View Full Version: Lahendatud Fatal error: Cannot redeclare vbseo_thread_seotitle () (ei ole veel lõpetatud)
Vabandust, aga see ei ole suletud.
Nagu ma ütlesin, tegin faili muudatusi (vt kood allpool) ja laadida see (ja jah, ma overwrote vana).
if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
function vbseo_thread_seotitle(&$vbseo_gcache_thread)
{
global $vbphrase;
if (!isset($vbseo_gcache_thread['seotitle']))
{
$ttl = ($vbseo_gcache_thread['title'] ? $vbseo_gcache_thread['title'] : $vbseo_gcache_thread['threadtitle']);
if(VBSEO_URL_THREAD_PREFIX &&
($prefid = $vbseo_gcache_thread['prefixid']) )
$ttl = (VBSEO_URL_THREAD_PREFIX_NAME ? $vbphrase["prefix_".$prefid."_title_plain"] : $prefid) . ' ' . $ttl;
$vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
}
}
}
Seadsin vbseo võimalus hoida Non-inglise Tegelased URLid
Asendage "META MÄRKSÕNAD" sisu? on välja lülitatud.
Link tüüp on: VBSEO_URI
htaccess kanded
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.patientenfragen\.net$
RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^/?(en|de)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
RewriteRule ^/?(en|de)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
laadida ja viga kuvatakse.
Nii et palun nõu
Aitäh
StarBuG
Ainus põhjus, miks suhelda saab näidata, et vbseo_thread_seotitle ülesanne on esitada kaks korda. Sellepärast on vaja lisada see üks, kui avalduse. Kõik muud konfiguratsioonid pole midagi, et seda küsimust.
Palun veenduge, et pärast muudatuste Teie üleslaaditud faili sobiv koht (ma tean sa kirjutasid sa, just palun kontrolli seda serveripoolne see on, mida ta vajab).
Kui oled 100% kindel, siis palun PM mulle juurdepääsu üksikasjad teie FTP.
FTP Access ei ole võimalik, vabandust.
Andke teada, mida pead teadma, ja ma seda pakkuda.
Ma lisatud faili zip arhiivi.
Ma hack vBulletin faile peaaegu 10 aastat.
Lisades kaks rida koodi ei ole nii raske sa tead.
Ei tohi olla probleem kusagil mujal
ps: ma faili külge ma alla laadida minu live foorum umbes 20sek tagasi;)
pps: Mul oli vBSEO 3.3.1 töötab ja lihtsalt uuendatakse 3.3.2. Sama probleem on pärast muutusi.
PPP: minu charset on: ISO-8859-1 (Saksa) Loodan, et ei ole probleem
Ok leidsin osaline lahendus probleemile.
Minu Charset loodi koos suurtähed (ISO-8859-1)
Pärast ma muutsin ta kõigile väiketähti vBET töötab välja peamine foorum lehele.
(Te peaks olema, et oma paigaldusjuhendit või koodi muuta nii, et see töötab suurtähed liiga;))
Alguses ma arvasin kanded Määrake Homepage Aliases oli probleem,
Kuid isegi ilma kirjed foorum kodulehekülg tegi andis sama veateate.
Teatud:
Kui Määrake Homepage Aliases on tühi, ainult inglise keeles (tõlge võttes domain.de / en / kui peamine foorum page) töötab
minu peamine keel (domain.de) ei anna viga.
Kui lisada kanded index.php ja index.php? defineerida Homepage Aliases siis / en / part saab triibuline alates url ja mõlemad inglise ja saksa keeles ei tööta.
Palun nõu
ps: jättes Määrake Homepage Aliases tühi annab mulle veidi kõhuvalu, sest see on tõsine PR leke, kui 3 peamist foorumi URL (index.php, index.php? ja /) juuresolekul
Hi.
Tore kuulda, et teil on samm lähemale, ja ikka kahju, et see juhtub olema nii valus teie puhul. Loodan, et nautida vBET kui see lõpuks otsa katab kõik need mured:)
Umbes alumise ja ülemise juhul - see on küsimus vaid utf-8 kooditabelit ja seda on kirjeldatud kasutusjuhendis. Teie muutus ei olnud midagi pistmist "Ei redeclare vbseo_thread_seotitle ()" - kuna oled php nii kaua te kujutate ette, et see edastab selgelt öeldud, et funktsioon oli juba deklareeritud ANC ei saa redeclared. Seega peaks olema juhus, kuid hea sõnum see, et sa ei pea seda teemat enam.
Umbes uuega. Palun veenduge, et sul on hea vBET konfiguratsiooni ja. Htaccess - eriti kui oma foorum on alamkataloogi URL. vBET võimalusi Main kategoorias on oluline - kontrollida neid ja lugeda kirjeldusi - ärge kasutage, kui see ei ole asjakohane.
Ma ei saa öelda, et palju rohkem, sest sa ei andis veateate, või tegelik foorumi URL. Palun PM mulle aadress, oma foorum, et ma saaks näha seda käitumist.
Tere
Minu foorum on www.patientenfragen.net
Foorum ei sõidetud alamkataloogis.
Peamised seadistused on:
Google API võti (probleem ja ilma võti)
Forum Keel: saksa
foorum kataloog: tühi
foorumi peamine domeeni: tühi
link tüüp: VBSEO_URI
tõlkimine link liiki: Loo URL vastavalt SEO link konsensuse (st "/ en / aadress ')
hoida katalooge: tühi
. Htaccess
# Comment järgmine rida (lisada "#" alguses)
# Blokeerida mod_rewrite funktsioone.
# Pane tähele: ikka on vaja keelata häkkida
# VBSEO juhtpaneel stop url rewrites.
Options + FollowSymLinks
RewriteEngine
# Mõned serverid vajavad Rewritebase tuleb direktiivi
# Lubatud (eemalda "#" algusest aktiveerimiseks)
# Pane tähele: Kui on lubatud, peate Te lisama tee
# Oma root vB kausta (st RewriteBase / foorumid /)
RewriteBase /
RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Patientenfragen \\. Net $
RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/ $ 1 [L, R = 301]
RewriteRule ^ /? (En | de) / $ vbenterprisetranslator_seo.php? Vbet_lang = $ 1 & suunatakse = / index.php [L, QSA]
RewriteRule ^ /? (En | de )/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php? Vbet_lang = $ 1 & suunatakse = / $ 2 [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((arhiiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! ^ (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | pildid) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
RewriteRule ^ ((Urllist | sitemap_) .* \\. (Xml | txt) (\\. Gz)?) $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php? Sitemap = $ 1 [L]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | chat | cron | vbseo_sitemap | mrdump)
RewriteRule ^ ((arhiiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! / (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | pildid) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
Ma ei saa teile näidata käitumine elada, sest siis minu foorum ei tööta sel ajal.
Palun nõu
ps: ma katsetada ja väiketähti ja ikka töötab. Ei tea, miks see töötas paremini pärast esimest muuta.
Kohta, miks ta ei tööta pärast esimest charset muutus - kui ma kirjutasin oli see kokkusattumus, mul on mõned teooriad, mis juhtub siis (ma tean, et sa sellega hakkama - need ale ainult üldisi teooriaid selline küsimus ei ole sinust ja sinu puhul):
- Faili ei saa muuta vales suunas
- Faili saab laadida enne muudatuste oli päästetud
- Faili saab laadida serverisse vale kataloog, nii vBSEO ikka nägin vana
- Server saada loll ja ignoreerida asjaolu, et uus versioon Faili toimub töötavad veel vana (see mõnikord juhtub - hea ravi on salvestada fail uuesti ja laadige see uuesti)
Aga küsimus on - see osa töötab nüüd:)
Umbes tegelik küsimus - kohe vBET on keelatud nii et ma ei näe käitumist. Kas on võimalik, et te kasutate seda ja ei näita lipud (kohandatud koht) - nii et kasutajad ei lähe sinna ja ma saaks vaadata seda käsitsi?
Sinu vBET konfiguratsioon tundub olevat ok, ka. Htaccess faili. Üks foorum oli midagi sarnast, kuid nad jama midagi vBSEO konfiguratsiooni ja vBSEO töötajad on määratud. Palun kontrollige ei vBSEO võib segi seda custom ümbersuunamisi. Võite ka vaadata ei kommenteerides "RewriteBase /" help - kuid see on lihtsalt tulistamist.
Sel hetkel ma ei saa öelda teile rohkem. Ma pean seda vaatama ja võib-olla mul on vaja ligipääsu, et pakkuda teile rohkem toetust. Palun vähemalt mulle viga suhelda, mida sa näed, kui soovite tõlkida pealehel. Samuti palun, et te ei tohiks lisada URL keel vaikimisi foorumi keel (see ei toimi nii - ettevõtja default sa lihtsalt tavalist lingid).
Samuti olen veidi kaotanud oma küsimus kirjeldus sellepärast liigutav oleks palju parem. Kui olete teadlik julgeolekuküsimused, siis saate luua ajutine moodustab toetus või tehakse test foorum sama konfiguratsioon. Me rõõmuga teile meie täielikku toetust, aga sa pead võimaldavad meil selle eest. Praegu saame ainult oletada, mis tegelikult juhtub.
Ja teine lask - otsin oma default vBSEO reeglid proovige muuta:
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
To:
RewriteRule ^(.+)$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
Veateade ma saan pealehel on
Fatal error: Cannot redeclare vbseo_thread_seotitle () (eelnevalt deklareeritud / path / vbenterprisetranslator_seo.php: 40) in / path / vbenterprisetranslator_seo.php on line 43
Ma ei saa näidata selline käitumine teile, sest siis minu foorum ei tööta, isegi kui lipud on eemaldatud.
Viga on alati olemas peamine foorum lehe ja ilma tõlketa. Kõik teised lehed töötavad hästi.
Võin vaadata sub foorumid, niidid mõlemas keeles nii edasi Selleks vBET töötab hästi.
Alles siis, kui ma püüan peamine foorum lehele, kus on www.patientenfragen.net viga näitab ja leht ei lae.
See ei ole tähtis, kui ma seda kasutada kaudu domeeni vahetult või tõlgitud versiooni www.patientenfragen.net/en/
Minu peamine keel (mis on domain.net ei domain.net / de /) kui ka ingliskeelses tõlkes ei tööta, kui htaccess muutused on kohal.
Sinu htaccess soovitus ei aita.
Ka eemaldada rewritebase ei trikki.
Minu vBSEO custom kirjutada reeglid on järgmised:
"^ Index \\. Php \\? Page = Regeln '=>' regeln.html"
"^ Index \\. Php \\? Page = Impressum '=>' impressum.html"
"^ Index \\. Php \\? Page = AGB '=>' nutzungsbedingungen.html"
"^ Index \\. Php \\? Page = datenschutz '=>' datenschutzerklaerung.html"
"^ Index \\. Php \\? Page = notfallnummern '=>' notfallnummern.html"
"^ Index \\. Php \\? Page = lingid '=>' links.html"
"^ Index \\. Php \\? Page = impfkalender '=>' impfkalender.html"
"^ Werbung \\. Php '=>' werbung.html"
"^ Vbglossar \\. Php \\? Do = showcat & catid = (\\ d +) & cattitle =(.*)'=>' lexikon / $ 2 - $ 1 / '
"^ Vbglossar \\. Php '=>' lexikon /"
"^ Privaatsõnumite \\. Php \\? Do = showpm & PMID = (\\ d +) '=>' era-Nachrichten / $ 1.html"
"^ Privaatsõnumite \\. Php '=>' era-Nachrichten /"
"^ Faq \\. Php \\? Faq = vb_faq '=>' Hilfe / vBulletin /"
"^ Faq \\. Php $ '=>' Hilfe /"
"^ Kalender \\. Php $ '=>' kalender /"
"^ Kalender \\. Php \\? C = 1 $ '=>' kalender /"
"^ Kalender \\. Php \\? (C = 1 &)? Do = (display. +?)(& aasta =)?$' => 'kalender / $ 2 / [NF]"
"Kalender \\. Php \\? (C = 1 &)? Nojs = 1 '=>' kalender / nojs / [NF]"
"Kalender \\. Php \\? (C = 1 &)? Do = (display. +?) & Nojs = 1 '=>' kalender / $ 2/nojs / [NF]"
"Kalender \\. Php \\? (C = 1 &)? Nädalas = (\\ d +) & nojs = 1 '=>' kalender/woche- $ 2/nojs / [NF]"
"Kalender \\. Php \\? (C = 1 &)? Kuu = (\\ d +) & aasta = (\\ d +) & nojs = 1 '=>' kalender / $ 3 / $ 2/nojs / [NF]"
"^ Kalender \\. Php \\? Do = getinfo ja (c = 1 &)? Päev = (\\ d +) - (\\ d +) - (\\ d +) (& c = 1)? $ '=>' Kalender / $ 2 / $ 3 / 4 $ / '
"^ Kalender \\. Php \\? Do = getinfo & e = (\\ d +) (& päev = [0-9 \\ -]+)?(& c = 1)? $ '=>' Kalender/ereignis- $ 1 /"
"^ Kalender \\. Php \\? (S =&)?( c = 1 &)? (Nädal = &)? Kuu = (\\ d +) & aasta = (\\ d +) (& c = 1)? (& Do = displaymonth)? $ '=>' kalender / $ 5 / $ 4 / '
"^ Kalender \\. Php \\? C = 1 & nädalas = (\\ d +) (& do = displayweek & kuu =.+?)?$' => 'kalender/woche- $ 1 /"
Mis annab teile juurdepääsu oma elu kohapeal ei ole võimalik turvalisuse huvides kahju (isegi Jelsoft personal ei pääse minult).
Tahaksin teada, mis infos pead ja ma olen õnnelik, et pakkuda neile teile.
Ma ei meilis minu vbseo_all.xml seaded, kui see on teie arvates vbseo konflikti. Lihtsalt saatke mulle oma e-posti kaudu PM
Kui ma seadistan Force Foorum Root koduleheks? NO siis patientenfragen.net / en / ei tööta
samuti patientenfragen.net / en / index.php
aga patientenfragen.net (saksa, keel) ikka ei tööta (vt veateadet eespool)
KUID patientenfragen.net / index.php ei tööta
Enam ideid?
Kui teil on MSN või ICQ saatke mulle oma ID ja võin teile näidata käitumine elada;)
ps:
Ma ei taha kasutada index.php ega index.php?
Ma eemaldasin need Määrake Homepage Aliases kui ma paigaldatud vBET kuid ma tõesti ei meeldi see.
Palun muutke et tuleviku jaoks.
See on tõsine PR lekkima küsimus!
Nagu ma näen, on veel küsimus redeclaring funktsiooni. Ma ei saa kontrollida, mida täpselt juhtub, kuid kui olete teinud vastavad muudatused vBSEO failis kirjeldatud paigaldusjuhendit, siis ainus mõte sel hetkel mul on, et mõned reegel paneb sind tagasi vbenterprisetranslator_seo.php file - see ei tohiks juhtub ja Ma ei näe, kuidas see on võimalik, kuid ilma seda kontrollimata Mul pole muid ideid just nüüd.
Palun minge vbenterprisetranslator_seo.php ja tegi sama väljaande jaoks includes / functions_vbseo_createurl.php - nii et leia funktsiooni vbseo_thread_seotitle ja määrata, kui punkti ümber. Palun öelge mulle, see aitab.
Ma mõistan teie julgeoleku küsimused - kuid mida saate teha foorumis copy - eemaldada enamik sisu ja jätta ainult mõned näiva sõnumeid. Mida me vajame, et aidata teil on minna täpne konfiguratsioon täpse server ja vaata, mis juhtub ja teada saada, miks. vBET kasutavad paljud foorumid - selliseid asju juhtub kusagil mujal, nii et kahjuks ei ole meil võimalik anda teile vastust küljest, isegi kui me oleks väga hea meel sind aidata.
Umbes Määrake Homepage Aliases - me teinud mõned katsed selles valdkonnas. Nagu ma mäletan vBSEO freak, kui ümber on tehtud lihtsalt selleks, et "/", nii et me peame tehtud sisemine suunab index.php (seda ei näinud, mida browser) - määratledes oma aliased oleks tehtud ümbersuunamine silmus. Me kontrollime seda uuesti ja vaata, kuidas vältida seda, kuid pidage meeles, et nüüd te räägite funktsionaalsust muu mod ja me ei vastuta oma käitumist - me anda teed integreerida vBSEO, aga ikka juhtub sees vBSEO see sees toimuv vBSEO ... Lisatakse TODO nimekirja uurida seda küsimust uuesti. Samuti proovige määratleda sellised varjunimed sisse htaccess all vBET reeglid - nii et see annaks sulle 301 ümber vältida lekkeid ja vBET oleks veel mõeldav, kuna see oleks enne, kui see ei ole pärast (in vBSEO mis valmistatud 301 vBET nõudmisel) . Aga palun hoia selliseid katseid kuni tegime vBET töötab hästi oma foorum.
kui ma teha muudatusi vbenterprisetranslator_seo.php ma saan tühja lehe
Praegu on ainus asi, mis on minu arvates see, et mingil moel olete sisemine ümbersuunamine silmus. Sa tuled vbenterprisetranslator_seo.php siis läheb vBSEO ja vBSEO teeb sisemine suunata uuesti vbenterprisetranslator_seo.php Ma ei tea, kas see tõesti juhtub, aga see on minu arvamus, sest ma ei saa seda kontrollida. See selgitaks, miks sul oli redeclaring viga ja miks pärast muudatuste saad tühi leht nüüd.
Kui teil on aimu, mis võiks põhjustada seda (mõned vBSEO konfiguratsioon), siis palun parandada. Vastasel juhul palun minna paigaldust ja integratsiooni kord veel üks kord - samm-sammult. Tuleb tagada, et kõik seadistatud nii, nagu peaks olema.
Kui pärast seda probleem ikka juhtub, siis peame ligipääsu võimaldavaid andmeid oleks võimalik anda meie toetust käesolevas asjas. Kui mitte reaalse foorumis siis see on koopia (võib olla ilma tegeliku niidid andmed - me vajame teie konfiguratsioon).
Suur tänu, et andsite juurdepääsu foorumi koopia. Sinu kasutajad on väga hea meel, teades, et sa ära kõik nende andmete koopia salvestada oma eraelu:)
Probleem lahendatud: D
Lisasin selle rea oma vbenterprisetranslator_seo.php:
$_SERVER['REDIRECT_URL'] = '/vbseo.php';
Samuti palun, et te saate määrata, vBSEO valik: Force Foorum Root koduleheks? Nii et sa ei pea PageRank leke on oma foorum linke.
Ja siit tuleb veel üks suur uudis - tundub, et pärast kõnealuse muudatuse vbenterprisetranslator_seo.php on võimalik kasutada vBSEO valik "Määra Homepage Aliases" - see on lihtsalt vaja muuta Esimene reegel on:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
Ma katsun ka meie 3 erinevat foorumite vBSEO. Ja kui ta töötab seal Ma lisab kõnealuse muutused ametlik release:)
Loodan, et teil on väga hea meel nüüd:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):