КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Фатальна помилка: Не вдається перевизначити vbseo_thread_seotitle () (ще не закрита)

StarBuG
12-12-09, 10:22
Вибачте, але він не закритий.

Як я вже сказав, я зробив зміни файлів (див. код нижче) і завантаживши його (і так, я переписав старий).

if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
function vbseo_thread_seotitle(&$vbseo_gcache_thread)
{
global $vbphrase;
if (!isset($vbseo_gcache_thread['seotitle']))
{
$ttl = ($vbseo_gcache_thread['title'] ? $vbseo_gcache_thread['title'] : $vbseo_gcache_thread['threadtitle']);
if(VBSEO_URL_THREAD_PREFIX &&
($prefid = $vbseo_gcache_thread['prefixid']) )
$ttl = (VBSEO_URL_THREAD_PREFIX_NAME ? $vbphrase["prefix_".$prefid."_title_plain"] : $prefid) . ' ' . $ttl;
$vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
}
}
}

Я встановив опцію vbseo Тримайте Номери для англійських символів в адресах
Замініть вміст 'META KEYWORDS "? вимкнений.

Тип посилання має значення: VBSEO_URI

Htaccess записи додаються

Options +FollowSymLinks
RewriteEngine On
RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.patientenfragen\.net$
RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^/?(en|de)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
RewriteRule ^/?(en|de)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

завантажені та про помилку.

Тому, будь ласка, радою

Спасибі

StarBuG

vBET
12-12-09, 16:24
Єдина причина, чому цей зв'язок може бути відображена в тому, що vbseo_thread_seotitle функція оголошена в два рази. Ось чому необхідно, щоб додати цей один, якщо заяві. Всі інші конфігурації, не мають нічого, щоб з цією проблемою.

Будь ласка, переконайтеся, що після внесення змін ви завантажили файл у відповідному місці (я знаю, ви написали ви зробили, тільки, будь ласка, перевірте його на стороні сервера, у нього є, що йому потрібно).

Якщо ви на 100% впевнений, то, будь ласка, PM мені деталі доступу до FTP.

StarBuG
12-12-09, 18:13
FTP-доступ не представляється можливим, вибачте.
Дайте мені знати, що вам потрібно знати, і я її надати.

Я прикріпив файл, поштовий архів.

Я зламати VBulletin файлів протягом майже 10 років.
Додавання двох ліній кодів це не так складно ви знаєте.

Там повинно бути проблемою, в іншому місці

PS: я прикріпив файл я скачав з мого життя форум про 20sek назад;)
PPS: Я vBSEO 3.3.1 працює і просто оновити до 3.3.2. Ті ж проблеми є після зміни.
ДПП: моя кодування: ISO-8859-1 (німецької) Я сподіваюся, що це не проблема

StarBuG
12-12-09, 19:17
Гаразд я знайшов часткове вирішення проблеми.

Мій Charset був встановлений з заголовних букв (ISO-8859-1)
Після того як я змінив його на усі малі vBET робіт, за винятком головній сторінці форуму.
(Ви повинні включити це у свій посібник з встановлення або змінити код так, що вона працює з заголовних букв теж;))

Спочатку я думав, записи в Визначте Головна Псевдоніми були проблеми,
але навіть без запису сторінці форуму дому зробив дав саме повідомлення про помилку.

У конкретно:
Якщо визначити головну псевдонімів порожній, лише англійською мовою (переклад з domain.de / EN / AS головній сторінці форуму) працює
мій основний мова (domain.de) дає помилку.

Якщо я додам записи index.php і index.php? щоб визначити головну Псевдоніми то / EN / частина отримує смугастий з URL та англійською та німецькою мовами, не працюють.

Будь ласка, поради

пс: залишивши Визначити головну Псевдоніми порожній дає мені трохи болить живіт, тому що це серйозний витік PR, якщо 3-х основних адреси форуму (index.php, index.php і /?) присутні

vBET
13-12-09, 19:30
Привіт.

Радий чути, ви на крок ближче, і до цих пір жалкую, що це трапляється настільки болючим, у вашому випадку. Сподіваюся, що насолоджується vBET, коли він, нарешті, біжить буде охоплювати всі ці неприємності:)

Про нижньому і верхньому регістрі - вона має справу тільки в кодуванні UTF-8 кодування, і це описано в керівництві. Ваші зміни не мали нічого спільного з "Неможливо перевизначити vbseo_thread_seotitle ()", - так як ви знаходитесь в PHP так довго, ви думаєте, що це спілкуватися ясно говорить, що функція вже була оголошена АНК не може бути повторно оголошений. Так і повинно бути збігом, але гарне повідомлення, що у вас немає цієї проблеми більше.

Про нову. Будь ласка, переконайтеся, що у вас є хороша конфігурація vBET і Htaccess -. Особливо якщо ваш форум в підкаталог в URL. vBET варіанти у Головному категорії, головне - перевірити ті й читати описи - не використовувати будь-який, якщо він не підходить.
Я не можу сказати вам набагато більше, інакше ви не дали повідомлення про помилку, або реальні URL форуму. Будь ласка, PM мені адресу вашого форуму так що я буду мати можливість бачити цю поведінку.

StarBuG
13-12-09, 20:02
Привіт

Мій форум www.patientenfragen.net
Форум не працює в підкаталозі.

Головні налаштування:

Google API Key (проблеми з обліком і без ключа)
Форум мова: німецька
форум каталозі: порожній
форум основного домену: порожні
тип з'єднання: VBSEO_URI
Типи перетворення посилань: створити URL-адреси відповідно до SEO посилання консенсусу (тобто '/ EN / адреса)
зберегти довідники: порожній

. Htaccess

# Коментар наступний рядок (додайте '#' на початку)
# Вимкнути mod_rewrite функцій.
# Зверніть увагу: вам все одно доведеться відключити зламати
# Панель управління vBSEO зупинити URL переписує.
Options + FollowSymLinks
RewriteEngine On

# Деякі сервери вимагають RewriteBase директиви повинні бути
# Включено (зняти '#' на початку, щоб активувати)
# Зверніть увагу: коли включений, необхідно вказати шлях
# В кореневу папку VB (тобто RewriteBase / форуми /)
RewriteBase /

RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ WWW \\. Patientenfragen \\. Чистий $
RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ /? (EN | DE) / $ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / index.php [L, QSA]
RewriteRule ^ / (EN |? Де )/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | хрон)
RewriteRule ^ ((архів /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | зображення) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайту = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI} (AdminCP / | modcp / | чат | крон | vbseo_sitemap | mrdump)!
RewriteRule ^ ((архів /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | зображення) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

Я не можу показати вам поведінка жити, тому що тоді мій форум не буде працювати для того часу.

Будь ласка, поради

PS: Я протестував верхній і нижній регістр і все ще працює. Не знаю, чому це спрацювало краще після першої зміни.

vBET
13-12-09, 20:39
Про те, чому він не працює після першої зміни кодування - як я написав це був збіг, у мене є кілька теорій, що сталося тоді (я знаю, що вам впоратися з цим - ті, пиво тільки в загальних теорій про таке питання не про вас і вашому випадку):
- Файл може бути змінений в ту сторону
- Файл може бути завантажений до змін була збережена
- Файл може бути завантажений на сервер у каталозі, так що vBSEO ще бачив старий
- Сервер отримати нерозумно і ігнорується, що нова версія файлу відбувається робочий все ще на старій (таке іноді трапляється - хороший засіб, це зберегти файл знову і завантажити його знову)

Але справа в тому, - ця частина працює зараз:)

Про актуальні питання - прямо зараз vBET відключений, я не в змозі бачити поведінку. Чи можливо, що ви включаєте його і не показують прапори (для користувача місця) - так що користувачі не будуть туди, і я буду мати можливість перевірити це вручну?

Ваш vBET конфігурації, здається, добре, теж. Htaccess файл. Один форуму мали щось подібне, але вони щось безлад в vBSEO конфігурації і vBSEO персонал встановив її. Будь ласка, перевірте дійсно vBSEO може зіпсувати цей звичай перенаправлення. Ви також можете перевірити це коментуючи "RewriteBase /" допомогти - але це всього лише зйомки.

У цей момент я не можу сказати вам більше. Я повинен побачити його і, можливо, я повинен бути доступ, щоб надати вам більше підтримки. Будь ласка, принаймні дати мені помилку зв'язку, які ви бачите, коли ви хочете перевести головній сторінці. Також зверніть увагу, що ви не повинні додати до URL мову свою мову форуму за замовчуванням (він не працює так - за умовчанням ви просто нормальні посилання).

Крім того, я трохи втратив до вашої проблеми опису, тому дотик до неї було б набагато краще. Якщо ви знаєте про проблеми безпеки, то ви можете створити тимчасові рахунки для підтримки або зробив форум тест з тієї ж конфігурації. Ми з радістю надамо Вам нашу повну підтримку, але ви повинні дозволити нам для цього. На даний момент ми можемо тільки здогадуватися, що відбувається насправді.

vBET
13-12-09, 21:06
І ще один постріл - дивлячись на ваші правила за замовчуванням vBSEO спробуйте змінити:

RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

To:

RewriteRule ^(.+)$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

StarBuG
14-12-09, 09:25
Повідомлення про помилку я отримую на головній сторінці

Фатальна помилка: Не вдається перевизначити vbseo_thread_seotitle () (раніше оголошеного в / шлях / vbenterprisetranslator_seo.php: 40) в / шлях / vbenterprisetranslator_seo.php в рядку 43

Я не можу продемонструвати це поведінка для вас, тому що тоді мій форум не працюватиме, навіть якщо прапори не будуть видалені.
Помилка завжди присутня на головній сторінці форуму з і без перекладу. Всі інші сторінки працюють нормально.
Я можу переглянути під форуми, потоки в обох мовах, щоб на тому кінці vBET працює відмінно.
Тільки тоді, коли я намагаюся головній сторінці форуму, www.patientenfragen.net помилки шоу і сторінка не завантажується.
Не має значення, якщо б я до нього доступ через домен прямо або перекладену версію www.patientenfragen.net/en/
Мій основний мова (який domain.net НЕ domain.net / де /), а також англійський переклад не працює, коли Htaccess зміни присутні.

Ваша пропозиція Htaccess не допомагає.
Крім того, видалення RewriteBase не зробити трюк.

Мій vBSEO митні правила перезапису:

'^ Індекс \\. PHP \\? Сторінка = Regeln' => 'regeln.html'
'^ Індекс \\. PHP \\? Сторінка = Імпрессум' => 'impressum.html'
'^ Індекс \\. PHP \\? Сторінка = AGB' => 'nutzungsbedingungen.html'
'^ Індекс \\. PHP \\? Сторінка = Datenschutz' => 'datenschutzerklaerung.html'
'^ Індекс \\. PHP \\? Сторінка = notfallnummern' => 'notfallnummern.html'
'^ Індекс \\. PHP \\? Сторінка = посилання' => 'links.html'
'^ Індекс \\. PHP \\? Сторінка = impfkalender' => 'impfkalender.html'
'^ Werbung \\. PHP' => 'werbung.html'

'^ Vbglossar \\ PHP \\ робити = showcat & CATID = (\\ D +) і cattitle =(.*)'=>' Lexikon / $ 2 -.? $ 1 /'
'^ Vbglossar \\. PHP' => 'Lexikon /'

'^ Приватні \\. PHP \\? Робити = showpm & PMID = (\\ D +)' => 'приватного Nachrichten / $ 1.html "
'^ Приватні \\. PHP' => 'приватного Nachrichten /'

'^ Чаво \\. PHP \\? FAQ = vb_faq' => 'Hilfe / VBulletin /'
'^ Чаво \\. PHP $' => 'Hilfe /'

'^ Календаря \\. PHP $' => 'Kalender /'
'^ Календаря \\. PHP \\? С = 1 $' => 'Kalender /'
'^ Календаря \\. PHP \\? (С = 1 &)? Робити = (display. +?)(& рік =)?$' =>' Kalender / $ 2 / [NF] '
"Календаря \\. PHP \\? (С = 1 &)? Nojs = 1 '=>' Kalender / nojs / [NF] '
"Календаря \\. PHP \\? (С = 1 &)? Робити = (display. +?) І nojs = 1 '=>' Kalender / $ 2/nojs / [NF] '
"Календаря \\. PHP \\? (С = 1 &)? Тиждень = (\\ D +) і nojs = 1 '=>' kalender/woche- $ 2/nojs / [NF] '
"Календаря \\. PHP \\? (С = 1 &)? Місяць = (\\ D +) і рік = (\\ D +) і nojs = 1 '=>' Kalender / $ 3 / $ 2/nojs / [NF] '
'^ Календаря \\ PHP \\ робити = GetInfo і (з = 1 &) день = (\\ D +) -.? (\\ D +) - (\\ D +) (& з = 1) $?' => 'Kalender / $ 2 / $ 3 / $ 4 / '
'^ Календаря \\. PHP \\? Робити = GetInfo & е = (\\ D +) (& день = [0-9 \\ -]+)?(& з = 1)? $' => 'Kalender/ereignis- $ 1 /'
'^ Календаря \\. PHP \\? (И =&)?( з = 1 &)? (Тиждень = &)? Місяць = (\\ D +) і рік = (\\ D +) (& з = 1)? (І робити = displaymonth)? $ '=>' Kalender / $ 5 / $ 4 / '
'^ Календаря \\. PHP \\? С = 1 & тиждень = (\\ D +) (& = displayweek робити і місяць =.+?)?$' =>' kalender/woche- $ 1 / '

Давати вам доступ до свого життя сайту не представляється можливим з міркувань безпеки, вибачте (навіть Jelsoft персоналу не отримує доступу від мене).

Дозвольте мені знати, які Інформація вам потрібно, і я радий надати їх Вам.

Я можу вам мою електронну пошту vbseo_all.xml настройки, якщо ви думаєте, це конфлікт vbseo. Просто надішліть мені вашу електронну пошту через PM

StarBuG
14-12-09, 09:46
Коли я встановив Кореневі групи форуму стартовою? до NO потім patientenfragen.net / EN / працює
а також patientenfragen.net / EN / index.php

Однак patientenfragen.net (німецька, основна мова) все ще не працює (див. вище повідомлення про помилку)

АЛЕ patientenfragen.net / index.php працює

Будь-які нові ідеї?

Якщо у вас є MSN або ICQ відправити мені своє посвідчення особи і я можу показати вам поведінка жити;)

пс:
Я НЕ хочу використовувати ні index.php index.php?

Я видалив їх з Визначити головну псевдонімів, коли я встановив vBET але я дійсно не подобається.
Будь ласка, поміняйте що для майбутнього.
Це серйозний витік PR номер!

vBET
15-12-09, 03:04
Як я бачу, є ще проблема з переоб'явленія функції. Я не можу перевірити, що саме відбувається, але якщо ви зробили відповідні зміни в файл vBSEO, як описано в інструкції по установці, то тільки думка в цей момент у мене в тому, що якесь правило дозволяє повернутися до vbenterprisetranslator_seo.php файл - це не повинно трапиться, і Я не розумію, як це можливо, але, не перевіривши у мене немає інших ідей прямо зараз.

Будь ласка, перейдіть на vbenterprisetranslator_seo.php і зробив те ж видання включає в себе як і для / functions_vbseo_createurl.php - так що знайти функцію vbseo_thread_seotitle і встановити, якщо пункт навколо нього. Будь ласка, скажіть мені, що це допомагає.

Я розумію ваших питань безпеки, - але все ж ви можете зробити копію форуму - видалити більшу частину контенту і залишити тільки деякі фіктивні повідомлення. Що нам потрібно, щоб допомогти вам йти в точній конфігурації на сервері точне і подивитися, що відбувається, і з'ясувати, чому. vBET використовується в багатьох форумах - таких речей буває ніде, тому, на жаль, ми не в змозі дати вам відповідь з рук, навіть якщо ми будемо раді вам допомогти.

Про Визначити головну Псевдоніми - ми зробили деякі експерименти в цій області. Наскільки я пам'ятаю vBSEO виродків, якщо перенаправлення здійснюється просто "/", так що ми повинні зробив внутрішній редирект на index.php (він не бачив у браузері) - визначення псевдонімів б зробив перенаправлення циклу. Ми будемо перевіряти його знову і подивитися, як цього уникнути, але, будь ласка, пам'ятайте, що зараз ви говорите про функціональність інший мод, і ми не несемо відповідальності за його поведінкою - ми даємо спосіб інтеграції з vBSEO, але все одно, що відбувається усередині нього vBSEO відбувається всередині vBSEO ... Написано в список TODO, щоб вивчити це питання ще раз. Також, будь ласка, спробуйте визначити такі псевдоніми в Htaccess відповідно до правил vBET - так це дасть вам 301 редирект уникнути витоків і vBET б ще в змозі працювати, так як було б, перш ніж вона не після (в vBSEO яка склала 301 по запиту vBET) . Але, будь ласка, протриматися при таких експериментів поки ми не зробили vBET прекрасно працювати на вашому форумі.

StarBuG
15-12-09, 10:13
якщо я вносити зміни в vbenterprisetranslator_seo.php я отримую порожню сторінку

vBET
16-12-09, 00:02
На даний момент єдине, що спадає на думку, це те, що за якимось чином у вас є внутрішня петля переадресації. Ви приходите до vbenterprisetranslator_seo.php потім вона переходить до vBSEO і vBSEO робить внутрішній редирект знову vbenterprisetranslator_seo.php Я не знаю, це дійсно відбувається, але це моє припущення, оскільки я не можу перевірити. Це було б пояснити, чому у вас переоб'явленія помилка і чому після зміни ви отримаєте порожню сторінку зараз.

Якщо у вас є ідея, що може привести до цього (деякі налаштування vBSEO), будь ласка, виправити її. В іншому випадку перейдіть по встановленню та інтеграції процедуру ще раз - крок за кроком. Переконавшись, що все готово, як і повинно бути.
Якщо після цього проблема не відбувається, то ми повинні мати доступ деталі, щоб мати можливість надавати свою підтримку в цьому випадку. Якщо не реальний форум, то до її копію (можна без реальних потоків даних - ми потребуємо вашої конфігурації).

vBET
17-12-09, 01:11
Велике спасибі за надання доступу до розділу копію. Ваші користувачі будуть дуже раді, знаючи, що ви видалили всі свої дані в копії, щоб врятувати своє приватне життя:)

Випуск вирішена: D
Я додав цей рядок у файл vbenterprisetranslator_seo.php:

$_SERVER['REDIRECT_URL'] = '/vbseo.php';

Також зверніть увагу, що ви можете встановити опцію vBSEO: Force Форум Кореневий стартовою? Таким чином, ви не будете мати PageRank витоку на свій розсуд посилання форум.

І ось ще хороша новина - виявляється, що після зміни vbenterprisetranslator_seo.php це можна використовувати vBSEO опцію "Визначити головну псевдонімів" - це просто необхідно змінити перше правило:

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]

Я буду також перевірити його на нашому 3-х різних форумах з vBSEO. І якщо він буде працювати там буду включати цей зміни в офіційний реліз:)

Сподіваюся, що ви дуже щасливі:)

StarBuG
17-12-09, 05:34
Працює!

Відмінно, спасибі

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1