PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş uzun bir aradan sonra, artık çalışmıyor

wowglider.de
14-01-11, 18:57
Merhaba,
Son zamanlarda i BB artık gerektiği gibi çalışmadığını öğrendim.

Warden wird geupdatet?? (Http://wow.glider-forum.de/allgemein/33360-warden-wird-geupdatet.html)
-->
Warden güncellenmiş olacak?? (Http://wow.glider-forum.de/en/allgemein/33360-warden-wird-geupdatet.html)

Ayrıca ben "BB 3.3.6 tarafından desteklenen Otomatik çeviriler," evet ben markalaşma seçeneği satın kaldırmak istiyorum.

I öğrendim başka bir şey i cant admincp aracılığı ile bir şey yapmak olduğunu, BB bağlantı adlı her zaman, ama şimdi değişti .. resme bakmak
ImageShack ® - Online Fotoğraf ve Video Barındırma (http://img841.imageshack.us/i/erroreg.jpg/)

Herhangi bir yardım için teşekkür ederiz.

vBET
14-01-11, 20:04
Selam

Yeniden çalışma:) sorunu biliyorum - bu ne yapması gerektiğini bu yüzden Google tarafında:
1. Google tarafından engellenir veya yanlış sonuçlar alabilirsiniz. Bunu yapmak için Google test cihazı kullanmak için lütfen:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post1728
2. Lütfen bize sonuçlar verir.
3. Eğer herşey yolunda görünüyor, daha sonra Google ve yanlış sonuç sayfalarında (ben sadece bu durumda önbellek için TODO listesine not Ziyaretçi Cache tarafından önbelleğe geçici bir sorun olduğu anlamına gelir çalışırsa yapmadınız zaman çeviri kontrol edin .) Yani sadece temiz tüm Konuk önbelleği (BB Araçları nota bakınız en elle) kurunuz.

Ücretsiz Hakkında markalaşma - PM görmek ve bir sonraki sürümde bu varsayılan kaldırılması olacağını lütfen not ediniz:)

Yönetici menüsünde hiçbir tezt hakkında uygun bir ifade var gibi görünüyor. Lütfen sadece yapılan güncelleme - tüm dosyaları tekrar upload ve ithal ürün dosyası tekrar yükleme uygun olduğundan emin olun. Bu yardımcı olacaktır:)

wowglider.de
16-01-11, 04:26
Merhaba, Cevabınız için teşekkürler.

Ben tryd ve ok gibi görünüyor:
Başlangıç çeviri testi
Test sonucu: {"responseData": {"translatedText": "km widziane"} "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Test hata:

Ve ben de reupload için tryd, ancak çalışmıyor. Konuk Önbellek SEO amaç için gerçekten çok kötü, çünkü aktif değildir.

wowglider.de
16-01-11, 05:13
Şimdi iş gibi görünüyor neden bilmiyorum. Çalışır gibi görünüyor, ama cant doğrudan bulun-seçenekleri VBulletin ile BB Seçenekleri girdi, ama şimdi çevirmek gibi görünüyor, ama bu gerçekten yavaş. Benim önbellek gibi görünüyor "hiçbir şey" ile yazılır

vBET
16-01-11, 19:57
Merhaba, Cevabınız için teşekkürler.

Ben tryd ve ok gibi görünüyor:
Başlangıç çeviri testi
Test sonucu: {"responseData": {"translatedText": "km widziane"} "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Test hata:

Ve ben de reupload için tryd, ancak çalışmıyor. Konuk Önbellek SEO amaç için gerçekten çok kötü, çünkü aktif değildir.

Yani Google bağlantısı Tamam. Ve ben şimdi gayet iyi çalışıyor gördüğünüz gibi. Yani muhtemelen bizim sope ve biz bu alanda bir şey yapamaz Google bağlantısı ile bazı geçici bir sorun vardı. Büyük şimdi çalışıyor:) Ben de Google ulaşılamazsa, BB idari postalar göndermek için TODO görev eklemek:)

Konuk durumda SEO için zararlı bir şey yok. Dizine sayfaları çok daha hızlı üretmek ve Google için önemli kılan, çünkü SEO için daha iyidir. Bu büyük bir gelişme ve bunu kullanmanızı öneririm.

Lütfen neden o Guest Cache SEO için kötü olduğunu düşünüyorsunuz? Söylemek ...

vBET
16-01-11, 20:02
Şimdi iş gibi görünüyor neden bilmiyorum. Çalışır gibi görünüyor, ama cant doğrudan bulun-seçenekleri VBulletin ile BB Seçenekleri girdi, ama şimdi çevirmek gibi görünüyor, ama bu gerçekten yavaş. Benim önbellek gibi görünüyor "hiçbir şey" ile yazılır

Ben size tam olarak ne olduğunu önbellek "hiçbir şey" yazılır demek anlamıyorum. Önbellek için mi yeni kayıtlar gelmiyor, ya da önbellek yanlış kayıtları (boş çeviriler).

Ben sadece örnek olarak verdiğiniz sayfa kontrol edilmeli ve çok iyi ve çok hızlı çevirir. Belki henüz önbelleğe alınmış değildi sayfayı kontrol ediyordu - Böyle bir durumda üretim zaman BB Google tepki süresi bağlıdır ve biz hiçbir şey yapamayız. Her zaman sadece iki kez aynı sayfa oluşturarak kontrol edebilirsiniz. 1. zaman henüz önbelleğe alınmış olabilir, ama bir sonraki nesil zaman gerçek verecektir:) önbellek forum gerçekten çok hızlı üretir, böylece 15 gün (ayarlanabilir) kalır Veri:)

Şu anda herhangi bir yardıma ihtiyacınız söyle? :)

kamilkurczak
25-01-11, 16:35
cevap-çözüldü yok. Eğer değilse, lütfen buraya yazın ve ben bu konu tekrar açılacaktır.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1