PDA

View Full Version: Riješen Pogreška u sitemap generator

tavenger5
11-05-11, 19:11
Ja sam uzimajući ovaj upozorenje u vbseo sitemap generator:

Upozorenje: strtr () [function.strtr]: Drugi argument nije niz u / home / site / public_html / vbseo / includes / functions_vbseo_url.php on line 592

Linija 592 je dodao vbet integracije
$ Tekst = strtr ($ tekst, $ GLOBALS ['vbet_custom_char_replacement']);

kamilkurczak
12-05-11, 20:12
provjerite sitemap integracija još jednom.
koju verziju sitemap generator koristite?

tavenger5
12-05-11, 20:17
Sitemap generator nije integrirana s vBET - Ja sam s 3,0.

kamilkurczak
12-05-11, 22:04
vBET treba postaviti ovu opciju na vbenteprisetranslator_seo.php datoteku. Možda ovdje svoj sitemap ne koriste ovu datoteku i polje ne popunjava.

Moramo to provjeriti. Potrebne su mi vaše FTP i admincp detalje - molimo pošaljite mi PM

vBET
09-06-11, 20:41
Kamil je na godišnji odmor upravo sada, a ja ne znam da li vi još uvijek potrebna pomoć ovdje ili je to riješeno PM i ja mogu zatvoriti. Da li i dalje treba naša pomoć ovdje?

vBET
15-06-11, 16:23
Bez odgovora - smatra riješen. U drugom slučaju molimo Vas samo napisati ovdje, a mi ćemo se vratiti na pitanje.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations