PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Bildirimi hata

Gumble
16-05-10, 05:19
Yükledikten sonra bu hata alıyorum

Notice: Use of undefined constant DIR - assumed 'DIR' in /var/www/.../espinge.com/httpdocs/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php on line 18

Ayrıca URL yeniden yazma fark tamamen özel karakterleri içeren bağlantıları ile meesed, tüm görüntüleri (probly hata) CMS gitti

Bu sorunu gidermek için herhangi bir fikir, ücretsiz sürümü ile herhangi bir sorunu alamadım ...

Gumble
16-05-10, 06:34
Kısa güncelleştirme, bu hata, bu satırı devreye yakında atlamak:

RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

Ama boş bir sayfa olarak f aktif değil forum gösterisi.

Gumble
16-05-10, 18:17
Konu bulamıyor, tüm adımları yakında i haber gelip htaccess upload ve bir sürü kırmak, tekrar devre dışı bırakmak zorunda inceledik

Gumble
16-05-10, 18:40
Kısa güncelleme, şimdi diğer tüm eklentileri devre dışı vardı, hala ...

Herhangi bir fikir, hoş geldiniz, teşekkürler

vBET
16-05-10, 19:27
Lütfen bunu deneyin ve sonuçları hakkında söylemek:
1. Dosya vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php Düzenle
2. Bul:

if (!defined(DIR)) {
3. Değiştirin:

if (!defined('DIR')) {

Gumble
17-05-10, 19:30
Şimdi çok çalışmak, her zaman yanlış dosya içine bakıyordu ...

VGF
17-05-10, 22:31
Bu benim hata günlükleri aynı hata var ..

Yukarıda da belirtildiği gibi, ama benim resimler hala kırık.

Bence sorun daha derin olduğunu düşünüyorum.

vBET
18-05-10, 17:22
Hata günlüğü için lütfen yukarıdaki talimatları izleyin. Görüntüleri için lütfen detayları ile ayrı bir iş parçacığı oluşturamadı.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1