, 16:35
Ne problema pirmą kartą jūs rašė:
Tada mes pasakė jums, kad nėra būtina keisti kodą į visus plugins ir dauguma plugins nereikia, bet kodas pakeitimų onr kitų integracijos. Ir jūs jau žinojo, kad ji bus ne būtina keisti visus plugins, vis dar galite parašė neteisingas pareiškimas (tikriausiai, kad triukšmo, nes jūs norėjo adk už refound withour bet kokios priežasties):
Mes papasakojo, galite dar kartą, kad tai nėra būtina keisti visus plugins, bet jūs rašė dar kartą ir jūs jį labai neaiški ir vulgarus būdu, (tai yra, kodėl jūsų laiškas buvo pašalintas):
Taigi mes jį - jis nebuvo panaikintas vargu ar. Ir žinote puikiai, ką padarė, prašome ne bandyti, kad bet koks spąstus su šypsniukus, tik todėl, kad mes pašalintas vulgarus žinutę. Mes turime savo turinį (aš išsiųsti ją jums, PM, galite rašyti jį vėl įprastu būdu - prisiminti...).
Tai jūsų, kurie pateikė deklaracijas be jokių padengti, ir pabandyti padaryti audros stikline vandens priversti naudoti, grąžinamosios išmokos, kai nėra jokios priežasties, grąžinamosios išmokos. Prašome sustabdyti. Visų būsimų klaidingą informaciją bus pašalintas - mes turime laiko žaisti, ieškoti ir slėpti. Mes čia su pagalba klientams ir dabar - Prašome pasakyti jums reikia daugiau pagalbos su šiuo klausimu? :)
Jūsų ne padeda jūsų įžeidžiantis, laikotarpis
Noriu, kad grąžinamoji išmoka, dont wanna jūsų programinė įranga, jūsų ne naudinga, dirgina klientas nėra paramos
Taip pat pasakė ji buvo darbo išskyrus: P, kad buvo vienas iš dviejų pagrindinių klausimų, atsakymas su citata yra labiau svarbu man nei vertimus, todėl jos neveikia, jei jos sukelia problemą, neigia paprasta pažodinis faktai
1.) Būtų kažkas būtų laikomi darbo, turėtų dirbti, be interupting veiksmai kitų sakė komponentų - jūsų įskiepiai kliringo sukelia interuptions
2.) Pagalba - reikia tęsti, kad įskiepiai bandymo vėl ir vėl, nesilaikantiems forumus, įžeidžiantis ar dirgina klientas be galo
Grąžinamosios išmokos, jūsų ne padeda ir I DONT wanna jūsų pagalba, tik skaitant jūsų žinutes daro mane nori mesti mano stebėti iš langas
Theres daug skausmo ir kančių būdas gauti šį darbo
Aš mėgo pamatyti šį darbą, bet jūsų vyras yra būdas būtų sunku spręsti, aš nenoriu kovoti su kompanija, kuri turi požiūris, turite
Pašalinti viską, kad Radau pagal pašto ir nužudyti išjungti visus ir apima
Aš kiekvieną priežasties ir teisę į grąžinamąją išmoką
1.) Kaip kliento youve Apvainots mane nė viena stotelė, aš daug įskiepių, kad ne sukelti man klausimų
2.) Told man ką nors, tada neigia tai sakau?
3.) Tiesiog dont wanna spręsti jums dabar, laikotarpis
Yra įstatymai, apsaugoti klientus nuo dalykų kaip šis MP klausia ir turi teisę paprašyti, NUSIVYLIMAS taip pat priežasties bičiuli
Nėra jokios priežasties, grąžinamosios išmokos:
1.) Insulted? ką jūs rašote apie? Taip pat jums mokama už vBET licencijos - net darant prielaidą, kad jums buvo Apvainots, ką jis turi daryti su vBET licencijos? Mes neturi idėjos, ką rašyti apie.
2.) Taip pat neturi idėjos, ką rašyti apie. Ir vėl tai, ką ji turi daryti su vBET licencijos?
3.) Jums nereikia - pirkote džemperis, jūs neturite vėl ir vėl ateiti į parduotuvę. Jums nupirko vBET licenciją ir jums mokama už tai. Atkreipkite dėmesį, kad parama yra nemokamai - nieko grąžinamoji išmoka yra nieko. Jums nebuvo sumokėta už paramą. Taip pat net jums - tai jūsų sprendimo atsisakyti mūsų parama. Ką tai turi bendro su vBET licencijos?
Nusivylimas yra pagrindo, bet grąžinamosios išmokos - mes jau sakiau jums, kad mūsų vaidmuo čia yra darbo ir padėti jums su vBET ir mes nėra čia ir instruktavimas, darbo su savo emocijas, nei padaryti bet psychoanalyze. Klausimus su savo emocijas eikite į atitinkamą žmonių. Mes čia išdavimus su vBET. Ir taip pat dar kartą - parama yra nemokama:) Atsisakyti mūsų parama suteikia jums teisės į grąžinamąją išmoką.
Jūsų ne padeda jūsų įžeidžiantis, laikotarpis
Noriu, kad grąžinamoji išmoka, dont wanna jūsų programinė įranga, jūsų ne naudinga, dirgina klientas nėra paramos
Taip pat pasakė ji buvo darbo išskyrus: P, kad buvo vienas iš dviejų pagrindinių klausimų, atsakymas su citata yra labiau svarbu man nei vertimus, todėl jos neveikia, jei jos sukelia problemą, neigia paprasta pažodinis faktai
1.) Būtų kažkas būtų laikomi darbo, turėtų dirbti, be interupting veiksmai kitų sakė komponentų - jūsų įskiepiai kliringo sukelia interuptions
2.) Pagalba - reikia tęsti, kad įskiepiai bandymo vėl ir vėl, nesilaikantiems forumus, įžeidžiantis ar dirgina klientas be galo
Grąžinamosios išmokos, jūsų ne padeda ir I DONT wanna jūsų pagalba, tik skaitant jūsų žinutes daro mane nori mesti mano stebėti iš langas
Vėl prašome pasakyti tiksliai tais atvejais, kai mes yra įžeidimas jums? Atminkite, kad tai buvo jūsų pranešimą, kuris buvo pašalintas dėl vulgarisms. Mes jau sakiau jums, kad neteisingi duomenys bus panaikinti - jei turite Nr padengti, už savo pareiškimus prašome ne rašyti jis ar ji bus nuėmiklių. Mes nebus priimti daugiau laiškų, kad mes yra įžeidimas jums, kol jums tiksliai sakinys, kai mes yra įžeidimas jums.
Niekas neigia visus faktus. Faktas yra tai, kad jūs mums kad jūs turite problemų su pasiūlymų. Faktas yra tai, kad mes niekada matė savo forumo. Faktas yra tai, kad mes siūlome jums remti su ji nuo pat pradžių. Tai yra, kad mes negalime atgaminti jį. Faktas yra tai, kad ne yra patvirtinta, kad ji yra vBET klausimas, ar yra, problema yra ne visi.
Prašome Atkreipkite dėmesį, kad parama yra nemokama ir grąžinti už kažką, kas išlaidas 0 yra 0. Taip pat galite neleisti mūsų parama. Taip pat jūs neturite tęsti įgalinti išjungti plugin - jūs galite suteikti mums prieigos, galite dirbti su bandymo instancijos.
Faktas yra tai, kad jūs rašote melagingą informaciją ir jau buvo įrodyta. Norite, kad grąžinamoji išmoka ir yra krzyczeć priversti mus, grąžinamosios išmokos, naudojant melagingą informaciją. Mes neleis, kad daugiau. Likti su faktais arba nieko rašyti.
Ar jums reikia daugiau pagalbos su šia problema? :)
techanalyst
12-10-11, 16:46
Nėra jokios priežasties, grąžinamosios išmokos:
1.) Insulted? ką jūs rašote apie? Taip pat jums mokama už vBET licencijos - net darant prielaidą, kad jums buvo Apvainots, ką jis turi daryti su vBET licencijos? Mes neturi idėjos, ką rašyti apie.
2.) Taip pat neturi idėjos, ką rašyti apie. Ir vėl tai, ką ji turi daryti su vBET licencijos?
3.) Jums nereikia - pirkote džemperis, jūs neturite vėl ir vėl ateiti į parduotuvę. Jums nupirko vBET licenciją ir jums mokama už tai. Atkreipkite dėmesį, kad parama yra nemokamai - nieko grąžinamoji išmoka yra nieko. Jums nebuvo sumokėta už paramą. Taip pat net jums - tai jūsų sprendimo atsisakyti mūsų parama. Ką tai turi bendro su vBET licencijos?
Nusivylimas yra pagrindo, bet grąžinamosios išmokos - mes jau sakiau jums, kad mūsų vaidmuo čia yra darbo ir padėti jums su vBET ir mes nėra čia ir instruktavimas, darbo su savo emocijas, nei padaryti bet psychoanalyze. Klausimus su savo emocijas eikite į atitinkamą žmonių. Mes čia išdavimus su vBET. Ir taip pat dar kartą - parama yra nemokama:) Atsisakyti mūsų parama suteikia jums teisės į grąžinamąją išmoką.
1.) Prašoma, jei aš net skaityti instrukcijas, pasakojo Jūs didnt padaryti a statment, kai jūs
2.) Negali naudoti VBet laikotarpį, jos sukelia daug klausimų, kodėl turėčiau naudoti kažką, kuris sukelia daugiau problema, tada jis būtų išspręsti?
3.) Tada pasakyk man, kaip gauti grąžinamąją išmoką, ką negali naudoti, kokia dalis ne jums čia rimtai? Jūsų pažeidžia paslaugų sąlygomis Paypals, jūs turite sumų grąžinimo politika
VBET forget darbo man laikotarpį kodėl tai jūs negalite gauti tai, Im nesiruošia pertraukos mano svetainėje daugiau gauti darbo, turėtų turėti galimybę pirkti Kištukui įdiegti ir eikite, reikia sacrice viščiukų šalia gauti šį darbo
ĮŽEIDIMAS
Noriu, kad grąžinamoji išmoka nes jis DOESNT darbo, Im, nurodydama savo priežastis
Gauti jį dirbti reikia manipuliuoti šiuo metu darbo įskiepiai, daugiau kaip galiojantį grąžinamosios išmokos prašymą, remti ĮŽEIDIMAS ir nenaudingas
Aš pranešimą į paypal, tai paprasta, nes produktas nėra, ne darbo kaip TIKĖTASI, atspėti, ką jos savo susitarimo taisyklė
Vėl jūsų prašo manęs pertraukos forumas, todėl jūs galite ŽAISTI
Ne tik kabučių yra yra kitų įskiepių, kad nebuvo darbo, kodėl turėčiau eiti per tai su jumis daugiau!
techanalyst
12-10-11, 16:51
Niekas neigia visus faktus. Faktas yra tai, kad jūs mums kad jūs turite problemų su pasiūlymų. Faktas yra tai, kad mes niekada matė savo forumo. Faktas yra tai, kad mes siūlome jums remti su ji nuo pat pradžių. Tai yra, kad mes negalime atgaminti jį. Faktas yra tai, kad ne yra patvirtinta, kad ji yra vBET klausimas, ar yra, problema yra ne visi.
Išjungti VBet problema eina į sandėlį paprastas, ką dar turiu laukti ir žr neveikia vyras, jūs esate storio kaip plieno sijos
Jei nusipirkti a džemperis ir jis freys per 30 dienų, aš jį atgal ir jos arba grąžinti mane arba duok man kažkas kitas jo paprastas, jūs nieko pasiūlyti man, jums nieswiadomych laikotarpį
Sakiau jums klausimą, dabar norite prieiti prie mano forumai admin panel? Kodėl gi daryti, jūsų susirūpinimą yra tik savo įskiepiai, I don't care, jei ji veikia vanilės svetainėje, jis neveikia mano, aš nusipirkau ją su ketinimų ir supratimo, ji būtų, bet jis nėra
techanalyst
12-10-11, 16:52
Im, atsisako nutraukti savo forumus, nepalaiko: P gauti faktai tiesia
1.) Svarbu, kad būtų aišku, ar integracijos buvo tinkamai ypač, kad kai vartotojas pareiškimai rodo, kad jis nebuvo - tai ne įžeidimas, tai klausimas, patikrinti, ar įmanoma sukelia problemų. Mes ne padarė pareiškimą ir tada pasakė, kad mes ne pateikė pareiškimą.
2.) Šiuo metu, jūs turite atidaryti tik vienas klausimas, kuris niekada nebuvo patvirtinti ar ji yra ne visi nei tai vBET klausimas, nes galite atsisakyti rodyti jį. Anksčiau buvo atidaryti vienΰ problemΰ, kuriuos sukėlė neteisingas integracijos, todėl tai buvo ne dėl vBET, bet žmonėms klaidą neteisingai konfigūracijos. Taigi, kur yra jūsų daug klausimų? Taip pat perskaitykite licencijos sutartį - klaidų nėra priežastis, dėl grąžinamosios išmokos. Mes spręsti klaidas, jei tie egzistuoja. Šiuo metu nėra jokių atvirų prane┼íim─à apie rikt─à.
3.) Galite naudoti vBET - jūs patvirtino sau, kad jis veikia.
vBET dirba jums - jūs patvirtino ji ir mūsų darbuotojai per (man asmeniškai). Jūs galite bet vBET įdiegti ir konfigūruoti ją teisingai ir paleisti. Neteisingas konfigūracijos/įrenginio nėra priežastis, dėl grąžinamosios išmokos.
Niekas kada nors Apvainots jums. baik.
vBET yra darbo. Šis labai forumas yra įrodymas ir daug kitų mūsų klientams forumai yra įrodymas. Jūs tiesiog turėjo blogas diegimo/konfigūracijos ir jūs patvirtino sau, kad po daro tinkamai ji dirba jūsų forume. Taigi, kur yra jūsų punktas? vBET dirba jūsų forumas - jūs asmeniškai patvirtinti jį.
Žinoma jūs galite pranešti - tai pakeisti nieko. vBET yra darbo, jūs turite grąžinamosios išmokos priežasties ne visi ir tiesiog norite nutraukti savo teisinį susitarimą. Perskaitykite licencinę sutartį. Visos vBET funkcijos aprašytos šiame forume ir visi tiesa.
techanalyst
12-10-11, 17:01
Aš įsigijo licencija priklauso programinę įrangą, kuri sukelia problemų dėl kitų plugins naudoti
Pagalba - jei aš jums prieigą prie jūsų ketina valdyti VBSeo, thats ne tirpalo ir Im nepriimami, VBSeo kelia nulio klausimus, mano svetainę
Im, atsisako nutraukti savo forumus, nepalaiko: P gauti faktai tiesia
Niekada buvo prašoma nutraukti savo forumo. Atkreipkite dėmesį, kad galite tiesiog leisti mums remti jums siunčiant prieigos informacija apie (mes paklausė jums apie tai jau kelis kartus). Taip pat galite dirbti su bandymo atvejais.
Ar jums reikia daugiau pagalbos, šią problemą? :)
techanalyst
12-10-11, 17:04
1.) Svarbu, kad būtų aišku, ar integracijos buvo tinkamai ypač, kad kai vartotojas pareiškimai rodo, kad jis nebuvo - tai ne įžeidimas, tai klausimas, patikrinti, ar įmanoma sukelia problemų. Mes ne padarė pareiškimą ir tada pasakė, kad mes ne pateikė pareiškimą.
2.) Šiuo metu, jūs turite atidaryti tik vienas klausimas, kuris niekada nebuvo patvirtinti ar ji yra ne visi nei tai vBET klausimas, nes galite atsisakyti rodyti jį. Anksčiau buvo atidaryti vienΰ problemΰ, kuriuos sukėlė neteisingas integracijos, todėl tai buvo ne dėl vBET, bet žmonėms klaidą neteisingai konfigūracijos. Taigi, kur yra jūsų daug klausimų? Taip pat perskaitykite licencijos sutartį - klaidų nėra priežastis, dėl grąžinamosios išmokos. Mes spręsti klaidas, jei tie egzistuoja. Šiuo metu nėra jokių atvirų prane┼íim─à apie rikt─à.
3.) Galite naudoti vBET - jūs patvirtino sau, kad jis veikia.
vBET dirba jums - jūs patvirtino ji ir mūsų darbuotojai per (man asmeniškai). Jūs galite bet vBET įdiegti ir konfigūruoti ją teisingai ir paleisti. Neteisingas konfigūracijos/įrenginio nėra priežastis, dėl grąžinamosios išmokos.
Niekas kada nors Apvainots jums. baik.
vBET yra darbo. Šis labai forumas yra įrodymas ir daug kitų mūsų klientams forumai yra įrodymas. Jūs tiesiog turėjo blogas diegimo/konfigūracijos ir jūs patvirtino sau, kad po daro tinkamai ji dirba jūsų forume. Taigi, kur yra jūsų punktas? vBET dirba jūsų forumas - jūs asmeniškai patvirtinti jį.
Žinoma jūs galite pranešti - tai pakeisti nieko. vBET yra darbo, jūs turite grąžinamosios išmokos priežasties ne visi ir tiesiog norite nutraukti savo teisinį susitarimą. Perskaitykite licencinę sutartį. Visos vBET funkcijos aprašytos šiame forume ir visi tiesa.
1.) Integracijos s. kodas manipuliavimo, Im inžinierius, kodas manipuliavimo forget integracijos, faktinės formuluotė "Kodas manipuliavimo reikalaujama" savo klaidingą reklamą rinkoje, kad integracijos
2.) Ne žmonių, aš vėl parašyti mano HTACCESS gauti jūsų sistema tinkamai veiktų, ir savo HTACCESS failas neveikia man, kur naudoti turinio pristatymo paslaugos
3.) Viena kalba ********************.kai aš sakau, daugiau nei vienas dirbo? Vėl THATS ne darbo vieną funkciją iš 52 dirbo, hows, kad darbo, mano Dievas vyras
Jūs padarė įžeidimas jums sakė man, kad iš esmės terapeutas: P thats įžeidimas
Konfigūracijos s. manipuliavimo, tai dėl kitų įskiepių nebeveiks, pavyzdžiui VBTube didnt rodyti vaizdo įrašus, vbnotifications buvo daugiau malonus mažoms skirtukus, jie yra 1/3 šiukšlių kodas puslapyje
JŪSŲ įskiepiai padarė tuos klausimus
techanalyst
12-10-11, 17:06
Niekada buvo prašoma nutraukti savo forumo. Atkreipkite dėmesį, kad galite tiesiog leisti mums remti jums siunčiant prieigos informacija apie (mes paklausė jums apie tai jau kelis kartus). Taip pat galite dirbti su bandymo atvejais.
Leidžiantis VBEt bus sukelti THE visą forumas, kad klausimai (klausinėja mane, kad įskiepiai = forumas sumušė jūsų sako, tu negali paprašyti man įgalinti ją?)Thats ne vieną egzempliorių, aš nenoriu jums patekti, nes žinau, youll manipuliuoti kodą ir aš nenoriu kodeksas manipuliuoti, manipuliavimo kodas-tai forumas įskiepiai naujinius ir tt tapti košmaras
Tikrai norite padėti be ATSIŽVELGDAMOS Į ĮGALINTA VBET mano forumas, Nr kodas manipuliavimo thats padėti, manipuliuoti kodas FORGET Žinynas
Išjungti VBet problema eina į sandėlį paprastas, ką dar turiu laukti ir žr neveikia vyras, jūs esate storio kaip plieno sijos
Jei nusipirkti a džemperis ir jis freys per 30 dienų, aš jį atgal ir jos arba grąžinti mane arba duok man kažkas kitas jo paprastas, jūs nieko pasiūlyti man, jums nieswiadomych laikotarpį
Sakiau jums klausimą, dabar norite prieiti prie mano forumai admin panel? Kodėl gi daryti, jūsų susirūpinimą yra tik savo įskiepiai, I don't care, jei ji veikia vanilės svetainėje, jis neveikia mano, aš nusipirkau ją su ketinimų ir supratimo, ji būtų, bet jis nėra
Jau buvo aptikta raštu klaidingą sakiniai - mes reikia patvirtinti, ar klausimas yra ne visi. Taip pat ji gali būti konfliktų su kitais įskiepiai ne vBET dalykas.
Lenkijos teisė suteikia 30 dienų politikos. I don't know jūsų vietos įstatymus, bet manau, kad ji nėra parduotuvė politikos teisės, ir net jei ji yra teisė - pirkote licencijos Lenkijoje ir eksportavote juos į savo šalį. pagal Lenkijos teisės aktus yra licencijos vBET - ji yra aiškiai įtraukta į licencinė sutartis. Mes siūlome jums paramos ir darbo vBET - jums tiesiog atsisakyti jį ir jis yra jūsų sprendimas. Mes ne grąžinamosios išmokos dėl vartotojo, nusprendė atsisakyti suteikti paramą.
Perskaitykite licencinę sutartį - kokių nors galimų klaidų yra įprastas dalykas, bet koks programinės įrangos gyvavimo ciklo ir tai nėra pagrindo grąžinamosios išmokos. Taip pat ne patvirtinama ar turite visus bet klaidą arba klausimas - tai vienas iš savo pareiškimus ir jau buvo patvirtinta, kad jūs rašote klaidingą informaciją. Taigi pirmiausia - net jei there'sa bug - mes taisyti klaidas, Nr grąžinamosios išmokos ir jūs sutinkate, kad licencinės sutarties-, bus rasti tokių dalių, galbūt kas programinės įrangos licencinės sutarties. Ir atsisakydama paramą ir padėti su potencialių vBET klausimą/klaidų yra, nei priežastys, dėl grąžinamosios išmokos.
Ar jums reikia daugiau pagalbos su jūsų problemą? :)
techanalyst
12-10-11, 17:15
Thats ne klaidingą sakinio, pasiūlymų dirbti su ji išjungta, antra, aš galėtų jie sustabdyti
Gerai pataisyti be MANIPULIUOTI kodekso mano forumai arba kitų įskiepių hows,
Šis isnt a bug, jūsų programinė įranga nėra žaisti malonu su kita programinė įranga, atsižvelgdamos į kitos programinės įrangos = 95 % mano forumo jūsų one įskiepiai yra mažiau vertinga
techanalyst
12-10-11, 17:18
Taip pat ji gali būti konfliktų su kitais įskiepiai ne vBET dalykas.
Gerai jie dirba su VBet: P įgalinti ją jie nutraukti **************************************** įjungti arba išjungti Photopost Pro, VBTube ir tt ir tt ir tt, pasiūlymų dirbti bet kuriuo
Aš įsigijo licencija priklauso programinę įrangą, kuri sukelia problemų dėl kitų plugins naudoti
Pagalba - jei aš jums prieigą prie jūsų ketina valdyti VBSeo, thats ne tirpalo ir Im nepriimami, VBSeo kelia nulio klausimus, mano svetainę
Tirpalas - jums tiesiog atsisakyti jį. Atkreipkite dėmesį, kad standartinis būdas remti oficialiai siųsti išdavimo ataskaitą vBulletin yra pirma paklausti apie visus prieigos duomenis. Todėl nieko neeilinis - tai normalus šios prekybos. Galite atsisakyti paramos, kuri yra tai, ir tai nėra priežastis, dėl grąžinamosios išmokos - tai savo sprendimą. Taip pat atkreipkite dėmesį, kad mes stengiamės dauginti išdavimo pirmiausia dėl mūsų bandymo nuotekų surinkimo sistemas. Mes negali atkurti klausimas. Taip pat niekas neturi klausimas. Taip pat ji negali teigti, kad klausimas iš tiesų egzistuoja ir mes turime atsižvelgti į, nes jūs jau rašė klaidingą informaciją apie mūsų forumą.
techanalyst
12-10-11, 17:22
Manipuliuoti trečiosios dalies LICNESE parduodamos ir RUOŠIAMOS Jungtinių Amerikos Valstijų: P ką teisę nėra jūsų nustatyti turi manipuliuoti trečiosios šalies kodas
Kur yra susitarimo su VBSeo, patvirtinantis jūsų padaryti pakeitimai?
Gerai paprastas, aš jums informaciją, jūsų bus išjungti kitų įskiepių, jūsų ketina keisti kitų įskiepių konfigūracijas ir kodas tada kaltina kitus plugins
DBTech ir Vbulletin VBSeo turėti administratoriaus registravimasis, niekada kartą padarė jie keisti parametras kita įskiepiai, kada nors, kada nors
Blogai teikti prisijungimą, bet jūs galite tik padaryti pakeisti Į savo TEISĖTĄ įskiepiai ne ką nors, yra tai, kad malonus
Reiškia config keisti VBulleting, VBSEo ar bet Draginbyte įskiepiai
Leidžiantis VBEt bus sukelti THE visą forumas, kad klausimai (klausinėja mane, kad įskiepiai = forumas sumušė jūsų sako, tu negali paprašyti man įgalinti ją?)Thats ne vieną egzempliorių, aš nenoriu jums patekti, nes žinau, youll manipuliuoti kodą ir aš nenoriu kodeksas manipuliuoti, manipuliavimo kodas-tai forumas įskiepiai naujinius ir tt tapti košmaras
Tikrai norite padėti be ATSIŽVELGDAMOS Į ĮGALINTA VBET mano forumas, Nr kodas manipuliavimo thats padėti, manipuliuoti kodas FORGET Žinynas
Nėra jokių problemų. Mes diskutuoti vieną potencialą ir nekenkia (leidžia forumas dirbti) klausimas. Niekas kada nors pasakė, tu "sumušė savo forumo". Tai yra neteisingas pareiškimas. Nesvarbu, ką lygtys jums bus padarė - jums nebus pateikiami jūsų žodžiai iš ust. Tai ne atsitiks - mes niekada tau nutraukti savo forumo.
Jei norite žinyno, be tada leido vBET jūsų forume:
1. Prašome pabandyti atkurti klausimą apie mūsų forumą, kai mes atnaujinti 4.1.7
2. Atidarykite savo bandymo aplinkos - tiesiog kopijuoti failus ir duomenų bazės, pakeisti vieną parametrą (forumo URL) ir tai padaryti.
Mes jau davė jums kabinoje šių patarimų.
techanalyst
12-10-11, 17:28
Jūsų neįtraukdama kitų klausimų aš atnešė
Photopost Pro turi problemų su įgalinta VBET, VBtube, VBnotificaitons, VBDownloads nustoja veikti
Ar tikrai reikia ką nors pereiti per visus tuos ir manipuliuoti kodą, kad vbet dirbti... rimtai? Atsakyti, kad, šių įskiepių darbo, tol, kol vbet forget įgalintas, todėl thats 20-30 plugins, darbo taikos
Taip pat ji gali būti konfliktų su kitais įskiepiai ne vBET dalykas.
Gerai jie dirba su VBet: P įgalinti ją jie nutraukti **************************************** įjungti arba išjungti Photopost Pro, VBTube ir tt ir tt ir tt, pasiūlymų dirbti bet kuriuo
Atrasti konfliktas, jūs turite:
1. Atgaminti problemą su įprasta aplinkos
2. Išjungti kitų įskiepių - vBET įjungtas
3. Pabandykite atgaminti klausimas dar kartą - jei tai ne atsitiks, kad problemą sukelia konflikto su kitomis įskiepiai
Atkreipkite dėmesį, kad šiame etape mes turi patvirtinti klausimas yra asmeniškai. Jūsų ataskaita bus ne pakankamai.
Thats ne klaidingą sakinio, pasiūlymų dirbti su ji išjungta, antra, aš galėtų jie sustabdyti
Gerai pataisyti be MANIPULIUOTI kodekso mano forumai arba kitų įskiepių hows,
Šis isnt a bug, jūsų programinė įranga nėra žaisti malonu su kita programinė įranga, atsižvelgdamos į kitos programinės įrangos = 95 % mano forumo jūsų one įskiepiai yra mažiau vertinga
Mums bus malonu ją išspręsti. Mes nuolat kodas keisti ne visi be jūsų leidimo. Mes galime pridėti žurnalų, kurie bus sugeneruoti tik mūsų TL ir tik laikas, reikalingas rasti mūsų kas vyksta. Prašome PM prieigos informacija apie:)
techanalyst
12-10-11, 17:31
3. Pabandykite atgaminti klausimas dar kartą - jei tai ne atsitiks, kad problemą sukelia konflikto su kitomis įskiepiai
Gerai, kad mano forumas bus pos visus su yra jūsų įskiepiai, darbo, mano forumas kitų įskiepių nusvertų jūsų, vėl thats ne taisymas arba tirpalo svarbą
20 - 30 Plugins = darbo
20/30 Plugins + VBET = ne darbo
VBEt savaime - darbo **********....
Gauti paveikslėlį pridėti VBET ji pertraukų, i don't wanna išjungimo mano forumas ir funkcijos, jūsų vienas
Thats ne klaida tai vadinama produkto škvalas
techanalyst
12-10-11, 17:32
Mums bus malonu ją išspręsti. Mes nuolat kodas keisti ne visi be jūsų leidimo. Mes galime pridėti žurnalų, kurie bus sugeneruoti tik mūsų TL ir tik laikas, reikalingas rasti mūsų kas vyksta. Prašome PM prieigos informacija apie:)
Nr kodas pasikeičia laiką (Temp ar Permė) ir nekeisti config arba parinktį, dėl Vbulletin, Dragon baitas, m VBSEo ir tt, nė kodas keitimus, galimybės, Nr manipuliacijų ir Nr išjungti iš šių įskiepių
Manipuliuoti trečiosios dalies LICNESE parduodamos ir RUOŠIAMOS Jungtinių Amerikos Valstijų: P ką teisę nėra jūsų nustatyti turi manipuliuoti trečiosios šalies kodas
Kur yra susitarimo su VBSeo, patvirtinantis jūsų padaryti pakeitimai?
Gerai paprastas, aš jums informaciją, jūsų bus išjungti kitų įskiepių, jūsų ketina keisti kitų įskiepių konfigūracijas ir kodas tada kaltina kitus plugins
DBTech ir Vbulletin VBSeo turėti administratoriaus registravimasis, niekada kartą padarė jie keisti parametras kita įskiepiai, kada nors, kada nors
Blogai teikti prisijungimą, bet jūs galite tik padaryti pakeisti Į savo TEISĖTĄ įskiepiai ne ką nors, yra tai, kad malonus
Reiškia config keisti VBulleting, VBSEo ar bet Draginbyte įskiepiai
Mes taip pat niekada padarė pakeitimus dėl savo forumo:)
Mes galbūt galime padaryti jokių nuolatinių config pakeitimų. Jei mes rasti nieko įtartinus mes galite patikrinti už trumpą o (kelias sekundes) tik patikrinti jį kaip potencialų klausimas ir atkurkite ją atgal. Aš ne pasakyti, mes ją - jei norite, galite informuoti/prašome tokiais atvejais.
Vis dar pirmą kartą mes bus patikrinti vBET dalys.
Jūsų neįtraukdama kitų klausimų aš atnešė
Photopost Pro turi problemų su įgalinta VBET, VBtube, VBnotificaitons, VBDownloads nustoja veikti
Ar tikrai reikia ką nors pereiti per visus tuos ir manipuliuoti kodą, kad vbet dirbti... rimtai? Atsakyti, kad, šių įskiepių darbo, tol, kol vbet forget įgalintas, todėl thats 20-30 plugins, darbo taikos
Mes aptarti klausimus, kuri buvo aprašyta. Prašome atidaryti naują temą, naujas klausimas. Viena gija = vienas klausimas. Šiuo metu mes atidarė vienos gijos vienas klausimas, susijęs su savo forumo. Taip pat prašome pateikti duomenis atidarius naują temą - tiksli URL, kur mes galime pamatyti klausimas. Kelis kartus jau buvo pranešta apie tai. Nėra atviros gijų išdavimo mums reiškia jokių problemų. Kaip mes galime žinoti, kad klausimas vis dar egzistuoja? Jau keletą kartų buvo pasakyta atidaryti viena gija už vieną klausimą. Ką tik atidaryto šioje temoje šiuo klausimu.
Tiesiog atidarykite naują temą, naujas klausimas.
1.) Integracijos s. kodas manipuliavimo, Im inžinierius, kodas manipuliavimo forget integracijos, faktinės formuluotė "Kodas manipuliavimo reikalaujama" savo klaidingą reklamą rinkoje, kad integracijos
2.) Ne žmonių, aš vėl parašyti mano HTACCESS gauti jūsų sistema tinkamai veiktų, ir savo HTACCESS failas neveikia man, kur naudoti turinio pristatymo paslaugos
3.) Viena kalba ********************.kai aš sakau, daugiau nei vienas dirbo? Vėl THATS ne darbo vieną funkciją iš 52 dirbo, hows, kad darbo, mano Dievas vyras
Jūs padarė įžeidimas jums sakė man, kad iš esmės terapeutas: P thats įžeidimas
Konfigūracijos s. manipuliavimo, tai dėl kitų įskiepių nebeveiks, pavyzdžiui VBTube didnt rodyti vaizdo įrašus, vbnotifications buvo daugiau malonus mažoms skirtukus, jie yra 1/3 šiukšlių kodas puslapyje
JŪSŲ įskiepiai padarė tuos klausimus
1.) Tai yra integracija - ji integruoja 2 produktų, todėl tai yra integracija. Nėra jokių bet klaidingą reklamą. Punktas mumis ją, jei manote, kad jis yra.
2.) Taip pat buvo perrašyti savo .htaccess diegiant vbseo - Taigi ką? Kas yra taškas čia?
3.) Jis yra ne viena kalba - visi dirba. Vienas yra įrodymas, kad jis veikia. vBET pristato tinkamai rezultatus iš Vertimai teikėjų. Ir jau buvo informuotas, kad jums pasiekti savo ribą, vertimo paslaugų teikėjams, tiek vBET yra jokių rezultatų pateikti ir tai, kodėl jūs galite matyti ne išverstas turinį. Dirba visomis kalbomis - kai jūs turite savo ribas, galima vėl pamatysite kitą Vertimai ateina. Tai yra iš vBET - jums yra atsakingos užtikrinti prieigą prie vertimo paslaugų teikėjų rezultatai. Jei norite nustatyti savo ribas, prašome naudoti "Google" vertimo API v2 - jis leidžia, kad. Jau buvo informuota apie tai, kad. vBET yra darbo baudą čia ir palaiko visomis kalbomis.
Mes niekada pasakyta matyti terapeutas - tai kitą melagingą pranešimą. Jums nebus rasti bet kur mums pasakė jums eiti ir pamatyti terapeutas - mes tau, kad mes ne terapeutas ir mes ne čia dirbti su savo emocijas tiesiog padėti jums su vBET. Ir tai yra tiesa - mes ne terapeutas ir mes ne čia dirbti su savo emocijas - mes čia dirbti su vBET. Ir vėl prašome prilipusios prie faktų ir palikti savo emocijas atsilieka, nes ji suteikia mums ne arčiau tirpalas.
Dar kartą prašome atidaryti naują temą už kiekvieną problemą ir pateikti duomenis.
Gerai, kad mano forumas bus pos visus su yra jūsų įskiepiai, darbo, mano forumas kitų įskiepių nusvertų jūsų, vėl thats ne taisymas arba tirpalo svarbą
20 - 30 Plugins = darbo
20/30 Plugins + VBET = ne darbo
VBEt savaime - darbo **********....
Gauti paveikslėlį pridėti VBET ji pertraukų, i don't wanna išjungimo mano forumas ir funkcijos, jūsų vienas
Thats ne klaida tai vadinama produkto škvalas
Jūs jau buvo pasakyta, kad jūs galite palikti jΰ mums arba naudoti tyrimų forumas. Taip pat jau buvo pasakyta kaip patikrinti, konfliktų.
Nr kodas pasikeičia laiką (Temp ar Permė) ir nekeisti config arba parinktį, dėl Vbulletin, Dragon baitas, m VBSEo ir tt, nė kodas keitimus, galimybės, Nr manipuliacijų ir Nr išjungti iš šių įskiepių
Gerai - prašome PM prieigos informacijos. Mes matome, ką mes galime rasti.
techanalyst
12-10-11, 18:45
Taigi panaikinus mano žinutes dabar
techanalyst
12-10-11, 20:06
Atsisakyti, laikas yra prarasta ir mano pinigai
FYI, jie padarė siūlo padėti, bet pasirinktys ir kodas manipuliacijas, man teko atsisakyti rizika
Taigi panaikinus mano žinutes dabar
Kodėl nustebino - jums buvo pasakyta, kad mes ne ilgiau toleruoti bet kurių melagingų pareiškimų. Mes daugiau bus prarasti mūsų laiko atsakyti į melagingą sakiniai. Mes oficialiai parašė jis jums šį labai gijoje. Jūs neturite įdėti Tautų dėmesį į tai - mes jau rašė jis oficialus pareiškimas. Taip pat įskaitant išorinės nuorodos yra tik šlamštas - jis nėra susijęs su šio pokalbio. Jūs galite įtraukti nuorodas į savo puslapius klausimus, kad keletą išorės paslaugų.
Atsisakyti, laikas yra prarasta ir mano pinigai
FYI, jie padarė siūlo padėti, bet pasirinktys ir kodas manipuliacijas, man teko atsisakyti rizika
Tai savo sprendimą ne naudoti vBET. Mes siūlome jums remti, kad vBET funkcine:) Pasiūlymas yra atvira tol, kol jūs esate mūsų klientas:)
FYI, aš ne idėja, kas jie ir kas jis šį komentarą apie.
Ar jums reikia daugiau pagalbos su šia problema?
techanalyst
12-10-11, 20:51
Jie = jūs
Nebuvo pasiūlyti paramą, tačiau negali rizikos kodas manipuliavimo [* ŠLAMŠTAS PAŠALINTAS *]
Šis pareiškimas yra sąžiningas, ir jos man pirkėjo požiūriu nenoriu kodo modifikacijas, rizikos paramos sutartys dėl kito pakeitimo, tai negali būti įrodinėjama.
Im ne įžeidimas savo produktą, asmeniškai noriu kažką panašaus, bet jos šiuo metu nesiruošia mišinį gerai mūsų forumai. Ne kaltina programinė įranga: P
[* ŠLAMŠTAS, PAŠALINTI *]
Jie = jūs
Nebuvo pasiūlyti paramą, tačiau negali rizikos kodas manipuliavimo [* ŠLAMŠTAS PAŠALINTAS *]
Šis pareiškimas yra sąžiningas, ir jos man pirkėjo požiūriu nenoriu kodo modifikacijas, rizikos paramos sutartys dėl kito pakeitimo, tai negali būti įrodinėjama.
Im ne įžeidimas savo produktą, asmeniškai noriu kažką panašaus, bet jos šiuo metu nesiruošia mišinį gerai mūsų forumai. Ne kaltina programinė įranga: P
[* ŠLAMŠTAS, PAŠALINTI *]
Jūs jau gavo informacijos, kad nebus jokių pakeitimų, Taigi, ką tu kalbi apie? Jūs tiesiog atsisako suteikti mums prieigą prie savo forumo, nes jūs ieškote pateisinimu prašyti grąžinamosios išmokos ką padarė nuo pat pradžių, kai jums buvo problema su neteisingai konfigūracijos ir ne patiko integracija su vBSEO būdu.
Kaip buvo parašė prieš mes turime sumažinti nereikalingas pokalbį - jis duoda mums niekur ir jis sukasi. Visi pranešimai nėra svarbios klausimas ir taip pat pasikartojančių yra laikomas ŠLAMŠTAS ir pašalinti. Prašome Atkreipkite dėmesį, kad aprašanti rozrzedzi iš tema yra laikomas ŠLAMŠTAS. Atkreipkite dėmesį, kad pasikartojanti pranešimai yra laikomas ŠLAMŠTAS. Mes ne čia aptarti savo bendradarbiavimo su kitais žmonėmis - jis nėra svarbus visų į temą. Mes čia taip pat neturi kartoti vėl ir vėl pačių dalykų, nes jums patiko ŠLAMŠTAS savo pranešimus ir kartoti.
Pasakykite, ar jums reikia pagalbos su problema? Jei paprašė tada uždaryta tema - padėti tai ne jūsų privačių ŠLAMŠTAS sritis. Mes bus glad išgirsti papildomų išdavimo informaciją ir padėti jums, bet jis jus domina ne paramos tada tema uždarytas. Ar jums reikia daugiau paramos čia? Kaip mes galime padėti jums?
PS.
Tema, uždaryti - vietoj atsakymas mes pakeistas ankstesnis pranešimas - tai ne žaisti ir ieškoti žaidimą. Mes čia aptarti tai suprantu, kad jums neturi daugiau - taip Jeigu klausimas nėra, tada ji yra išspręstos. Galite pasirinkti savo tirpalo. Mes tikrai norėčiau padėti jums geriau tirpalu, bet mes gerbiame savo sprendimą.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):