مشاهده نسخه کامل : حل 4.2 فعال تصدی قرار دادن اشتباه است
من فقط در تلاش برای قرار دادن "بالا، بالا و پایین صفحه" اما متاسفانه این است که در زیر نوار کناری؟ است که احتمالا یک اشتباه است.
لطفا برای ما ارسال لینک به انجمن شما ، تیرباران یا با صفحه نمایش از این وضعیت.
همچنین -- شما با استفاده از طرح پیش فرض برخی از اصلاح؟ درخواست توجه داشته باشید که موقعیت پیش فرض مناسب کار خواهد کرد برای طرح پیش فرض. برای دیگر آن می تواند کار خوب است یا نه -- این بستگی دارد که چگونه طرح تغییر یافتهاست. برای چنین مواردی شما همیشه می توانید مکان های سفارشی استفاده کنید.
بنابراین من در حال حاضر استفاده از طراحی استاندارد اصلی. - همه در مورد تنظیم دو چرخ (http://www.2-wheel-planet.de/) 2 چرخ سیاره: در اینجا لینک شده است
من آن را در خروجی HTML چک شده و آن این است که چگونه باید آن را -- پرچم فعال تصدی درست قبل از بالا و پایین صفحه هستند (درست قبل از <DIV ID = "پاورقی"). چگونه گزینه "پاورقی بالا" در حال کار -- قرار دادن پرچم های فعال تصدی درست قبل از بالا و پایین صفحه است. در مورد شما و کسانی که در ستون سمت راست نشان داده شده است ، چرا که طرح خود را توسط این ستون تغییر یافتهاست.
کافی است آن را اگر شما استفاده از مکان های سفارشی و دستی آن را در داخل DIV <ID = "پاورقی" بلوک در قالب بالا و پایین صفحه است. شما تمام نکات در شرح پارامتر پیدا کنید :) اگر شما هر گونه سوال در مورد آن لطفا فقط بپرسید :)
خوب ، شاید آن را یک بار دیگر یک اشتباه اصلی : (
نه ، من آن را به عنوان خطا در نظر گرفتن. تغییرات اضافی شما راست ستون طرح به طور پیش فرض که در آن تنها یک ستون است. اماکن پرچم و به طور پیش فرض برای کار مطمئن شوید که در طرح پیش فرض. هنگامی که طرح تغییر و سپس نتایج را می توان دیگر تر از حد انتظار -- از آن است که فقط تزریق ساده از محتوای اضافی نیست هر الگوریتم هوشمند است که منابع بیشتری از آن است که ارزش و هرگز کار را برای تمام طرح بندی ممکن است به هر حال هزینه.
به همین دلیل است که ما پشتیبانی از محل سفارشی برای پرچم. شما می توانید از پرچم خود را هر کجا که شما می خواهید داشته باشد. فقط سفارشی برای آن استفاده کنید :)
من فقط در حال حاضر به قرار دادن پایان پاورقی. خوب ، آن را کم و بیش طرح بندی استاندارد با نوار را فعال کنید.
بله و این تغییر موقعیت نوار کناری از محتوا است که قبل از بالا و پایین صفحه اضافه شده :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):