PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Sorun entegrasyon reviewpost / PhotoPost

pepito69
04-07-10, 13:08
Merhaba,
Ben sadece sizin mod aldım ve forumlarda da çalışıyor ama ben diğer mods çeviriler etkinleştirmek için yönergeleri izleyin ama yanlış Someting yapıyor olması gerekir.
forum klasör:
: / / Domain / forumlarda

Mod klasörleri (burada sorun):
: / / Domain / opiniones
Onun gibi PhotoPost, reviewpost denir.

Bu yaptım:
# BB paket / do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php değişimin tam forum dizin yolunu SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH '.
Sonunda '/' kullanmak etmeyin. Yolu ne olduğunu bilmiyorsanız, talimatlar için lütfen aşağıya bakın.
# URL mod tarafından kullanılan dizini vbenterprisetranslator_front_controller.php dosyasını kopyalayın

O zaman i kaybolmak. Bu benim htaccess / opiniones:
RewriteCond% {QUERY_STRING}! Yönlendirilir =
RewriteCond% {QUERY_STRING} dil =
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php? Yönlendirilir = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]

RewriteCond% {QUERY_STRING} vbet_outside = true
RewriteRule ^(.*)$ $ 1? Vbet_outside = true [L, QSA]

Ben yanlış ne yapıyorum?
Teşekkürler
Ah, ben de admincp tanımlanan opiniones / klasörleri / ve / fotoğraflarının / dizinleri tutmak ve forum dizininin dışında izleme url ve URL izleme

kamilkurczak
05-07-10, 12:15
Burada bir çözüm var.

Bu yazının bu bölümünde bulabilirsiniz:

How to integrate vBET exactly with this mod:

* PhotoPost - see instructions for case 4 and 5

vBET
06-07-10, 00:03
Kesinlikle phopopost global_complete kanca desteklemiyor:) nadas Kamil ipucu orada nasıl entegre etmek için gerekli tüm adımları bulacaksınız. Test edilmiş ve onaylanmıştır:)

pepito69
06-07-10, 00:56
Bunu yarın çalışacağız ve size söyleyecektir ve teşekkür.

tsak76
06-07-10, 22:26
Kesinlikle phopopost global_complete kanca desteklemiyor:) nadas Kamil ipucu orada nasıl entegre etmek için gerekli tüm adımları bulacaksınız. Test edilmiş ve onaylanmıştır:)

u PhotoPost pro, kendi klasör / fotoğraf / / fotoğrafları htaccess koymak için? intergrate TAM ne yapacağını söyle. btw i PhotoPost pro

vBET
07-07-10, 13:19
Talimatlar PhotoPost pro versiyonu için ppropriate.

Tam içeriği hakkında her şeyi, verilen talimatlar açıklanmıştır. Tam anlamıyorum ve sizin için daha iyi anlatacaktır etkileşimi, hangi adım söyle.

De) bize sunucu sizin için bunu yapmak istiyorsanız, o zaman 30 $ (intgration hizmeti kullanmak için lütfen unutmayın. Hala biz nadas talimatlara teşvik etmek ve para kazanmak - anlamıyorum her adım açıklayan, web sayfamızdaki ücretsiz online destek verecektir. Böyle bir durumda sadece hangi adımda daha iyi bir açıklama gerektirir söyle lütfen? Entegrasyon sonra lütfen youe bize verdiğiniz htaccess içeriği ve biz onu Tamam teyit edecektir. Zaten yaptım ve bu doesnt iş.

tsak76
07-07-10, 14:20
sadece ben PhotoPost klasör htaccess koymak için gerekenleri söyle

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1