Перегляд повної версії: Вирішений . Htaccess питання
Я біжу VBulletin 4.1 із vbseo 3.5.2.
Я купую VBT сьогодні. :)
Ось мій. Htaccess файл, який працює ... WWW точка satelliteguys точка компанії / htaccess.txt (я не можу завантажити мої текстові файли, каже, що є дозвіл помилки на сервері, і я не можу відправити URL, поки я пост в 15 разів.)
Я не зміг отримати запропонував VBT працювати правильно, коли я вставляю його я отримую повідомлення про помилку, яке говорить сторінка не правильно перенаправлення
Firefox визначив, що сервер перенаправляє запит на цю адресу таким чином, що ніколи не буде повним. Коли я намагаюся збирається на мій сайт.
Можете Ви, будь ласка, дайте мені знати правильний. Htaccess таким чином я можу отримати цю роботу? Спасибі!
Я замовив установку служби вчора увечері. Я дозволю про зрозуміти це, як я впевнений, що його щось просто. :)
kamilkurczak
03-12-10, 19:19
Ось так.
Я прошу вибачення за наш покійний.
Будь ласка, надішліть мені PM ваш AdminCP, FTP і vBSEO деталей.
Тепер у нас є вихідні. Ми зробимо це в понеділок. Чи правильно це для вас? Я прошу вибачення за затримку.
У ці вихідні Каміль має вільний. Він буде в змозі вирішити цю проблему і відповісти вам в понеділок. Сподіваюся, що це нормально:)
kamilkurczak
06-12-10, 11:08
. Бо не можете редагувати свої Htaccess файл - будь ласка, замініть Htaccess файл з цим.
DirectoryIndex cmps_index.php index.php cmps_index.php index.html index.htm
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.satelliteguys\.us
RewriteRule (.*) http://www.satelliteguys.us/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
#************************************************************************--
#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
#************************************************************************--
#RULES for pages outside forum directory handled by vBulletin
#Those rules have to be in domain main folder
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
#This rule must be in each directory which have to be supported (without forum directory itself)
#RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
#RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.satelliteguys.us$
kamilkurczak
06-12-10, 15:44
Готово.
-Я відредагував ваш vbSEO файлів (інтеграція з vBET)
-Я відредагував файл. Htaccess (тепер у вас є хороші правила)
-У мене є набір необхідних опцій в AdminCP-vBET і AdminCP-> Загальні налаштування
-Я перевірив ваш сайт, і все (форум переклад і посилання) працює добре.
Ви можете це перевірити?
якщо щось не згоден, будь ласка, пишіть тут.
Якщо все в порядку Дякуємо Вам за співпрацю і удачі
У мене виникли деякі проблеми ...
1) Якщо я натискаю на німецькому воно перекладається як німецький штраф. Однак якщо я хочу повернутися на англійську та натисніть англійськи прапор, щоб повернутися на англійську і залишається німецька.
Замість того, щоб я satelliteguys.us / ан він просто повертає мене до satelliteguys.us
2) Моя домашня сторінка cmps_index.php але чомусь не завантажується вгору, як це використовувати, щоб замість index.php завантажується. Щоб виправити це temporarly я копії моїх cmps_index.php в index.php.
3) Один з моїх користувачів повідомили наступне питання ... "Першому непрочитаного повідомлення особливість, здається, зламаний. Я збираюся перше повідомлення теми, а не нові посади."
Будь ласка, повідомте.
Більш питання ...
Увійшовши в AdminCP потім VBT Інструменти потім Непрозорі Ігнорується слова, які я отримую таке повідомлення про помилку.
Warning: require_once ([шлях] / AdminCP / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php) [function.require одноразової]: не зумів розкрити потік: Немає такого файлу або каталогу в [шлях] / AdminCP / misc.php (2067): EVAL () ' г коду в рядку 4
Фатальна помилка: require_once () [function.require]: Помилка відкриття потрібно '/ USR / головна / супутник / public_html / AdminCP / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php' (include_path ='.:/ USR / Lib / PHP: / USR / місцеві / Бібліотека / PHP) в / USR / головна / супутник / public_html / AdminCP / misc.php (2067): Eval () б код в рядку 4
І це з кеша чисті ...
Warning: require_once ([шлях] / AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require одноразової]: не зумів розкрити потік: Немає такого файлу або каталогу в [шлях] / AdminCP / misc.php (2067): EVAL () ' г коду на лінії 9
Фатальна помилка: require_once () [function.require]: Помилка відкриття потрібно '/ USR / головна / супутник / public_html / AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ USR / Lib / PHP: / USR / місцеві / Бібліотека / PHP) в / USR / головна / супутник / public_html / AdminCP / misc.php (2067): Eval () б код на лінії 9
kamilkurczak
06-12-10, 18:16
1) satelliteguys.us / це добре. чому б не з "/ EN"? тому що англійська мова є основною мовою форуму і при натисканні на англійський прапор у вас є URL до первісного форумі.
Де ви бачите німецьку? якщо я натискаю на німецькому у мене є німецький переклад. Якщо я натискаю на англійській мові - у мене англійська.
Якщо ви хочете мати швидкий форумі:
Ви можете відключити деякі переклади на жебрацтво - коли кеш буде заповнений ви можете додавати нові, час від часу. Починаючи з 52 всі перекази коштів 52 разів більше контенту для користувачів і коріння. Деякі форуми можуть легко впоратися з цим, для декого це краще почати з кількох перекладах.
Для цього: зайдіть в AdminCP-> vBET-> Прапори
2), вона працює зараз?
3) Тепер у мене є вільний час. Я це виправити завтра. Якщо це нормально для вас.
1) satelliteguys.us / це добре. чому б не з "/ EN"? тому що англійська мова є основною мовою форуму і при натисканні на англійський прапор у вас є URL до первісного форумі.
Де ви бачите німецьку? якщо я натискаю на німецькому у мене є німецький переклад. Якщо я натискаю на англійській мові - у мене англійська.
Знову він не працює ... Якщо я натискаю на німецькою мовою я бачу, німецькою мовами. Якщо я натискаю на англійській я все ще бачу німецької мови. З німецьких я можу натиснути на іншу спалах, таких як Польща НФА побачити польські, але знову ж таки, якщо я натискаю на англійській вона не повертає мене до англійськи!
Інший користувач про це питання, як добре, і мені цікаво, якщо це VBulletin 4,1 питання.
Якщо ви хочете мати швидкий форумі:
Швидкість це добре, не маючи швидкість питання.
3) Тепер у мене є вільний час. Я це виправити завтра. Якщо це нормально для вас.
Я хотів би її виправити, як тільки можна, оскільки він викликає питання для моїх користувачів. Ось чому я заплатив за вас, хлопці, щоб встановити його так, що вона буде працювати правильно.
А як щодо повідомлень про помилки, я відправив і новий випуск повідомлень.
Спасибі!
kamilkurczak
06-12-10, 18:30
ок, я буду аналізувати ці помилки і виправити їх завтра вранці (польського часу). Будь ласка, не вимикайте мого доступу.
Редаговано:
Про це переклад англійською. Я бачу це по IE. Я постараюся це виправити.
Ok.
Я зафіксував домашню сторінку помилки у нас були, я перейменував cmps_index файл index.php потім змінив мою домашню сторінку форуму з forum.php. :)
Я польська, але ніколи не були в Польщі. Компанії я працюю тут, у Сполучених Штатах почав Polands перша компанія кабельного телебачення, яка називалася @ розваг. :)
kamilkurczak
06-12-10, 18:39
:) Приємно познайомитися з вами.
Про це переклад англійською. Я бачу це по IE. Я постараюся це виправити.
Plese виправити мій AdminCP зору, тому що я бачу тільки налаштування форуму:) спасибі, я виправлю це завтра.
(Будь ласка, спробуйте імпортувати файл з product.xml робити-не-завантажити папки)
:) Приємно познайомитися з вами.
Plese виправити мій AdminCP зору, тому що я бачу тільки налаштування форуму:) Всі безліч. :)
kamilkurczak
06-12-10, 18:48
хм я все ще бачу тільки "Форум Manager" - будь ласка, перевірте його.
хм я все ще бачу тільки "Форум Manager" - будь ласка, перевірте його.
Я перевірив його і можна побачити і отримати доступ до всього в AdminCP ... Може бути, вийти з системи і повернути її на місце?
kamilkurczak
06-12-10, 19:15
Ти тест в мої контактні дані тестовий доступ? Я все ще бачу тільки менеджер форуму. Може бути, ви можете зробити новий обліковий запис для мене? Якщо так, будь ласка, відправити ці дані прем'єр.
Спасибі
Так, я перевіряв.
Ось що я бачу ... http://www.satelliteguys.us/images/admincp.jpg
Може бути, я вас непорозуміння.
kamilkurczak
07-12-10, 10:26
Ви можете розібратися в цьому потоці?
URL:
яка версія шлях до В. Б. Ви використовуєте? PL1? Якщо так, будь ласка, тільки що прочитав нитку форму за цим посиланням і спробуйте оновити VB шлях до PL2.
Будь ласка, підтвердіть це.
Редаговано:
Ми використовуємо на нашому тестовому форум 4.0.8 версії VB. Я буду модернізувати його, і я спробую відтворити цю проблему на нашому тестовому форумі.
Будь ласка, тільки що прочитав нитку форму за цим посиланням і спробуйте оновити VB шлях до PL2.
і я все ще не мають доступу до вашого AdminCP опції (тільки для форуму менеджера). Будь ласка, видаліть actulal рахунок і зробити новий для мене, якщо зможеш і все ще потрібна моя допомога.
Я використовую VBulletin 4,1 PL 2.
Я Pmed ви альтернативний Увійти в AdminCP. :)
Щасливі вівторок!
Я просто знову включити VBT, і це було вирішити проблему про повернення на мову за замовчуванням. :)
Розсіяна зараз повідомлення про помилки з обох пунктів в меню VBT інструментів в панель адміністратора, і зламаної перейти першого непрочитаного повідомлення питання.
Я припускаю, що це щось робити з vbseo, проте він працює, поки ви не зробили встановити вчора.
Спасибі!
kamilkurczak
07-12-10, 15:19
Так що питання з назад до основною мовою вирішується зараз?
Я буду фіксувати інші питання.
Так що питання з назад до основною мовою вирішується зараз?
Я буду фіксувати інші питання.
Та повернутися до основних мовою вирішується зараз. Я насправді оновлені до PL2 вчора ввечері. :)
kamilkurczak
07-12-10, 15:48
ок, проблема з попередженнями в AdminCP (очищувач кеш-пам'яті і ігнорувати слова) 'тепер виправлена.
Я оновив два файли в папку AdminCP
kamilkurczak
07-12-10, 16:06
нормально.
Друге питання: перехід до першого нового повідомлення.
Я можу відтворити це на моїй тестовій форум так що я буду це виправити без Вашого доступу до FTP і AdminCP.
Будь ласка, зробіть новий потік з цією помилкою (Перейти до першого нова посада) в цьому розділі:
vBET4 повідомлень про помилки - VBulletin підприємства Перекладач (vBET) (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/), і ми виправимо це на нашому тестовому форумі.
А як щодо vBET? це хороша робота зараз? ніяких нових питань? Будь ласка, протестуйте його. Якщо ні, то спасибі за добру співпрацю і насолоджуйтеся:)
За винятком перших нову помилку поштою ... все виглядає приголомшливо. :)
Спасибі!
kamilkurczak
07-12-10, 17:09
спасибі за підтвердження - тут вирішуються. Тепер -> помилка з нової посади
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):