pepito69
04-07-10, 13:08
Hi,
Ma lihtsalt ostis oma mod ja see toimib ka foorumites, kuid ma järgin oma juhiseid, mis võimaldavad tõlked teistesse Modifikatsioonid kuid ma pean tegema someting vale.
foorumi kaust:
: / / Minu domeeni / foorumid
Mod kausta (siin on probleem):
: / / Minu domeeni / opiniones
Tema nagu photopost, nimetatakse reviewpost.
Ma tegin seda:
# In vBET pakett / do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php muutus "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH" oma täielikku forum kataloogiasukoha.
Ärge kasutage "/" lõpus. Kui sa ei tea, mis on oma tee, vt allpool toodud juhiseid.
# Kopeeri vbenterprisetranslator_front_controller.php fail kataloog, mida mod URL
Siis ma eksin. See on minu htaccess sisse / opiniones:
RewriteCond% {QUERY_STRING}! Suunatakse =
RewriteCond% {QUERY_STRING} language =
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php? Suunatakse = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]
RewriteCond% {QUERY_STRING}! Vbet_outside = true
RewriteRule ^(.*)$ $ 1? Vbet_outside = true [L, QSA]
Mida ma teen valesti?
Tänan
Ah, ma ka määratletud admincp kaustad / opiniones / ja / fotos /, mis hoiab kataloogid ja jälgimise URL ja URL jälgimine väljaspool foorum kataloog
Ma lihtsalt ostis oma mod ja see toimib ka foorumites, kuid ma järgin oma juhiseid, mis võimaldavad tõlked teistesse Modifikatsioonid kuid ma pean tegema someting vale.
foorumi kaust:
: / / Minu domeeni / foorumid
Mod kausta (siin on probleem):
: / / Minu domeeni / opiniones
Tema nagu photopost, nimetatakse reviewpost.
Ma tegin seda:
# In vBET pakett / do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php muutus "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH" oma täielikku forum kataloogiasukoha.
Ärge kasutage "/" lõpus. Kui sa ei tea, mis on oma tee, vt allpool toodud juhiseid.
# Kopeeri vbenterprisetranslator_front_controller.php fail kataloog, mida mod URL
Siis ma eksin. See on minu htaccess sisse / opiniones:
RewriteCond% {QUERY_STRING}! Suunatakse =
RewriteCond% {QUERY_STRING} language =
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php? Suunatakse = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]
RewriteCond% {QUERY_STRING}! Vbet_outside = true
RewriteRule ^(.*)$ $ 1? Vbet_outside = true [L, QSA]
Mida ma teen valesti?
Tänan
Ah, ma ka määratletud admincp kaustad / opiniones / ja / fotos /, mis hoiab kataloogid ja jälgimise URL ja URL jälgimine väljaspool foorum kataloog