PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Feedjit

VGF
07-08-10, 01:47
Benim forumun sağ sütun boyunca çalışmak Feedjit almaya çalışıyorum ... sadece basit bir Feedjit oluştururken outputted javascript kodu (feedjit.com) kopyalama ve yapıştırma

1 saniye için doğru istatistikler gösteririz ... ama o zaman benim ana sayfasına yönlendirir. (Hata ile karşılaşıldı gibi) Belki BB muhtemelen ekran yukarı kodu ve bu vidaları çevirmek için çalışıyor?

vBET
07-08-10, 10:45
BB JavaScripts anlamına gelmez. Basitçe kontrol edebilirsiniz BB bu davranışı ile ilgisi vardır: Bir an için sadece BB devre dışı bırakmak ve kontrol hala olur. Evet sonra BB ile ortak bir şey vardır.

VGF
07-08-10, 16:50
Sayesinde, bazen sanmıyorum.

Ben tüm eklentileri devre dışı bırakılır ve hala çalışmıyor. Peki ... Powered ile sorun olmalı.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1