Перегляд повної версії: Вирішений Після довгого часу, це більше не працює
wowglider.de
14-01-11, 18:57
Привіт,
Нещодавно я дізнався, що vBet не працює як треба більше.
Уорден wird geupdatet?? (Http: / / wow.glider-forum.de/allgemein/33360-warden-wird-geupdatet.html)
-->
Староста буде оновлюватися? (Http: / / wow.glider-forum.de/en/allgemein/33360-warden-wird-geupdatet.html)
Також я хотів би, щоб видалити "Автоматичний переклад підтримується vBET 3.3.6", та я купив брендингу безкоштовний варіант.
Ще одна річ, я дізнався, що я не можу робити що-небудь через AdminCP, завжди було що vBET імені заслання, але тепер вона змінилася .. подивіться на фотографію
ImageShack ® - Інтернет Фото і Відео Хостинг (http://img841.imageshack.us/i/erroreg.jpg/)
Спасибі за будь-яку допомогу.
Привіт
Вона буде працювати знову:) Я знаю, проблема - це на Google стороні так це те, що ви повинні зробити:
1. Перевірте ти заблокований Google або отримати неправильні результати. Для цього, будь ласка, використовуйте Google тестера:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728
2. Будь ласка, повідомте нам результати.
3. Якщо все виглядає нормально - тоді будь ласка, перевірте переклад, коли ви пройшли ідентифікацію Якщо спрацює, то це означає, що у вас тимчасові проблеми з Google і неправильно сторінках результатів була збережена в кеші Гість Кеш (Я тільки що було зазначено у списку TODO, щоб не кешувати його в такому випадку ). Тому, будь ласка, тільки чисті весь кеш, гість (краще за все робити це вручну - див. примітку в Сервіс vBET).
Про брендінгу безкоштовно - див ПМ і зверніть увагу, що в наступній версії це буде видалено за замовчунням:)
А з приводу не tezt в меню адміністратора - виглядає як немає відповідного слова. Будь ласка, переконайтеся, що ваші установки необхідно - тільки що зробив оновлення - завантажити всі файли знову і імпорту продуктів файл знову. Це повинно допомогти:)
wowglider.de
16-01-11, 04:26
Привіт, дякую за вашу відповідь.
Я tryd це і здається нормально:
Починаючи пробний переклад
Результат тесту: {"responseData": {"translatedText": "милі widziane"} ", responseDetails": нульова ", responseStatus": 200}
Випробування про помилку:
І я також tryd на викладання його, але він не працює. Гість Кеш не є активним, тому що його дійсно погано для цілей SEO.
wowglider.de
16-01-11, 05:13
Я не знаю, чому він, здається, працює зараз. Я увійшов vBet параметри через VBulletin опції-це, здається, працює, але я не можу знайти його безпосередньо, але це, здається, перекладати зараз, але дуже повільно. Здається, що все кеш-пам'ять перезаписується з "ніщо"
Привіт, дякую за вашу відповідь.
Я tryd це і здається нормально:
Починаючи пробний переклад
Результат тесту: {"responseData": {"translatedText": "милі widziane"} ", responseDetails": нульова ", responseStatus": 200}
Випробування про помилку:
І я також tryd на викладання його, але він не працює. Гість Кеш не є активним, тому що його дійсно погано для цілей SEO.
Так що ваш Google зв'язку в порядку. І, як я бачу, що вона працює нормально. Так, ймовірно, у вас тимчасові проблеми з підключення Google яких знаходиться поза нашою sope, і ми нічого не можемо зробити в цій області. Великий, що він працює тепер:) Я також додати TODO завдання для відправки повідомлень з адміністративної vBET, коли Google не може бути досягнута:)
Гість разі не робить нічого шкідливого для SEO. Це навіть краще для SEO, тому що це робить проіндексованих сторінок генерувати набагато швидше і для Google дуже важливо. Це значне поліпшення, і ми пропонуємо використовувати його.
Будь ласка, скажіть, чому ви думаєте, що гість Кеш поганий для SEO? ...
Я не знаю, чому він, здається, працює зараз. Я увійшов vBet параметри через VBulletin опції-це, здається, працює, але я не можу знайти його безпосередньо, але це, здається, перекладати зараз, але дуже повільно. Здається, що все кеш-пам'ять перезаписується з "ніщо"
Я не розумію, що саме ви маєте на увазі, що кеш буде замінений на "нічого". Чи є нові записи не приходячи в кеш, або в кеш у вас неправильно записів (з порожніми переклади).
Я тільки що перевірив сторінці ви дали як приклад, і він переводить добре і дуже швидко. Може бути, ви перевіряв сторінку, яка була не кешуються ще - в такий час покоління випадку залежить від часу відгуку Google не на vBET, і ми нічого не можемо зробити з цим. Ви завжди можете перевірити це просто шляхом створення тій же сторінці в два рази. Перший час може бути не кешуються, але в наступному не дасть вам реального часу покоління:) Дані в кеші залишається протягом 15 днів (настроюється), так що ваш форум дійсно створює швидкі:)
Будь ласка, скажіть вам потрібна будь-яка допомога прямо зараз? :)
kamilkurczak
25-01-11, 16:35
немає відповіді, вирішена. Якщо ні, будь ласка, напишіть тут і я відкрию цієї теми знову.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):