PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş 4.2 BB yerleştirme yanlış

Kolbi
14-03-10, 17:48
Ben sadece yerleşim çalıştı "Altbilgi-üst" ne yazık ki bu kenar çubuğu altında olduğunu?Muhtemelen bir hatadır.

vBET
14-03-10, 18:14
Bize foruma link, ya da bu durumun ekran görüntüsü gönderin.

Ayrıca bazı değişiklikler varsayılan düzenini kullanarak -? Pleas varsayılan düzeni için varsayılan konumlarına uygun bir şekilde çalışmak unutmayın. Diğer için ince veya çalışma düzeni değiştirilmiş nasıl bağlıdır. Bu gibi durumlar için her zaman özel bir yerde kullanabilirsiniz.

Kolbi
14-03-10, 18:34
Bu yüzden ben artık standart bir tasarım vBulletin.

İşte link: 2-Wheel-Gezegen - çevresinde Tüm tuning iki tekerlekli araçlar (http://www.2-wheel-planet.de/)

vBET
14-03-10, 21:08
HTML çıktısı kontrol edilir ve bunun nasıl olması gerektiği - BB bayrakları altbilgi önce (hemen önce <div id = "altbilgi"). Sadece altbilgi önce BB bayrakları koyarak - Bu seçenek "Footer-Top" çalışma şeklidir. Çünkü düzeni bu sütunda tarafından değiştirilmiş durumda olanlar, sağ sütunda gösterilmiştir.

Özel kullanımı ve elle <div id = "altbilgi şablonunda altbilgi" blok İÇ koymak yeterlidir. Parametre açıklaması tüm ipuçları bulacaksınız:) bu konuda herhangi bir sorunuz varsa lütfen sadece isteyin:)

Kolbi
15-03-10, 17:36
Tamam, belki bir kez daha vBulletin bir hata bu: (

vBET
15-03-10, 20:57
Hayır ben bunu hata olarak dikkate almayacaklarını söyledi. Ek sağ sütunda değişiklikler varsayılan düzeni yalnızca bir sütun. Ve varsayılan bayrak yerlerde varsayılan düzeni emin iş için. Düzenini değiştirdi sonra sonuç beklenenden daha olabilir - bu zaten mümkün olan tüm düzenleri için çalışmaya değer ve asla daha fazla kaynak mal olacağını akıllı bir algoritma herhangi bir ek içerik sadece basit bir enjeksiyon.

Bu bayraklar için özel destek neden. Istediğiniz yere bayraklar var. Sadece bunun için özel bir yer:)

Kolbi
15-03-10, 21:02
Ben şimdi geri Altbilgi sonu getirdik. Peki, daha fazla ya da daha az etkin kenar çubuğu ile standart düzeni bulunuyor.

vBET
15-03-10, 21:06
Evet ve bu içerik kenar çubuğu pozisyon değiştirir altbilgi önce eklendi:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1