КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Помилка в Sitemap Generator

tavenger5
11-05-11, 19:11
Я отримую це попередження в генератор vbseo карта сайту:

Увага: strtr () [function.strtr]: другий аргумент не масив в / головна / сайт / public_html / vbseo / входить / functions_vbseo_url.php на лінії 592

Лінія 592 додається інтеграції vbet
$ Текст = strtr ($ текст, $ GLOBALS ['vbet_custom_char_replacement']);

kamilkurczak
12-05-11, 20:12
будь ласка, перевірте вашу карту сайту інтеграції в черговий раз.
яка версія генератора карти сайту ви використовуєте?

tavenger5
12-05-11, 20:17
Генератор карти сайту не інтегрована з vBET - Я використовую 3.0.

kamilkurczak
12-05-11, 22:04
vBET повинні встановлювати цю опцію в vbenteprisetranslator_seo.php файл. Можливо, тут свою карту сайту не використовують цей файл, і масив не заповнені.

Ми повинні перевірити його. Мені потрібна ваша FTP і AdminCP подробиці - будь ласка, відправте його мені по PM

vBET
09-06-11, 20:41
Каміль у відпустці прямо зараз, і я не знаю, ви все ще потребують допомоги тут, або вона була вирішена П. М., і я можу закрити його. Ви як і раніше потребують нашої допомоги тут?

vBET
15-06-11, 16:23
Немає відповіді - вважати вирішеною. В іншому випадку просимо просто написати тут, і ми повернемося до цього питання.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1